O sonda de petrol a erupt in mijlocul orasului Alexandria, acum citeva minute!

11 Ianuarie 2022, 21:20 | 3359 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Sonda

Sonda situata in vecinatatea Centrului Militar de Recrutare Teleorman, produce direct pacura, nemaifiind necesara rafinarea! Specialisti din cadrul Garzii de Mediu Teleorman au declarat: ,,Nu cunoastem cine este proprietarul sondei, speram sa nu fie chinezii, care sa foreze de la ei la noi, prin centrul Pamintului si rezervele noastre sa se scurga la ei!

,,Dupa cariera de aur deschisa pe riul Olt de mai multi exploratori teldrumisti, aceasta este inca o intimplare fericita pentru judetul nostru! Avind in vedere criza enegetica in care ne aflam, se pare ca noi, teleormanenii, ne vom putea declara independenta energetica( am gasit direct pacura!) si financiara( se va bate moneda de aur cu chipul cneazului Dragnea, care se va numi dragnerol)! Nu inchideti aparatele de radio si de televiziune, vom reveni cu noi amanunte! Sandra ai legatura! Sursa: pagina Facebook Alexandria, Teleorman, Romania

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Mesager din viitor pe 12 Ianuarie 2022, 20:21
#8
Bogăția vine din Cosmos
Un asteroid enorm cu minerale necunoscute aici, superioare aurului și platinei va cădea în județul nostru. Bogăție, grăbește-te! Teleormăneni pregătiți gălețile ! Cu amănunte în c*rând, absolut "top secret" de la oamenii de știință, astronomi români, de la Observatorul Cucuieții din Deal. Rămâneți pe Turnul cu știri i, evitați dezinformările dlui Pastor-TV de la Latrinuța 3 și rTV !
Mesageri din viitor pe 12 Ianuarie 2022, 18:22
#7
Energie din cer, gratuită, pt. Maricica
Maria, ai dreptate dar ce urât vorbești urâta naibii??? (kkt?... alt termen nu ai în vocabular?). Vorbești de articol, sau și de comentariile de mai sus, vreo 4? Așteaptă-mă și pe mine -mai sus-, că vin cu ceva mai spumos. Dar vreau să revii 'ciLiVizat' .

Cu părerea ta! La păc*ră și petrol, la Boby-JR-Dallas-Texas, văd că nu prea te pricepi, DAR... dacă ai citit ceva literatură SF, îți dedic ție un mare adevăr( științific) :

~BOGĂȚIA VINE DIN COSMOS ~

(aici în TR...numai și numai aici), nu de sub pământ, nici din Dubai, nici din China.
Ion pe 12 Ianuarie 2022, 17:33
#6
Pentru d-na Maria!
Luati cu hirtie igienica, stimata doamna! Sau esti Marin, prietena lui Dragusin? grin
JR Ewing pe 12 Ianuarie 2022, 11:38
#5
Ca in Texas!
Il trimit pe BUBBY sa revendice sonda, ca doar noi avem tehnologia de a fora in oras! Plus ca ne-ati furat motorina de 2 milioane de usd!
Ion Tancheta pe 12 Ianuarie 2022, 11:35
#4
S-a facut schimbul de ulei la TAB!
Avem un TAB necasat, cu care facem aprovizionarea la popota si asta merge cu ulei dublu-rafinat, iar a facut sergentii alimentarea care er si ei pe ulei, s-a scpat pe jos, drept in canal! Ata ete! Hiic....... tongue rolleye tongue rolleye
Seicul Homar pe 12 Ianuarie 2022, 11:32
#3
Prea mult petrol!
Curge mai rau cA in Dubai, d'aia mai dam si pe canal, la vale! Bogatie! LOL
Sindicatul GNM pe 12 Ianuarie 2022, 08:51
#2
Ieri am fost in Parlament!
Tin sa va reamintesc ca ieri in Parlament am obtinut marirea salariilor comisarilor GNM din provincie, care vor fi platiti la nivel de Buc*resti, adica mai mult! Pina atunci ramineti in greva si nu raspundeti la provocari si poluari! Ramineti in birouri si jucati solitare! Noroc bun dragi tovarasi!
Maria pe 12 Ianuarie 2022, 07:51
#1
.
Ce articole de kkt
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.