Ce a postat Alina, fosta sclava a lui Enculescu

19 Ianuarie 2022, 22:29 | 3970 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Alina

Alina - "Trebuia sa apar de ieri în emisiune și să apar in ambele emisiuni va las pe voi sa trageți concluziile singuri. Mai ales k am adus si dovezi la cele spuse și nici măcar nu au fost arătate (n.r. si-au batut joc de ea, Enculescu a fost scos curat). Cei care au lucrat in fabrica si au patit ca mine îi rog sa fie alaturi de mine."

Autoritatile competente si Primaria Turnu Magurele ar trebui sa se autosesizeze si sa cerceteze cele declarate de Alina. Cititi aici adevarul despre Enculescu

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Lambe pe 24 Ianuarie 2022, 12:13
#3
Nu iese fum fara foc
Voi astia de tot il tineti varanul asta cu apucaturi de mic dumnezeu in brate v.a dat vreun post caldut cu biciu in mana sa-i biciuiti sclavii? acum daca s-a facut loc*ri de munca trebuie sa ne si f..ta dupa mintea vostra de crestini ce sunteti .acolo trebuie control la sange unde se afla saracii prostii si ce mai zice (Ovidiu ichim) pt ca sunt cele mai mari abuzuri..nu au unde sa se planga oameni astia .Fata asta nu e singura abuzata de consumatorul de acool . sal vedeti ce trufas merge printre ele ametit de aburil accolului facandu.le in toate felurile ..mic dumnezeu ce sa mai vb .
Ovidiu ichim pe 21 Ianuarie 2022, 20:42
#2
Mai terminati cu subiectul asta
Encon este un brand national de 20 de ani pe piata Romaniei.daca era asa cum scrie Alina credeti ca mai avea in ziua de azi cu cine sa lucreze legumele si fructele ca apoi sa fie conservate si vandute la nivel national si international???A dat la lume sa manance intr-un oras sarac si batut de soarta si vine una ca Alina care nu stie pe ce lume e si daca ii stingi lumina nu stie cate urechi are.Dl.Enculescu a cladit un imperiu si vine un nimeni sa ii pateze imaginea in fata tarii.NU MAI PROMOVATI PROSTIA IN ROMANIA CA DAIA MURITI SARACI!!!
Nebunu' din coceni pe 20 Ianuarie 2022, 08:55
#1
Nedumerire
Ce treabă are Primăria cu bucătăria interna a unei societăți comerciale private?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.