Ultima ora: Kim Jong-un a trecut de la PSD la PNL - Coreea de Nord(ul) Teleormanului

21 Ianuarie 2022, 22:28 | 1357 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Kim

Foto - Kim Jong-un, de cand a trecut la PNL, si-a dat jos mustata si s-a tuns scurt. Desi e bolnav de putere, liderul suprem pare mult mai tanar.

Cornel Gogan, seful PNL Videle, a declarat ca nu poate sa mai suporte regimul de teroare (pupat mana) impus de Kim Jong-un si trece la PSD. Nu stim ce sa mai credem, toata tara stie ca liderul suprem a fost la PSD Teleorman si acum are propriul partid! Cornelus a reusit sa treaca granita in tara de origine a lui Kim Jong-un. Asta e, politica din Teleorman se invarte in jurul unui Kim Jong-un.

Sursa: investigatoria.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Fhhk pe 22 Ianuarie 2022, 19:20
#3
Tr
Este susținătorului directorului DSV Teleorman fostul PSD- care a fost promovat cu ajutorul lui Dragnea și apoi a trădat,numele trădătorului este Iulian Ianculescu.
Gogu pe 22 Ianuarie 2022, 14:54
#2
Pe. Claudiu
Degeaba mai dai în el, Cracio, tu ești de domeniul trecutului. Parca sa mai li istit lumea de când ai dispărut din peisaj. Oricum nu mai aveai nici o șansă.
PNT-CD pe 22 Ianuarie 2022, 00:38
#1
Urmeaza PNL
Pai sa l intrebam pe Rares Bogdan. Sau pe Nastasescu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.