Video si foto. Coloana de 65 de km! Traficul a fost paralizat pe soseaua Alexandria - Bucuresti

26 Decembrie 2021, 22:10 | 4450 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Turisti

Turistii au plecat spre case. Statiunile din Teleorman au fost pline ochi cu turisti din Teleorman. Tinerii au ajuns turisti in judetul lor. Javrele din politica o duc ca in paradis. 

Teleormanul este paralizat! Coloana de 65 km de la Vitanesti Teleorman pana la Bragadiru Ilfov

In aceste momente pe cea mai circulata sosea din sudul tarii se merge cu o viteza extrem de mica. 

Este vorba de o coloana de masini care practic este oprita pe distanta de la Vitanesti Teleorman pana in zona Bragadiru din Ilfov.

Vedem cum zeci de mii de soferi din sudul tarii se ingramadesc sa vina in Bucuresti pentru ca de maine incepe munca, situatie care ne arata de fapt cate masini intra zilnic in Capitala tarii si nu au locuri de parcare.

Aceasta migratie se intampla de fiecare data in perioada sarbatorilor cand “bucurestenii” se intorc acasa in judete pentru un Craciun sau un Paste in sanul familiei!

sursa: autolatest.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Gigea pe 27 Decembrie 2021, 14:34
#4
A promis si se face
Promisiunea domnului deputat se pune în practică. Se lucrează chiar și în condițiile de iarnă. Centura de la Mihăilești a rezolvat parțial aglomerația.
Nu vă mai lăsați păcăliți pe 27 Decembrie 2021, 09:04
#3
Jaful PDSR-PSD,vechi de 30 de ani
TelDrum-ul lui Dragnea,pe acțiuni la purtător,a dovedit-o ancheta proc*rorilor,nu au fost în stare decât să fure și să facă lucrări de proastă calitate dar,pe bani foarte mulți(Km de drum mai sc*rt,mai îngust,mai subțire și cu materiale de foarte proastă calitate).De unde bani pentru astfel de lucrări?Simplu,de la bugetele locale jefuite de către conducerile primăriilor,din bani strânși din taxele și impozitele date prin trudă de către cetățeni.
Cucu de la teldrum pe 27 Decembrie 2021, 08:13
#2
Bitanu și pirvulescu
Promisiuni și numai promisiuni,toți au promis dar nu au putut ori nu i-a dus capul .Unde este promisiunea lui Dragnea făcută la casa de cultura de la Alexandria cind a devenit președintele PSD cu ajutorul lui Coldea (pe care Dragnea l-a trădat ) .Aceiași promisiune a fost făcută și de Bitanu dar a venit ghjlotina la pirvulescu și l-a speriat și pe bitanu iar acesta s-a călugărit si a plecat la Mânăstire.

Teldrumul lui Dragnea nu este capabil sa facă autostrăzi .
Tyc pe 27 Decembrie 2021, 07:53
#1
raspuns
Pai nu promitea Bitanu ca ne face drum expres ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.