Danut Cuclea ne baga mana in buzunar. Din pacate (poate din fericire) pentru Danut, buzunarul e rupt. Nebunaticului ii place.

13 Februarie 2022, 15:54 | 1964 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Primarul din Turnu Magurele ne baga mana in buzunar si ia tot ce apuca. Am zis si noi ca se satura si se opreste, dar lui a inceput sa-i placa. Astia sunt in stare sa faca orice pentru bani, sa stea si capra. Timpul le rezolva pe toate.

Cel mai simplu exemplu e cel al firmei Lavcom si al trenurilor pe ruta Turnu - Rosiori.

Daca se face o cerere catre CFR Calatori, la fel cum s-a procedat pe ruta Corabia - Caracal, trenurile sunt introduse.

Citeste si: Mafia de Teleorman: TRENURILE CFR CĂLĂTORI REVIN PE RUTA CARACAL – CORABIA. Turnu Magurele - Rosiorii de Vede e ruta Mafiei

Pe Corabia - Caracal au fost doua perechi de trenuri si au cerut trei perechi. Pe Turnu - Rosiori au fost doua perechi, circulau si la ore nepotrivite, special pentru a nu lua din clientii Lavcom, si le-au scos si pe alea.

Deschiderea centrului comercial Kaufland - Lidl - Altex e o lectie pentru aceasta zona: avem de unde alege.

Danut Cuclea vrea ca noi sa nu avem alternativa la microbuz pana la Rosiori si spre Bucuresti, desi diferenta de pret e aproape la jumatate. Dintre cei carora le place sa bage mana in buzunarele rupte ale noastre mai sunt: Consiliul Judetean, Prefectura, primariile comunelor din zona, ISCTR, etc. Clic pe foto pentru a observa mai bine primarul.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ionela pe 13 Februarie 2022, 19:45
#2
Trebuie sa știți
Dacă nu era Dragnea primarul nebunatic nu exista dar ce păcat. Liviu Dragnea trebuia sa fie acuma președintele României acuma dar a fost prostit și dezinformat in primul rind de putineanu (avertizat de Emil lungu )și Petre pitis (avertizat de fostul director de la ferma salcia) aceste persoane au fost avertizate la insistenta luo simionescu Adrian,fost coeg de camera la facultate cu Dragnea .Avertzarile au fost cu privire la fiulsau,Ilie dragne care i-a durut in gura sau in altceva de soarta lui Dragnea de a fi președintele romaniei
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.