Jucatorii "Proiectului Cetatea" Turnu Magurele sunt obligati sa joace cu sufletul si cu inima. Niciodata, nu sunt din aceasta zona.

31 Iulie 2021, 23:51 | 2098 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Fotbal

Astăzi, pe o căldură insuportabilă, a avut loc meciul de pregătire dintre Cetatea Turnu Măgurele și echipa din eşalonul al treilea, Petrolul Potcoava, oltenii s-au impus cu scorul de 4-3. Având în vedere ca a fost un meci de pregătire, neașteptat de dur jocul echipei din județul Olt. Antrenorul turnenilor a trimis în teren mai mulți jucători care au venit în probe.

Cetatea Turnu Măgurele – Petrolul Potcoava 3-4 (Dalu, Silviu Radu, Geamăna)

Au sters comentariile critice.

Intrati pe teresport.ro pentru a citi comentariile. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Cetățean de la bomby pe 01 August 2021, 00:12
#1
Fotbal
Dragnea politicianul -l-a trdat pe Burleanu de la FRF,după ce i-a finanțată pe turiss. Echipa fiului lui Dragnea .fiul sau l-a prostit pe Dragnea,iAr consilierul lui Dragnea i-a avertizat prin intermediu fostului director de la ferma salcia ca Dragnea va face pușcărie .se știa ca încă din anul 2015 ca Dragnea va face pușcărie și datorită. Fiului sau și a lui Ilie dragne din piața 1 Decembrie 1918. Din Buc*rești.ALaturi de fostul director de la ferma salcia. Mai știa și simionescu Adrian ,tot de la Emil lungu.cei doi fiul și Ilie dragne au fost avertizați de fostul director de la ferma salcia ca livache va face pușcărie,la insistentele sirugamintile lui Emil lungu,consilierul lui Dragnea,dar pe cei doi nu i-a dus capul și au fost prostiri,și-l-a Rindul lor l-a prostit și mințit pe Dragnea,Învățată și consiliați de persoane l de la giuvarasti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.