Primarul Alexandriei vrea televiziune pe modelul Pandele-Firea-Metropola TV! Locuitorii municipiului sunt rugati sa-si plateasca cat mai repede taxele si impozitele

20 Ianuarie 2022, 10:03 | 939 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Dragusin

 Intrucit i-au murit laudatorii ( numarul de pupincuristi si linge-clanta scazind, ca si electoratul junior pesedist+ 60 de ani) tovarasul Victor Dragusin vrea o televiziune de cartier, in care sa ne aducem aminte de cintecele tovarasesti, patriotice si de odele si osanalele in versuri, de odinioara ,,a la Ceausescu,,!

In discutie mai sint si citeva ,,ziariste,, , care vor fi ,,platite cu ora de emisie,, a la Dragnea! Drept pentru care dorim sa adresam un apel tovarasesc( sau cetatenesc, cum se zice in capitalism) de a plati grabnic impozitele si taxele locale, ca sa existe ce fura!
https://www.facebook.com/BulumacGabriel/posts/353232840137452

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.