Spor la furat! Situația Spitalului Turnu Măgurele

21 Ianuarie 2022, 14:42 | 7726 vizualizări | 36 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele.
Comentariul zilei - Situația Spitalului  Municipal Turnu Măgurele

Delcea Florin este un mare mafiot împreună cu primarul, bineînțeles ca nu sunt singurii

In România, spitalele primesc bugete foarte mari – sunt unități care au alocate și câte 400 de milioane de lei. Cine le controlează are în vârful pixului achiziții de medicamente, aparatură și alte servicii de zeci de milioane de lei. Foarte des, banii nu ajung unde trebuie și sunt sifonați de manageri mână-n mână cu politicienii și mafia locală sau centrală.
Citeşte şi
Comentarii (36) Adaugă comentariu
Adrian pe 06 Aprilie 2022, 21:11
#36
Pt toti
Cătină Petrache c*rbă c*rvelor. Face videochat și acum asistenta? Sau face în asistenta
Sifonescu pe 26 Ianuarie 2022, 22:27
#35
Corupția
Corupția de stil PSD vs corupția de tip corporatist Corupția e ceva damnabil, însă corupția de stil vechi e mult mai ușor de combătut. Dar cel mai important: ea nu destructurează statul și mecanismele legale și instituționale. Faptul că un partid deturnează fonduri nu schimbă natura structurii legilor, statului, instituțiilor. Doar le afectează funcționarea. Dar totul poate fi reparat
Mariana pe 26 Ianuarie 2022, 20:22
#34
Spital
Delcea ar trebui sa facă ceva pt spital, sa meargă activitatea dar el e pus sa distrugă spitalul și angajații ! Un om care apleacă capul la minciuni și mizerii ! Oamenii care trebuie sa-i aprecieze,ii da la o parte și își bate joc de ei ! Asta e d-nu manager delcea! Este singurul vinovat pt ceea ce se întâmpla! Dar probabil nu realizează, nu cunoaște realitatea in care sta! Ar fi avut de câștigat multe….dacă era un om cerebral !
Ducă pe 26 Ianuarie 2022, 11:30
#33
Cum Fura Delcea?
Ce se întâmplă acum în sistemul de sănătate este acest furt colosal: un „furt legal” prin care banii statului sunt făcuți cadou sectorului privat. Sc*rt: ai bani – trăiești, nu ai bani – mori.

Privatizarea sănătății via OUG, prin introducerea coplății pentru internări la privat este un caz școală de corupție. E un caz în care bani din bugetul statului sunt redirecționați către companii private. În acest caz, spitale private. Faptul că această tranzacție e făcută printr-o lege este cu totul secundar. Mai ales de vreme ce impactul acestor măsuri va reverbera în întreaga societate”.
Anonim pe 26 Ianuarie 2022, 08:24
#32
2
Muriți toate de grija Angelicăi. Nu știți decât sa o barfiti și sa vorbiți urat despre ea . E o femeie extraordinara cu un suflet mare. Probabil asta va și oftica pe voi toate ca se face plăcută prin felul ei. Sunteți toate o apa și un pământ și nu știți decât sa batfiti ca la usa cortului și sa va bateți joc de lume. Spuneti nemulțumirile legate de locul de munca, salarizare, etc .
Anonim pe 26 Ianuarie 2022, 06:16
#31
…..
Cu cealaltă amanta a lui delcea,de la Alexandria, căsătorită care lucrează la primărie,cum rămâne ? Accepta Rusanu și pe alta,cică delcea de aia e îndrăgostită ?
Oanță pe 26 Ianuarie 2022, 00:51
#30
Ptr toti
Oare chiar nu are cine sa-i deschida ochii ofiterului ca Rusancai ii plac acadelele? E satula femeia ca o plimba doctorasul cand la Buc*resti cand la Alexandria,si ofiterul sta ca prostu si linge dupa altul.nu o sti fata meserie pe ATI,dar stie prin birouri si pe unde are loc de intors.de ce nu o demasca nimeni in fata ofiterului? Poate asa sparge cuibul indragostitilor din spital. Nu mai au rusine,se iubesc in vazul tuturor,daca mergi in spital vezi scene de indragostiti.
