Dezvaluiri bomba! Maria Stoian, deputat PNL, face parte din Oculta Mondiala

01 Februarie 2022, 23:31 | 1563 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Maria Stoian

Doamna deputat a sustinut o declaratie politica, "Criza energetica la nivel mondial",  in Camera Deputatilor. Maria Stoian a abordat toate problemele ce tin de acest domeniu. Este foarte pregatita in tot ce tine de probleme mondiale.

Uniunea Europeana, China, Rusia, Putin, conducte, America, Norvegia, etc, e ceva de speriat, o asculti cu gura cascata. Doamna este deputat Mondial, nu are nicio legatura cu Teleormanul. De problemele TR sa se preocupe nemtii, englezii, olandezii,  patriotii nostri au treburi la nivel mult mai mare. 

Citeste si: De aceea ne merge bine spre foarte bine! Teleorman - Gloabele sunt la putere. In loc sa-i dam de gloaba, noi i-am trimis in parlament

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Soldat universal pe 02 Februarie 2022, 09:28
#1
Și cine-s vinovații?!
Se întâmplă să vedem asemenea personaje prin politica românească din ce în ce mai des,de fiecare dată când pe liste de partid sunt puse astfel de dudui rătutite și gospodine ratate,și tot felul de găgăuță care confundă politica și punerea în slujba cetățeanului cu SRL-ul de unde au plecat spre a se căpătui mai bine și mai repede.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.