Cleptomanie - Gadea si Cristescu - Jaful de la CJ Teleorman a fost inceput de Dragnea si continuat de prostii formati de el. Prosti, prosti, dar cu tupeu la furat.

15 Februarie 2022, 21:46 | 1142 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Elevii lui Dragnea

Se stie de jafurile pesediste din Consiliul Judetean. Sa dai 60.000 de euro pe ceva ce face 1.000 de euro sau sa prestezi la doua locuri de munca in timp ce tinerii pleaca peste hotare e de domeniul cleptomaniei.

Dragnea a fost cel care a inceput jaful si, cand a plecat la Bucuresti, a lasat doi prosti ca sa fure in continuare. Posibil ca cei doi sa-si fi intrecut profesorul.

Elena Laurentia Popa a fost angajata in doua locuri din subordinea lui Gadea  si a continuat sub conducerea lui Cristescu. Mai mult, aici>>Consiliul Județean vrea să dea 60.000 de euro pe un bust al scriitorului Marin Preda. Cât un apartament cu trei camere!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Pentru o lume și o viață mai bună pe 16 Februarie 2022, 08:15
#4
Moștenirea unui infractor notoriu
Care și azi,cu un tupeu și o disperare dusă la extrem,apare și încearcă să ne arate cum se face politică,că are soluții și dorește să urce din nou pe poziții de conducător.Deh,se apropie și alte dosare mult mai grele.Rușine,pușcăriașule!De nu se face tot ceea ce este legal și omenește posibil,ca astfel de oameni să dispară pentru totdeauna de pe scena politică și administrativă?N-am să înțeleg niciodată de ce după 32 de ani de la schimbarea unui regim totalitar,în unul ceva mai liber și mai democratic,să rămânem lafel de lași,fără verticalitate și din ce în ce mai slugarnici și permisivi cu hoții?Cred că unul dintre motive este lipsa unei educații sănătoase și durabile,care de cele mai multe ori pleacă din familie.De ce trebuie spus mereu că ne merităm soarta?Să ne uităm în jurul nostru,la tot ceea ce ne înconjoară,și să percepem corect realitatea în care trăim,după care putem trage și niște concluzii.
Z pe 16 Februarie 2022, 07:05
#3
Nedumerire
Mă, nu cumva PNL are majoritate în CJ Teleorman? Păi dacă da, îndreptați aceste rele ori plecați acasă! Sau sunteți și voi în aceeași situație?
Fani pe 15 Februarie 2022, 22:55
#2
Pt.politicieni
Nu va mai saturați lipitorilor și ciripitorilor nesimțiți.rusinea societăți din Turnu Măgurele
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.