Să facem nuntă pe 25 Ianuarie 2022, 23:07
#29
Nuntă mare
Mă pun naș.Semnat HERCULE.
Larisa pe 25 Ianuarie 2022, 16:33
#28
Pt floare albastra
Și-a dat de mult bărbatul ofițer pt un doctor ! A schimbat de mult funcția doamna Rusanu ! Oare va urma o căsătorie între doamna Rusanu și Dr delcea? Ce se va întâmpla cu triunghiul amoros, Viorela- delcea - Rusanu !
Cerasela pe 24 Ianuarie 2022, 14:55
#27
Cireșica
Este foarte gelosă, sa dus cică frate-su' la Uda sa aducă pe una acasă la măsa sa facă vrăji să-i lase managerul în pace .Sâmbătă a avut loc ritualul cu păpușii Voodoo.
Bono pe 24 Ianuarie 2022, 14:46
#26
Spital
Sc*rt și la obiect.banuiesc cine se tot ia de dna rusanu.una care pina mai ieri si o trăgea cu șeful de la ATI peste tot și era bine.acum cind a fost schimbata din funcție o dispera pe biata femeie ca o suge cind lu unu cind lu altu.eu stiu ca este plina de venin dar asa e în viata.toate o sugem ka rândul nostru.important este sa avem ce suge si sa nu ne afle milițienii de acasă
Floare albastra pe 24 Ianuarie 2022, 06:55
#25
Gradina
Bai fratilor! Lasati o pe dna Rusanu in pace! Este femeie maritata nu i trebuie asa ceva, invidiosilor! Ea nu si da barbatul ofiter pe un doctor- niciodata! Lasati oameni in pace !
pe 23 Ianuarie 2022, 22:11
#24
Are Delcea numai piese puse asistente șefe.Pe cele cu vechime si experienta le a detronat ca au gara mare!!! Dar debandada de acum îi place ca asa poate să facă si el ce dorește.Pacat de pacienți ca din pacate ei au de suferit.Dar nu contează, ptr satisfacția lui Delcea acceptăm orice
Larisa pe 23 Ianuarie 2022, 20:58
#23
Parere
Corect era ca aceasta doamna Rusanu sa fi stat la locul ei,sa fi avut demnitate sa refuze propunerile de a veni in secția respectiva, un pic de caracter și demnitate nu strica! Pai ce ati realizat doamna, Georgescu va părăsit și ati rămas aruncată intr-o secție unde va urăște toată lumea și nu va grea nimeni,fix te-a pisat Georgescu cum a vrut iar delcea te crapă bine….ar trebui sa știi ca te folosește pt ca ești proasta și va veni ziua când și delcea te va arunca la gunoi,exact ca Georgescu ! Iar legat de viața intimă,mai cu perdea…. Știm cu toții de apartamentul din Alexandria și aparatamebrul lui delcea din Buc*rești, unde mergeți ! Adevarul a început sa iasă la iveală doamna,nu poți sa îți bati joc de toată lumea și sa rămâi fericita! Răul se întoarce,binele la fel, acum depinde ce alegi….
Colega pe 23 Ianuarie 2022, 18:29
#22
…..
Nu era frumos ca Rusanu sa rămână la locul ei la Pediatrie și sa nu accepte sa vina la ati,unde nu are nvi o legătura? Ce știe sa facă o asistenta care a lucrat cu copii la un bolnav adult ? Ea nu cunoaște aceasta meserie și greseala a foat ca a acceptat sa fie folosită! Da este adevărat,îl iubește pe delcea și e dispusă sa renunțe la tot pt el ! Tot ce sa întâmplat in ati e din cauza lui Rusanu moarta după delcea!
