De aceea ne merge bine spre foarte bine! Teleorman - Gloabele sunt la putere. In loc sa-i dam de gloaba, noi i-am trimis in parlament

16 Decembrie 2021, 08:41 | 2001 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Maria Stoian - asa arata cineva preocupat de Poarta Globala
Maria Stoian, deputat de Teleorman, este un fel de Elon Musk al judetului nostru. Daca Elon Musk este interesat de nave spatiale, Maria Stoian are numai rachete in cap. Nu reusim sa facem o legatura logica intre problemele judetului si ce o preocupa pe distinsa doamna. Elon Musk este vazut ca un deschizator de drumuri in lumea stiintei, deputata de Teleorman e cu mana pe clanta Portii Globale. In fotografie se poate observa cum arata cei carora le sta capul numai la Poarta Globala.
Deputat Maria Stoian:
 Proiectul Poarta Globală❗
"Proiectul care prevede investiţii în infrastructură şi în alte sectoare, în valoare de 300 miliarde de euro, se dorește a fi o alternativă la iniţiativa Chinei „O centură, un drum”.
Instituțiile europene au lansat mai multe inițiative, cea mai recentă dintre acestea, perspectiva strategică UE-China, adoptată în 2019, a marcat o modificare a relațiilor dintre UE și China, aceasta din urmă fiind considerată atât ca un partener, cât și ca un rival sistemic.
Inițiativa Belt and Road a fost o piesă centrală a politicii externe chineze, care a constat în dezvoltarea legăturilor comerciale prin investirea banilor în noi drumuri, porturi, căi ferate și poduri.
" Strategia a avut succes în Asia, în regiunea Indo-Pacifică, în Africa și chiar în câteva țări din Balcanii de Vest, vecine cu UE.
Comisia Europeană a prezentat la sfârșitul lunii noiembrie proiectul Poarta Globală – Global Gateway.
Proiectul care prevede investiţii în infrastructură şi în alte sectoare, în valoare de 300 miliarde de euro, se dorește a fi o alternativă la iniţiativa Chinei „O centură, un drum”.
Inițiativa se va concentra pe infrastructura fizică, cum ar fi cablurile de fibră optică subacvatice, coridoarele de transport sustenabil, piața pentru hidrogenul regenerabil și liniile de energie curată, pentru a consolida rețelele digitale, de transport și de energie.
Modelul european constă în investiții durabile în domeniul digital, al climei și al energiei, al transporturilor, al sănătății, al educației și al cercetării, precum și într-un mediu propice care să garanteze condiții de concurență echitabile.
Prin acest proiect se urmărește a fi sprijinite investițiile inteligente în infrastructuri de calitate, respectând cele mai înalte standarde sociale și de mediu, în conformitate cu valorile democratice ale Uniunii Europene și cu normele și standardele internaționale.
Fondurile ar urma să fie investite până în anul 2027. Resursele pentru proiect vor fi alocate din bugetul Uniunii Europene, de la statele membre, de la instituţiile financiare europene, de la bănci naţionale pentru dezvoltare şi de la companii, conform unui comunicat al Comisiei Europene.
Strategia Global Gateway este un model pentru modul în care Europa poate construi conexiuni mai rezistente în întreaga lume”, a declarat Ursula von der Leyen, președintele Comisie Europene.
Inițiativa Bruxelles-ului se va baza și pe cooperarea cu sectorul privat. Uniunea Europeană își propune să investească în proiecte care pot fi realizate la standarde înalte, de bună guvernare și de transparență.
Este necesar ca investiţiile în domeniul digital, în serviciile de sănătate, în acţiuni de protejare a climei, în sectoarele energiei şi transporturilor, precum şi în educaţie şi cercetare să reprezinte o prioritate pentru Uniunea Europeană", a declarat Maria Stoian, deputat PNL de Teleorman.
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
CATALIN MANZATU pe 17 Decembrie 2021, 14:57
#6
Autorelui.
Bine zice Fane: Frumos articol. Eu insa intreb: Care articol?
Fane pe 17 Decembrie 2021, 06:26
#5
.
Bravo sergiu, frumos articol, combați frumos...
Sergiuescueana pe 16 Decembrie 2021, 23:56
#4
Adica: Dàle lu` Sergiu
Bravo mai Sergiulica! Te lasasi de suptprefectura si te apucasi de underjurnalism. Succese! Sper sa ai mai mult noroc de data asta. Ca prea iti vine cu țârâita. Poate iti cade si tie toata pleasca din cer. Macar odata ca vorba aia, doar ai muncit atata s-o meriti!
independent pe 16 Decembrie 2021, 18:03
#3
toti sclavii lui dragnea
Cine stie de unde a copiat fragmentul respectiv , oricum nu are legatura cu mintea ei . Astept sa faca o lege privind desfiintare sistemului ticalos de pensii speciale ... ar lauda-o un popor intreg . Dar nu e de capul ei asta ! pe puliticieni astia din teleorman , daca-i dai afara din pulitica , sunt niste anonimi fara nici o voloare , cu diplome cumparate . De aia este judetul distrus !
Gygy pe 16 Decembrie 2021, 16:55
#2
Tr
Gadea, Carmen dan, dragnea repetentul, cracea ce mai diploma, Cristescu, parvulesscu și toți care au reprezentat TR au dovedit faptul ca au fost elevi mediocrii și au întrat în politica PENTRU PRORIUL INTERES.
Dănuț cuclea zis koyu pe 16 Decembrie 2021, 13:47
#1
Sclavii lui dragnea
Doresc să vă reamintesc faptul că madam Eli Iagăr, contabilă de renume mondial care a activat la OCL,este mare directoare adjunctă la Institutul național de Statistică. Pusă de facărul livu' acu fo 10-12 ani ! Aia e, care are nu e ca care n-are!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.