Dilema zilei - Ce femei ii plac lui Enculescu?

21 Ianuarie 2022, 10:48 | 2868 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Encon

Daca ii placea mult femeia, Enculescu punea mana pe "gogonele, prune, cirese, caise, piersici". Ii facea si casa?! O punea sefa? Ce femei ii plac patronului? Sa fie destepte, supuse, blonde, brunete? 

”La acuzația că am pus mână (n.r. că a pipăit-o), decși nici pomeneală de așa ceva. Deci nu aveam de ce să pun. Eu am 65 de ani. Trebuie să îmi placă femeia foarte mult, ori ea, nu îmi plăcea în niciun fel. Am câteva luni de când mă amenință și toată lumea din fabrică știe că mă amenință, că are avocați”, a spus Enculescu la Acces Direct.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Leanca pe 02 Februarie 2022, 21:50
#6
Adevărul doare "sefu"
Hai sa fim serioși.

Spuneți ca dacă nu era corect nu mai avea cine sa lucreze la el. Pai va spun eu cum sta treaba acolo...dacă pleacă săracele femei de acolo,unde se duc? Au alte variante în orașul ala mizerabil? Nu au. Se lucrează acolo pana pici jos. Domnul Enculescu își bătea joc de ea vorbindu-i urat și putându-se diferit cu ea. Nu ii convenea faptul ca ea spunea adevărul și ii spunea în fata. Când venea ITM ul,le invata pe angajate ce sa spună și ce sa scrie. Nu au cum sa spună altceva,pentru ca sta Aspirina a lui cu ele. Bătaie de joc,bani de nimic și muncă ca la nebuni. Sa I fie rușine!
..... pe 23 Ianuarie 2022, 16:39
#5
.....
Mor cetateni de foame din cauza unora ca voi care le dati salariu de..... si ii zlugariti la 12ore si peste colac si pupaza mai profitati si de ele,,k sunt sarace "
Celentano pe 23 Ianuarie 2022, 00:20
#4
Firicel
Domnul Enculescu a dat de munca la oameni,si ia ajutat dar trebuie sa se uite in casa lui ca sunt multi oameni care isi salarile pe nedrept,plus ca mai si imprumutam si mai trecem cu vederea sa bagam la cap cum zice ovidiu inchim ca Domul Enculescu a cladit un imperiu,asa si repede cade imperiul din alte cauze!!!aVa Salut!!!
Celentano pe 22 Ianuarie 2022, 23:58
#3
Firicel
Domnul Enculescu a avut grija de multi,oameni si ia ajutat,dar mai multi oameni care il cunosc vor doar sai faca rau parere sa va dau Domnul Enculescu sa se uite in c*rtea lui ce oameni are si ce sunt si sa traga conculizile!!!!! Sai dea bine de gandit Domnului Enculescu!!!a!
Ovidiu ichim pe 21 Ianuarie 2022, 20:40
#2
Mai terminati cu subiectul asta
Encon este un brand national de 20 de ani pe piata Romaniei.daca era asa cum scrie Alina credeti ca mai avea in ziua de azi cu cine sa lucreze legumele si fructele ca apoi sa fie conservate si vandute la nivel national si international???A dat la lume sa manance intr-un oras sarac si batut de soarta si vine una ca Alina care nu stie pe ce lume e si daca ii stingi lumina nu stie cate urechi are.Dl.Enculescu a cladit un imperiu si vine un nimeni sa ii pateze imaginea in fata tarii.NU MAI PROMOVATI PROSTIA IN ROMANIA CA DAIA MURITI SARACI!!!
..... pe 21 Ianuarie 2022, 14:21
#1
Encon
Nea Florine un 40% de adevăr există! Nu ești ușa de biserică, orașul e mic toată lumea știe cum te comporți. Norocul tău că este zona săracă și nu se găsește de muncă decent.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.