? pe 23 Ianuarie 2022, 15:15
#21
?????
Divorțează Rusanca de polițai? Nu cred...
Anca pe 23 Ianuarie 2022, 12:52
#20
Delcea trezeste-te
D-nule manager,ai dat ordin ca fiecare sa stea la locul lui de munca si sa nu se mai stranga la poarta.Ordinul nu este pentru toata lumea,Viteză de ce nu-l respecta-pentru ca bei la el pe bătătură si pleci beat mort si pisat pe tine.Pe neagra de nevasta-sa nu o iei pe ciocan,ca asta e in stare sa ti-o arunce in brate ca sa-si atinga interesul si sa-i angajezi tot neamul.Un turnator ai grija cine te sapa.
Tuca pe 23 Ianuarie 2022, 12:50
#19
Pt c*rioși
Bai nebunilor Rusanu chiar se iubește cu delcea,vrea sa divorțeze pt el, se întâlnesc prin spital,Angela fuge din ati la delcea in cabinetul de lângă chirurgie,stau închiși acolo ! Daia dispare ea din ati ca se Închide cu delcea prin spital ! E îndrăgostită rău,pe Georgescu la folosit cu delcea și l-au gonit,daia sta la ati sa fie lângă delcea, aproape, in afara de Viorela si Rusanu are cheie de la cabinetul lui delcea ! Așa ca lăsați dracu oamenii sa se iubească
Hari pe 22 Ianuarie 2022, 19:01
#18
Pentru dl Bibilan
Bibilane ai foarte mare dreptate, să-ți dea Dumnezeu sănătate ca bine le zici !

Cind Tati îl va lasa din brațe, ceilalți, adică florin, șarpele, infractorul dovedit și maimuța vor sări pe el și il vor devora ca pe nimic. Se vor dezice total de el.
Marius pe 22 Ianuarie 2022, 16:18
#17
Special pentru DELCEA
Haiducie pe timp de pandemie: a furat de la stat ca să ducă la Țigănești

Cât timp vom influența politic, nu vom avea viitor în sistemul medical”, 100
Tucă pe 22 Ianuarie 2022, 15:21
#16
Pt invidioși
Numai comentați atât de Rusanu, nu va e rusine…. E viitoarea doamna delcea,de ce credeți ca umbla cu el ? De ce credeți va sta prin secretariat mereu,sa își păzească viitorul soț ! Sa va fie rusine,femeia chiar îl iubește pe delcea !
Qwerty pe 22 Ianuarie 2022, 13:04
#15
…..
O sa vina anestezist la turnu Măgurele,are ce sa sugă Rusanu….e experta sa o sugă pt a sta acolo! Ba Georgescu,Ba delcea,Ba noul anestezist…. Se va încerca intr-o zi rău de tot
Marin pe 22 Ianuarie 2022, 11:56
#14
Qwerty
Viorela ca Viorela,dar cu doamna Rusanu ce face? Aaa,face drumuri cu ea pe la Alexandria,pe la capitala...Rusanca la lasat pe Georgescu ptr Delcea,tot cu ochii dupa bani smile)
Serjiu pe 22 Ianuarie 2022, 10:00
#13
Pentru Bibilan
Au mai fost și alți mult mai sus și mult mai puternici și sa ales praful de ei,și foarte ușor .
Luci pe 22 Ianuarie 2022, 09:35
#12
Nu e asa
Când lucrurile vor fi expuse toți se dau deoparte. Și pe Delcicu îl vor săpa cei din jurul lui, că de acolo sunt dovezile.ve-ți vede!
