VIDEO TRADIȚIA LOCALĂ - FOCURI DE ARTIFICII „MADE ÎN TELEORMAN”, COMUNA BRÂNCENI. SUNT FOCURI?!

01 Ianuarie 2022, 13:19 | 1732 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Focuri

Primarul localității – „Concert de muzică nu am organizat din cauza că poluarea fonică era prea mare, iar locuitorii sunt foarte pretențioși când e vorba de condițiile de trai și trebuie să avem grijă și de mediu. Comunitatea noastră trăiește în comuniune cu mediul înconjurător.”

Mai mult, aici>>buletindeoltenia.ro



Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mimyca pe 01 Ianuarie 2022, 21:43
#2
Na, c'am cam sfleclit-o!
Deabia mi-o bagară ăștia /redacția, chestia... cu OZN-istii ( la 19:09), că mă și sunară câteva colege :Ce ai fă lesbiano cu sor'ta ? Las-o-n pace! Dar ele nu știu că Mimi mi-a furat iubita. Până ieri din "lesbiana familiei" și "oița neagră" nu mă scotea... acum că s-a,,emancipat,, și ea la pat, mi-a luat-o pe Fifi. Și cât sufăr eu!!!

Și mai tare : se dă anti-Livache șefu' APP, dar a scris la Știrile locale mai jos, că îi dorește soarta lui Iancu Berilă. Păi Berilă ăsta, după cum știu toți intelectuali-citiți ca mine, a fost cel mai... (n-am cuvinte!)... de la Burebista încoace. Am văzut și un film documentar BBC despre el și unu' Rîmaru... adevărați patrioți și eroi ( intrați pe Google și aflați) . Mimi cea Rea îi dorește și lui Liviu....

Nu sunt mândră cu o așa surioară mai mare! (că uite în plagiez pe Mickey Mouse Ponta).
Mimyca (sora lui Mimi de la partid) pe 01 Ianuarie 2022, 19:09
#1
Dacă e adevărată poza din Brânceni...
... că din ce se vede foarte clar în fotografie, acolo a căzut (probabil de sus) un meteorit, o aeronavă de'a noastră, un OZN sau o cometă nocturnă.

Tocmai de revelion !!!, băi bețivilor ?!

Șiii, persoana aceea din foto, un erou local, a salvat ceva din interior și încearcă să intre din nou.Riscă. Vrea să recupereze un portofel... ceva acte și documente, pentru a le preda autorităților... dânsele să cerceteze și să stabilească identitatea și originea piloților. Din ce se vede.. .. părerea mea! ( Mimi încă doarme, obosită tare)( a băut la greu). .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.