Galerie foto - Sa vina Germania. Danut Cuclea a aruncat 500.000 de euro pe studii in loc sa inceapa dezvoltarea portului.

15 Februarie 2022, 06:26 | 2441 vizualizări | 11 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
135 ANI pe 16 Februarie 2022, 14:04
#11
ARE CALEA FERATĂ ROȘIORI-TURNU MAGURELE
PĂCAT ! OARE CEI CARE AU CONSTRUIT-O OR FI VISAT CINE VA HOTĂRÎ SOARTA EI UN SECOL ȘI CEVA MAI TÂRZIU ? GREU SE FACE UN LUCRU, UȘOR SE DITRUGE.
CAII, DOMNULE, CAII pe 16 Februarie 2022, 13:45
#10
PUR SÂNGE ARAB
LA CÂRLOMANU ACEI CAI PUR SÂNGE,TRANSFORMAȚI ÎN MUSTANGI PRIN SĂLBĂTICIRE, IN REZERVAȚIA PIEILOR ROȘII, MAI ZBURDĂ NOAPTEA ȘI ZIUA PE DN 65 A? TOALETELE LĂIEȚILOR VOR FI INTRODUSE CA OBIECTIVE TURISTICE ALE TELEORMANULUI. (SE VĂD DIN ȘOSEA).
Culcica Marin. pe 16 Februarie 2022, 13:15
#9
Lui Gicu surprinsul.
Intrebarea mea nu este pusa la misto, ci la modul cel mai serios. Nu-i vorba, asa in general, la ce sunt folosite porturile si caile ferate. EU VREAU UN RASPUNS CONCRET, CLAR,(SI ETC.): CE MARFURI SI VOLUM DE MARFURI VOR TRECE PRIN EL(TURNU MAGURELE) SI CAM CATI OAMENI PE ZI. SI UNUI PROIECTANT INCEPATOR SAU UNUI REZOLVITOR DE PROBLEME DE MATEMATICA SI FIZICA TREBUIE SA-I PREZINTI DATELE PROBLEMEI. DACA AI FACUT UN PIC DE SCOALA, AI STI PROTOCOLUL (ASA SE ZICE ACUM): DE DAU URMATOARELE:......SE CERE:.....ASA CA, STIMABILE USR-ist, LAS-O BALTA, EPOCA LUI ilie de la scularie, sorin duma si turneanu a apus "nu-nvie mortii, e-n zadar copile!
Vlad pe 16 Februarie 2022, 09:06
#8
Miki spaga,esti treaz?!
Au trecut 32 de ani de la momentul 1989,perioada condusa de catre aceeasi oameni si PARTIDE.La conducerea celor din Turnu Magurele cati ani le trebuie sa INCEAPA MACAR UN SINGUR PROIECT DE DEZVOLTARE pentru aceasta zona saraca si nefericita?Nu mai comentati aiurea,ca niste slugoi incapabili si ticalosi,din jurul gastii PSD.
Țugurlan pe 16 Februarie 2022, 08:24
#7
Te doare, este ?. Ți-e frică ! Dacă tot o ții de partea dezastrului, dacă ți-e teamă pentru microbuze că le vor lăsa doar până la Beciu, Traian și alte câteva sate, ești învățat de către cei de la județeana de partid să- ți marchezi teritoriul.
Miki Șpagă pe 16 Februarie 2022, 07:23
#6
# 3
Păi măi nene, când era nen-tu Băsescu în capul trebii, a spuns așa: Românica nu are nevoie de autostrăzi. Și nu s-au făcut. Dar nu asta e buba în cazul nostru, ci modul cum gândiți voi. Portul, așa cum este el făcut, este port de aprovizionare de tip industrial, nu port de tranzit marfă. Dacă vrei portul ăla, îți trebuie teren la dispoziție. Apoi celelalte facilități (c*rent, apă, gaze, etc), îți trebuie racordări la calea ferată și șosele, care la noi nu prea sunt. Pentru tiriști este coșmar până ajung la șoseaua spre Islaz ori spre Alexadia sau Roșiori. Și asta pentru că infrastructura orașului n-a fost gândită pentru așa ceva, iar ca să le faci trebuie să expropriezi terenuri agricole. Ori alea costă, și mult al dracului. E ușor de pus rahat pe ventilator, de găsit soluții viabile e mai greu. Apropo, când se face un lucru, tai înainte să măsori? Că postacul așa vrea să spună. A, că suma aia este mare, de acord, dar trebuie făcut acel proiect, apoi te apuci de treabă.
ȚUGURLAN pe 16 Februarie 2022, 06:14
#5
AȘA VREAU IO .
MIE ÎMI PLACE AICIȘA, CU DROAGA CU MĂGAR, CU CĂRUȚA, CU TROCARICIU RUDARULUI. NUMAI AȘA NE SIMTEM BINE. LĂSATI AȘA, NU SCHIMBAȚI NIMIC. MERGEM ÎNAINTE! UN ORAȘ LA MÂNA UNOR INTERLOPI ANALFABEȚI.
Gicu pe 15 Februarie 2022, 22:57
#4
Surprinzator!
Auzi intrebare de om sanatos…. la ce ne foloseste portul si calea ferata
Pentru # 2 pe 15 Februarie 2022, 22:02
#3
Ba nu ajunge!
Ați distrus tot. Așa cum le folosește altora, din alte zone, transportul cu trenul, așa vrem și aici. Mâncătorilor de semințe, suflători de muci pe jos, cea mai înapoiată pop**ație, vă meritați soarta!
Culcica Marin. pe 15 Februarie 2022, 19:12
#2
Ajunge!
Mai terminti-o Dracului o data cu tot felul de tampenii, pe care le numiti stiri si mai dati si STIRI. Se vede treaba ca acei ce se cred redactori nu locuiesc in Turnu Magurele, ci pe undeva prin Germania. Pun si eu o intrebare serioasa: DACA S-AR DEZVOLTA PORTUL, LA CE AR FOLOSI? IDEM, TRANSPORTURILE PE CALEA FERATA?
Maru sedentaru pe 15 Februarie 2022, 09:44
#1
TRANSPARENTA MAXIMA LA AVERI
In clipa in care ati observat,cu probe si documente,sc*rgerea de bani publici,din care a reiesit si un parandarat(spaga data in urma unor actiuni comerciale si investitii de tot felul,pentru neinitiati),faceti plangeri si sesizati organe precum parchet,SRI si DNA.Trebuie recuperate si confiscate toate sumele rezultate din activitati de coruptie.Oare cum arata declaratiile de avere ale celor ce s-au aflat vremelnic pe la conducerile primariilor si ale consiilor judetene?Tot pe numele parintilor,ale rudelor si prietenilor sunt?Ale unor neica nimeni cu salarii si pensii mici,dar care stau pe saci de bani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.