Bibilan pe 22 Ianuarie 2022, 08:46
#11
Asii tenisului
Alaltaieri a avut loc partida săptămânală de tenis pe terenul de la politia de frontiera. Echipa în rosu formata din delcea managerul si pistolu infractorul dovedit în cealaltă parte a terenului proc*rorul florin și catalin comandantul zis și șarpele.arbitru adi deținătorul puterii absolute zis și Tati.copil de mingi seful ordinii publice din oraș zis și kinderul. Începe partida servește delcea.mingea părăsește terenul.copilul de mingi aleargă după ea asa cum a alergat toată viata după funcții . si voi dragi muncitori ai spitalului turnu magurele vreți sa l dati jos pe florin.stati cuminți.astia sunt mai ai draku ca aia din statul paralel.meciull se incheie .câștigători ei.voi,noi,prostii din spital și nu numai tot asa raminem.cu iluzia ca în acest oraș de cacat se va schimba ceva.poate peste 3 ani.
Vasilica muncitorul pe 22 Ianuarie 2022, 08:20
#10
Spital
Atita timp cit primarul mic nimic și familia fratilor de pe vale il tin în brate lui delcea nu I se va întâmpla nimic. Au fost multe sesizări pe la instituțiile statului dar au murit din fasa.adi fratele cel Mare are increngaturi peste tot.il scapa pe delcea din toate înc*rcături.va vanitate dragi asistente ca sunteți injurate si batjocorit de acest gunoi dar nu aveți c*rajul sa spuneți stop.iesiti în c*rtea spitalului si opriți activitatea pina il faceti pe acest individ sa plece astfel nu aveți nici o șansă.cu părere de rău va spun acest lucru dar combinațiile si interesele sunt prea mari.chemati presa sa vadă adevărul si aveți c*raj sa spuneți lucrurilor pe nume.
Patraulea pe 21 Ianuarie 2022, 21:27
#9
Pt xyz.
Asa este dar pentru doctorii care ia adus el este mana cereasca. Cine le mai da o norma si jumatate sa stea efectiv acasa? Unii mai au si chiria platita de primarie! Trai nenica!
Alo pe 21 Ianuarie 2022, 19:05
#8
Băi
Nu,mai jigniți că poate află,Hercule .Treaba voastră, ala este șeful nu Delcea.
Qwerty pe 21 Ianuarie 2022, 18:03
#7
Pt XYZ
Așa este….Viorela nu servește la locul de munca dar in schimb iubi delcea își bate joc de asistente nevinovate,mai taie din salariu, mai ne trece nemotivate….dar pe iubi Viorela cum o treci? Eu știu….nemotivata și cu zilele tăiate! Ia vezi Dr delcea,poți sa o faci? La ce ii trebuie lui Viorela salariu dacă nu vine? Apropo Viorela te mai lauzi ce bărbat ai tu? Dar ce bărbat ai,ma rog care te Înșeală,te bate… pai tu iubești bani lui delcea si funcția,nu pe el….te mai lăudau ca ai bărbat cu bani si te-a scăpat de sărăcie ! Aia e…bani si funcția lui delcea !
Xyz pe 21 Ianuarie 2022, 15:23
#6
#
Delcea face prezență doctorilor care nu î-și pleacă capul în fața lui,și dacă întârzie 15 minute îi taie ziua dar iubi Viorela nu vine la turele de noapte de trei ani și ziua vine daca are chef 2-3 ore.Să nu îndrăzniți să vă luați de blocul operator
Locatar pe 21 Ianuarie 2022, 15:17
#5
...
Chemați dracu DNA-ul ca murim cu zile în Turnu. Am ajuns bătaie de joc ptr toți proștii.A gonit Delcea toți doctorii buni și au rămas l......e....Este dezastru.....
Iancu Jianu pe 21 Ianuarie 2022, 15:09
#4
Spital
A ajuns un prost să conducă orașul împreună cu boierii Cone și Proco! Este inadmisibil ce se intimpla in acest spital al groazei! Tot personalul este cumpărat de Pitic care împreună cu Delcea își ia șpagă la angajare! O mafie mare se dezvolta pe seama acestui spital,centru covid!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.