DESmintire versus DEZmintire! Adica Nesimtire!

22 Decembrie 2021, 08:28 | 1893 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Subsemnatul/a, Liviu Nicolae ( fost/a Dragnea), maritat/a Stefanescu ( dupa Codrin), a mi se aproba sa mai dau o dezmintire ( n.r. timpit formular de mintire pe fata aveti mai Ancuta!):

1.Eu sint cu saracii, nu cu bogatii, fapt pentru care, am construit pentru saracani o pastravarie in Comuna Gratia, unde a fost tatutu’ meu sef de post la Milica! Acum ramine doar sa scoateti gunoaiele din bazin, sa umpleti bazinul cu apa rece de munte si sa il populati cu pastravi! 

2.Nu a fost nimic intre mine si prietena mea Carmen Daniela Dan, nici cind aveam amindoi locuinte de serviciu de la CJ Teleorman, ca sa nu mai facem naveta, eu la Turnu, ea la Videle! Doar atit: ,,Ce faci vecina, n-ai o cana de ulei? Ba am, dar tu n-ai o cana de zahar, cu imprumut?,,.  Apoi a aparut unu Tatulici, care a facut un reportaj, ca am darimat zidul dintre garsoniere si m-am extins ilicit! Fals, imi pierdusem cheia si am sunat la vecina, care mi-a deschis si mi-a spus ca zidul disparuse! M-am bucurat ca la Marele Zidul Chinezesc, desi disparuse ca Zidul Berlinului!

3.Sint angajat cu ½ norma la firma fiului meu, in care repar un Aro ( pentru carat zarzavat si legume la piata), inca din puscarie si din cind in cind mai fac si la un fular, caci Codrin e friguros!

4.Acord consultanta, caci nu ma tem sa gindesc, pentru lucrari de deszapezire - vara ( ecologic fara sare, nisip sau clorura de calciu) si turnat bitum-iarna pe pamint inghetat ,,tehnologie rusesca,,- patent Siberia, care se aplica pe toate drumurile judetene din PNDL!

5.In timpul liber ( si cind nu imi iau singur interviuri platite de altii) acord consultanta economica-financiara si la firme gen: PRoInvest, care fara sa ma laud, am facut-o mare contribuabil, fara sa stiu ce inseamna asta ( gratis am facut-o, caci mai ia Stefanut ulei de motor de la ei, ceva parbrizol si gume de iarna si io mai suie si pe rampa)! Clic aici pentru Proinvest mare contribuabil.
6.Am crezut ca: daca vin americanii n-o sa fiu luat, dar m-am inselat asa ca acum promovez cultura rusa, ca doar n-or sa ma ia si astia! In plus Codrin cinta bine la balalaika si ii place votca si icrele negre! Iar din betia cu votca te trezesti mai repede decit cea cu uischi, care e dulce si miroase a plosnita!

7.Am angajat 2 ziariste la protectia copilului, pentru ca vroiau copii si nu puteau, caci cu mumu-mu, nu se poate chiar daca ai gura plina!

8.Desi nu il cunosc pe Gidea de la Ciuperceni din lotu Belina, o sa ii pun o vorba buna la cazare, la hotel Rahova, sa il cazeze in camera, in care am stat si eu si sa beneficieze de dotarile de lux aferente: aer de viceu turcesc, apa pe peretii din camera si sapun nelimitat la baie!
Cam atit cu dezmintirea, ca eu am mintit cam des si cam mult sau cum imi spunea G.I.Gioana pe vremuri:,, Mai maninca lumea cacat, dar ca tine cu doua miini, n-am mai vazut!,,

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
pe 23 Decembrie 2021, 06:49
#2
Cod ROȘU, Jit? Ești sigur?
DEZ versus DES...

este incorect DESmințire.

Forma corectă gramatical, DEZmințire : a retrage, a nega, a contrazice, a declara că un fapt, o afirmație, etc. nu corespunde adevărului.

1. Oricine RARminte poate să și DEZmintă....e firesc, e omenesc.

2. Însă o creatură (cu aspect de ființă umană, din păcate) care prea DESminte nu ar trebui să aibă tupeul și nesimțirea să DEZmintă.

Însă vina o poartă, exclusiv, cei care se uită în gura lui (masca pe bot, bonița nu este obligatorie oare?)... cei care, în public(!), îi pun întrebări îl ascultă și îl mediatizează. Rușinică, rușinicăăă!
Jit pe 22 Decembrie 2021, 19:13
#1
Giytre
Portocaliu,galben,roșu ce va urma.Simonescu Adrian. Va spune tot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.