Benone Rababoc - inca un talpete se vrea ,,capitan de judet,,!

12 Decembrie 2021 | 4064 vizualizări | 5 comentarii
Benone Rababoc
Benone Rababoc

In Teleorman reinvie traditia numirii in functii inalte a tractoristilor, strungarilor si a altor oameni ai muncii, care vorbesc deloc ( sau in fata oglinzii, in baie) si gindesc si mai putin, nefiind obisnuiti cu munca intelectuala! Lipsa materiei cenusii este compensata, insa de arcuirea corespunzatoare a coloanei vertebrale in ,,pozitia ghiocel,, in fata Marelui Conducator!
Am avut ca prefect: un un agent comunitar ( paznic la stat, mai pe romaneste), subprefect un ospatar, iata ca a venit vremea tractoristilor pesedisti! Intrucit a ramas pe dinafara, pierzind mandatul de primar, Beny de Teleorman este gata sa fie uns prefect!
Ungerea pare sa fi fost facuta chiar de catre fostul Bombel al Bombonichii, dornic sa-si puna fosilele pesediste sefe, macar in judet! Benica-bolunzica a cazut rau in cap, caci odata cu mandatul de primar a pierdut si functia de sef al comunelor din Romania! Faptul ca lui Livian ii plac, mai nou, ungerile si alifiile e treaba lui si a lui Codrulet, nu ne intereseaza subiectul!

Pe vremuri, Benone obisnuia sa se autointituleze seful comunelor de la Bruxelles, caci activa ca, ghid pentru primarii celor 3 roze trimisi, sa se scoleasca prin circiumile si doar la un anume hotel (!), din capitala Europei!
Intrucit gagicile din tineretea lui Dragnea nu mai sint nici prefecte, nici deputate sau senatoare, acest lucru arata egalitatea de sanse, acordata in lupta politica! Asa ca a venit vremea tovarasilor de pahar, de vinatoare si de pescuit gen: Ciolacu ( prieten cu Omar Haysam, cu care vina ursi), Grindeanu ( prieten cu toata lumea, care face cinste)!
Intrucit Marele Singuratic Dragnea a ramas chiar singur, de la despartirea de Irina, iar Casa Mare din Alexandria de pe 2 strazi, de 2 hectare i se pare inchisoare, probabil ca un lacheu, care sa ii mature curtea, viitorul prefect talpean este chiar necesar! Nu de alta, dar Putin cel Mic de la CJ Teleorman se invata cu spalatul, calcatul rufelor ilustrului personaj, abilitati absolut necesare la Rahova!

Comentarii (5) Adaugă comentariu
O dați ? pe 14 Decembrie 2021, 18:38
#5
Cred ca nu
Ca subprefect, cracea ar fi făcut ce a făcut sergica iordan, care a ocupat acel post
CATALIN MANZATU pe 14 Decembrie 2021, 15:06
#4
Observatie.
DUPA CATE SE SPUN POSTUL DE PREFECT A REVENIT PNL, DECI PROPUNEREA MEA SE POATE PUNE IN PRACTICA. ADDENDUM; OCTAVIENE B. AI DREPTATE, CU TINE S-A UMPLUT TARA DE HOTI!

Catalin Manzatu. pe 14 Decembrie 2021, 08:10
#3
O idee...
Cred ca ar fi fost o incercare lipsita de risc*ri DACA DL. CRACEA CLAUDIU AR FI FOST NUMIT PREFECT. In cazul cand se constata ca nu corespunde poate fi schimbat foarte usor, nu ca in cazul unor functii ocupate in urma unor alegeri. Daca prefectul a fost numit, sa fie numit subprefect.

NOTA: PROPUNEREA MEA ESTE SERIOASA, NU ESTE FACUTA IN BASCALIE! MAI PRECIZEZ CA NU SUNT FAN PNL SI NICI FANCRACEA!
Ilie de la Scularie pe 13 Decembrie 2021, 17:46
#2
Ca pe vremea lui Ceasca!
Clasa muncitoare in alianta cu taranimea muncitoare construiesc Romania multilateral dezvoltata, iar tovarasul Boloboc este un cadru de nadejde al partidului nostru! Ura pentru primul secretar de la judet!
Octavian B. pe 13 Decembrie 2021, 09:57
#1
România,o țară fără busolă și plină de hoți
Nu mai departe de ziua de ieri,într-o emisiune la tv,un foarte cunoscut personaj public,trecut prin lumea politică,întrebat despre ceea ce se întămplă la nivelul ministerelor și tuturor instituțiilor din România,a rostit următoarele:”Astăzi mediocritatea conduce în România”.Hai să-mi spună cineva că nu e adevărat,și că ne merge atât de bine ”datorită elitei” care huzurește prin parlament,face legi,își face pensii speciale și ne conduce de atâta amar de ani.Așa-i în viață,doar actorii primesc apaluze și au notorietate,spectatorii doar plătesc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.