Cristi Velcea, ofiter la Permise si Inmatriculari, a fost saltat de DNA.

16 Noiembrie 2021, 05:03 | 6119 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Mita

Polițiștii examinatori trebuie să dea explicații, unul a fost deja adus cu mandat la DNA.
Se cunoaște deja că în Teleorman permisele se obțin de multe ori în mod dubios, și nu doar la nivel de zvonistica, inclusiv pe interceptările din dosarul lui Dan Dobre, fostul șef al poliției rutiere Teleorman apăreau numele unor examinatori care ar lua șpagă să dea permisul.


Unul dintre ei, Cristian Velcea, a fost adus astăzi cu mandat la DNA.

Se pare că vor urmă și mai mulți „clienți” ai procurorilor, după ce un intermediar, Marian P. bun prieten cu un alt polițist, a fost săltat pentru trafic de influență.

A fost scandal mare în Alexandria după ce pe o pagină neasumată de Facebook a apărut informația că mai mulți polițiști examinatori iau șpagă și că au vile care nu sunt justificate din salariul de bugetari, ori că servesc masa cu patroni de școli auto, apoi fix elevii acestora obțin permisul, unii dintre ei neavând capacitățile de a conduce un vehicul pe drumurile publice.

Singură măsură luată de șeful de la permise, LUPU, a fost să interzică examinatorilor să mai mănânce la restaurantul despre care s-a făcut vorbire în respectivul articol, și nu să nu mai ia șpagă sau să nu mai se vadă cu patronii de școli auto.

La nici două săptămâni, avem deja un polițist audiat și un intermediar cu cătușe la mâini, și, conform surselor noastre bine informate, va avea loc un jihad la serviciul de permise și înmatriculări, pe linie legală.

Opera este a DNA-ului, că ea pare că DGA-ul de la Teleorman nu știa de această situație, că se iau permise pe șpagă la noi în județ, cum nu știa nici cât de șpăgar este fostul șef al poliției rutiere, care a luat ani grei de pușcărie. Urmează să vedem cum evoluează acest nou dosar.

sursa: impactnews.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Know pe 29 Ianuarie 2022, 15:30
#6
Mafia ronana
Politia rutieră Roșiori de Vede nu mai opriți bicicliști opriti șmecherii care încing cauciuc*rile prin oras. Și județ va este frica nu??? Sau foame părinți la șmecheri va fac grătare sau va dau altceva sa vă încălzească.... Eu unul as lua permisul i diferent de rasa culoare sau bogăție permisul luat pe loc înțelegeți????? Dar teleormanul este un Zanzibar fiecare face ce vrea nu exista lege doar pt copiii de șmecherii oamenii de rand sunt sclavii acestei mafii din roșiori de vede a ți găsit fata aia dispărută ?????mă scuzați v am deranjat
Marcel pe 20 Noiembrie 2021, 05:58
#5
Velcea
ROG DNA SA VERIFICE CATE MASINI CU NR VEL

IAU VANDUT TIGANI LUI VELCEA LA DIFERITE PERSOANE

APOI TIGANI VENEA LUA MASINA DE LA OM

SI NUMAI RESTITUIA TOTI BANI

ASTFEL OMUL ERA PĂGUBIT CU 5 MII

OMUL MERGEA LA PROCURATURA SI ACOLO NU DEMARA ANCHETA

MULRI PAGUBIT DE VWLCEA
Lili și Leana pe 16 Noiembrie 2021, 12:19
#4
Întrebare
Dumitrașcu vânătorul din anturajul lui Dragnea și de la Rarcul Zorile. Mai este comandant ?

Aici este cheia!!!!!!

Martor pe 16 Noiembrie 2021, 12:10
#3
Martor
Ahaha imi amintesc cand am dat de permis, era un politist inalt si slab, nu mai stiu cum il chema si era un baiat la care am fost martor care a dat bani (asa mi-a zis intructorul meu care se cunostea cu instructorul lui). Politistul i-a bifat oricum fiecare greseala si baiatul a picat, dar avantajul pe care l-a avut a fost ca stia dinainte pe unde il duce si l-a plimbat doar le stradute, nu l-a scos deloc in aglomeratie.
Dionisie Lupu pe 16 Noiembrie 2021, 10:03
#2
O țară de șpăgari și de hoți
Niște milițieni cu obiceiuri și năravuri vechi,putred de corupți.Cum dracu au reușit să ia permisul de conducere foarte mulți cioroi și alte specimene de cetățeni cu doar câteva clase.Se cunosc metodele de lucru ale unor milițieni care au în ”fișa postului” practica de a luare de mită și trafic de influență.Pentru asemenea fapte trebuie trecuți în rezervă și să răspundă penal cu agravanta că tocmai ei sunt cei ce reprezintă legea,dar o încalcă sistematic și cu noi metode.
Maria pe 16 Noiembrie 2021, 07:48
#1
Unde e poliția in Oras
Nu se vede nici un polițist pe străzi! Umbla cu mașina de măscărici cu ochii după femei sau scandaluri amoroase! Cine a angajat asemenea rebuturi in politie???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.