Instructor auto, trimis in judecata: avea relatii la politistii examinatori, fise medicale, adeverinte

28 Decembrie 2021, 11:58 | 4043 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Instructor

Un instructor auto din Videle a fost trimis în judecată, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, după ce acesta ar fi pretins și primit sume de bani de la diferite persoane, cărora le-ar fi promis că poate interveni la polițiștii examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Teleorman, pentru ca acestea să treacă de proba practică a examenului auto.

„Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus, la data de 22 decembrie, trimiterea în judecată, sub control judiciar, a unui instructor auto pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

În fapt, polițiștii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman s-au sesizat din oficiu cu privire faptul că un instructor auto pretinde și primește sume de bani de la diferite persoane interesate, cărora le creează impresia că are relații și poate interveni la polițiști examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Teleorman, în vederea promovării probei practice a examenului de obținere a permisului de conducere, totodată facilitându-se doritorilor obținerea fișelor medicale ori/și adeverințelor de atestare a parcurgerii orelor de instruire.

La finalizarea cercetărilor efectuate de ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, delegați în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, față de instructorul auto s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale și punerea în mișcare a acțiunii penale, acesta fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar”, se arată în comunicatul Direcției Generale Anticorupție.

Cu numai o zi în urmă, Direcția Națională Anticorupție a anunțat că 17 persoane, între care fostul șef al Serviciului Permise și Înmatriculări – Stelian Lupu, dar și alți doi ofițeri ai Serviciului, au fost trimise în judecată pentru infracțiuni de corupție.

sursa: impactnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Violeta pe 31 Decembrie 2021, 14:22
#7
Cata nedreptate!
Domnul cu comentariu din Videle!

Cu siguranță vorbiți din frustrare!

Sunt mai mult decât convinsa ca dumneavoastră ați cunoaște familia Pitigoi,v-a permiteți sa aruncați cu noroi pur și simplu din fustrare(sau mai bine spus,,pisica unde nu ajunge ii pute"

Nu știu ce face Dl Pitigoi, dar doamna din punctul meu de vedere este un exemplu al educației,bunului simt, milei,și tot ce vreți dumneavoastră.

Câți dintre noi am duce la spital mancare și apa la pacienții cu nevoi?

Cat despre șpagă, poate vreți sa ne faceți dumneavoastră dovada ca i-ați dat bani!!!

Urat,foarte urat,oricum nu sunteți credibil,asta face dovada dumneavoastră din spatele unui nume anonim.

De aia nu ne mai suporta Dumnezeu, de rai ce suntem.
Gogu din Videle pe 31 Decembrie 2021, 13:35
#6
Lica sa îl "pupi"pe Pițigoi și pe "vagaboanda" de nevasta-sa! In c*r zic!
Lica dacă ești din Videle știi că Pițigoi nu este instructor auto,dar ca să citești o știre este greu pt tine! Daca te f..e grija de Pițigoi,treci pe la mine și te f.t eu in dos până zici piua! Maaaaa Lica tu erai ăla care o spălai in p...a pe nevasta-sa lui Pițigoi?Manca-ne-ai organele de frustrat/a ce ești!Hai sa te chis in freza ca de sfârșit de an!
Guru pe 30 Decembrie 2021, 15:05
#5
Ha.ha.ha
Soțiile suspecților mai profesează?
Pizdoi pe 30 Decembrie 2021, 14:57
#4
Alexandria nimic,nimic
Vilele patronilor de acoli auto din Alexandria nu se vad, si sute de spatii
Lică de la Videle pe 28 Decembrie 2021, 13:49
#3
Un Pițigoi
Numele lui este Marian pițigoi o rapandulă de om atât el cât și vagaboanta aia de nevastă-sa Luminița pițigoi care și asta era pe șpagă dar la spital
Grecu pe 28 Decembrie 2021, 13:35
#2
Si aici coruptia ucide
Oooo,si pe la Turnu Magurele nimic,nimic!E liniste si corectitudine in randul instructorilor auto?Fara aceasta veriga,instructorul auto,din lantul faptelor aratate pentru obtinerea permisului,nici politistul examinator nu ar putea beneficia de foloasele care alcatuiesc actul infractional.Este o cardasie arhicunoscuta de ani multi.Cu astfel de comportamente,urmarim in continuare numarul mare al accidentelor produse pe teritoriul tarii noastre si nu numai,(nr.1 in Europa).Acest tip de infractiuni se petrece,mai mult sau mai putin,la nivelul tuturor judetelor tarii.
Dau șpaga pe 28 Decembrie 2021, 12:02
#1
Toti instructorii au "relatii"
Pentru cateva sute de euro ai luat traseul. Important este sa inveti pentru sala traseul il ei garantat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.