Gunoiul de grajd a ajuns la pretul ingrasamintelor chimice. Ureea are valoarea unui BMW.

23 Ianuarie 2022, 05:02 | 1556 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Gunoi grajd

Toti asa-zisii fermieri, cultivatorii de pamant sau vanatorii de subventii, spun ca ureea e prea scumpa, 4 - 5 mii de lei tona. In acelasi timp, gunoiul de grajd se vinde cu 1.300 de lei tona, cat era ureea inainte.

Bineinteles ca vor incepe sa se vaiete in gura mare. Ii invitam sa renunte, sa vanda sau sa treaca la munca adevarata, la luxul facut peste noapte si sa-si cumpere uree sau, in cazul in care nu isi permit, gunoi de grajd.

Daca pe piata nu se gaseste gunoi de grajd, vanatorii de subventii pot sa-si cumpere aparate de facut gunoi de grajd (vaci, porci, etc). Atunci putem sa le spunem fermieri, nu cand isi dau cu parfum si se plimba in BMW. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Gigi și mary alături de nicu Mercedes de la Segarcea deal. pe 23 Ianuarie 2022, 20:27
#1
Gunoi
De cind Dragnea și-a adus fiul și peilie dragne uar fostul director de la ferma salcia a promovat-o directoare pe ile Elena (mare escroacă) Dragnea a fost prostit și indobitocit de aceste persoane .Mihai putineanu a fost avertizat de Emil lungu căci aceste persoane îl vor distruge pe Dragnea,dar Pe toți i-aburit in basca cu bomboane primită de la giuvarasti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.