Exclusiv - Interviu: Domnu’ Gigi de la Prefectura vrea sa fie subtprefect!

11 Ianuarie 2022, 06:10 | 3150 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Prefectura

Ce va recomanda stimate domn?
Pai am fost un gonac bun la partidele de vinatoare FV Intre Olturi, m-am dat jos repede din caruta trasa de tractor si facem ca animalu’ prin padure, la comanda sezi am stat, la comanda aport am muscat in carne vie din dusmanii partidului; e drept ca m-a ajutat mult si fostul meu socru, care a zis ca sint baiat bun si am fost promovat la ceaun si gratar, la carat sifoane si in final la turnat in pahare!

Altceva, ce alte calitati mai aveti?

Am dat cu taranii de pamint, ma scuzati, pardon, am dat pamintul taranilor inapoi, drept pentru care d-na Prefect Dan Daniela Carmen mi-a dat spor de suprasolicitare neuro-psihica, de mare complexitate la cap! Am facut treaba buna, am luat: 131.660 lei!
https://tr.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/24/declaratii_avere/Iancu-Gigi-Dorinel_2017-06-12_DA.pdf

Ce activitate ati desfasurat in prefectura?

Pai, aia de nu era atenti cu mine, era atacati de mine la HCL-urile lor, pina pricepeau; si daca primeam ordine, de la vinatoare, eram ca un ciine pe ei, la prefectura!

Ce avere aveti?

Nu am avere, la noi, la PSD se depune un legamint de saracie si lepadare de bani, care e ochiu lu’ ala si noi sintem si saraci si cinstiti, pina la proba contrarie!

Sigur nu va inselati, in fiecare zi veniti la serviciu cu un jeep? Unde dormiti, unde mincati?

Cred ca va inselati, masina cu care vin la munca, am vindut-o la cineva, care mi-o mai imprumuta in fiecare zi, iar casa si terenul nu le mai am, , le-am vindut la niste neamuri, care ma primesc sa stau gratis in ele, sa le pazesc! Am luat bine 242.000 lei!!! https://tr.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/24/declaratii_avere/Iancu-Gigi-Dorinel_2018-05-22_DA.pdf

Pai si cu banii obtinuti din vinzarea masini si casei ce ati facut?

Aaaaaa….Phuuu……Daaaa….!!!! Sa vedeti ca sa fii suptprefect, trebuie sa fii penal, super-penal si mi-am ascuns si eu agoniseala, ca nu se stie niciodata, am avut un credit de 43.000 de euro, dar de ce l-am facut nu mai stiu, dar cred ca l-am platit dupa metoda Citu-Pirtu !!!
https://tr.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/24/declaratii_avere/Iancu-Gigi-Dorinel_2017-06-12_DA.pdf


Prin prefectura vi se spune pistolarul, care trage cu gloante oarbe! De ce?

Nu are legatura cu politica, ci cu viata mea intima, dar toate sint niste zvonuri, ca eu pot sa fac copii la Xerox, daca vreau, dar e frigide si sterpe gagicile si nu cum se spune, ca eu! Eu ma consider Terente del Teleormen!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Profu de română pe 12 Ianuarie 2022, 20:40
#4
Către Domn Șef #2
Mai pune bre domnule șef #2 mâna pe doamna GRAMATICĂ. Și să scrii corect : incultul, incită, mâna, când, Domnule Șef.

NU incorect : incultu, incintă, mina, cind, Domn Șef.

Domnnle șef nu fi agramat, nu arunca cu mina sau minele... căci sărim în aer. E păcat și de Gigi, că e băiat bun!
Subt /sub prefect perfect pe 12 Ianuarie 2022, 19:40
#3
Gigi vai de tine!" Ei nu sunt agramați,
Au scris corect dar nu ai înțeles tu.

E scris corect, dar nu trebuia legat "subtprefect" ci "supt prefect", căci el nu are copii (doar la xerox are) și nu din vina gagicilor -a frigidelor, a sterpelor- ci pentru că el s-a lăsat numai 'supt'. Morala : nu numai Prefectul se lasă supt ci și Subprefectul... ceva mai imperfect.

Eu văd în articol o altă greșeală : domnul Gigel-Dorinel nu trebuia să spună că a vândut casa, terenul și automobilul, căci iată poate fi întrebat : Și ce ai făcut cu banii ăia? În aceste situații se declară : le-am donat... și în continuare mă folosesc de ele.
Incultu care te incinta! pe 12 Ianuarie 2022, 16:04
#2
Catre Bosulica Ji-Ji
Domn Sef, pune bre mina pe o carte de poezie sau un roman politist! Nu te chinui sa ne citesti! Odihneste-ti mintea, sa fie goala, cind votezi!
Gigi pe 11 Ianuarie 2022, 14:04
#1
Agramatilor
Agramaților, se scrie subprefect nu subtprefect…ati scris si de mai multe ori…vai de voi…
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.