Video Mafia din Teleorman - Digi 24 a filmat la Scurtu Mare, Antena 3 la Ciuperceni

28 Ianuarie 2022, 08:14 | 3806 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Digi

Digi 24 a dat numai in autoritati, Antena 3 - politistii sunt putini si nu au dotari. Diferenta mare intre cele doua posturi tv. Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Fabian pe 28 Ianuarie 2022, 16:18
#3
Veniți
Sa vina Miliția lui Ceaușescu in locul poliției anonimilor din partidele de excremente (PSD,PNL,USR și care au mai fost)
Japonia pe 28 Ianuarie 2022, 11:01
#2
Dupa cum arata toaletele alea
Nu de mult timp au fost modernizate... da cand copii si tineretu sunt animale, se sterg la c*r cu mana si dupa pe pereti ca asa au educatie si de acasa... copii din Japonia isi fac singuri c*ratenie, nu exista oameni care sa le stearga rahatu... romanii sunt imputiti de mici, de la scoala si mai tarziu ca oameni mari... vezi toaletele din trenurile de calatori, din benzinarii unde chiar se mai face c*ratenie... romanii au o cultura a mizeriei, a nepasarii, a ignorantei pentru restu din juru lor... si asta de mici.
NEA GICUȚĂ pe 28 Ianuarie 2022, 08:54
#1
UNIȚI-VĂ ȘI MERGEȚI PESTE EI
LĂSAȚI CÂINII LIBERI PRIN CURTE,ASCUȚIȚI-VĂ TOPOARELE ȘI FACEȚI-VĂ SINGURI DREPTATE.NU VA MAI FI MULT PÂNĂ CÂND VOR INTRA ȘI PESTE VOI ÎN CASE,IAR ACȚIUNILE LOR SE VOR DESFĂȘURA ȘI CU VIOLENȚĂ.ATUNCI CÂND AUTORITĂȚILE STATULUI DEVIN IMPOTENTE ȘI COMPLICE CU INFRACTORII,IES ÎN STRADĂ SĂ CEARĂ SALARII ȘI SPORURI MAI MARI.ASTA E ROMÂNIA,ȚARA ÎN CARE INFRACTORII SUNT LA PUTERE(VEZI ȘI CRIZA ENERGETICĂ LĂSATĂ LA MÂNA HOȚILOR ȘI A LACOMILOR CARE NE CONDUC,DE LA TOATE PARTIDELE).ȘI-ATUNCI,LA CINE SĂ MAI CEREM PROTECȚIE ȘI DREPTATE,CÂND UNII SE COMPORTĂ LAFEL CA HOȚII?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.