Pro (iectul) stia Cetatea Turnu Magurele - bani aruncati pentru ca atat il duce capul pe pro (iectant) stul Danut Cuclea

01 August 2021, 12:41 | 2679 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cetatea

Intrebare grea pentru Danut Cuclea: Esti prost sau te prefaci?! Sa nu ajungi la vorba batraneasca: a facut pe prostul si-a ramas asa.

Primaria Turnu Magurele a alocat 200.000 de Euro asa-zisului proiect Cetatea. Sa arunci cu bani intr-un oras parasit si sarac, trebuie sa fii nebun de legat. S-a ales praful de echipa lui Dragnea. Vine Danut si aduce jucatori, antrenori si alti specialisti in a lua banii fraierilor.

Fotbalistii vin si pleaca, noi ramanem tot ca prostii.

Cum era normal: Primaria sustinea o echipa cu jucatori din aceasta zona. Se faceau cateva terenuri de cartier ( cu nocturna si un vestriar, etc), competitii locale si meciuri pe Stadionul Municipal. Copiii trebuie atrasi sa faca sport. E altceva cand vii la stadion pentru a urmari jucatori din aceasta zona. Un lucru durabil se construieste greu si cu cap, nu bagi bani si aduci niste jucatori din alte parti (vezi echipa lui Dragnea - au plecat cum au venit). Nu trebuie cheltuiti bani multi pe jucatori din alta parte pentru ca echipa sa promoveze neaparat din primul an. Hagi, regele, a muncit ani multi pana a reusit. Steaua nu se grabeste cu promovarea. Daca tot investim bani publici in sport, trebuie sa o facem inteligent. Daca echipa era a unui privat, nu aveam nimic de obiectat despre cum isi cheltuie banii.

Desi avem un stadion construit din bani publici, Primaria l-a facut cu circuit inchis. In loc sa ne bucuram noi, turnenii, au fost adusi asa-zisi fotbalisti cu salarii uriase. Degeaba s-a facut acest stadion daca e pe mana unor pro (iectanti) sti. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Cetatea pe 02 August 2021, 11:20
#3
....
Echipa asta e făcută la mișto asa cum a fost luată de la nea Gelu asa o sa și dispara.... Fosta echipa Cetatea ca acum nu mai e, o sa fie un miraj... Jucători aduși pe banii mulți și nu joaca nimic și jucători care au jucat la Cetatea și au făcut eforturi sa tina echipa pe linia de plutire au fost inlaturati...
Z pe 02 August 2021, 07:41
#2
Nedumerire
Cine dracului să vă mai înțeleagă? Când nu era echipă, de ce nu e. Dacă este, de ce e. Cum o dai, tot nu e bine. De ce n-a luat Crăcea echipa? E mai ușor de băgaț bățul prin gard decât să pui mâna și să faci ceva, nu? Taman bine, Claudiule, tocmai începi să-ți pui turnenii-n cap. O să ajungi primar în felul ăsta, când o să iasă Ceaușescu din groapă. Nu, că sunteți și penibili în frustrarea voastră. Dacă piticul își termină proiectele începute (culmea, cu bani de la Guvern) atunci peste trei ani mai bine stai liniștit. N-ai nici o șansă Claudiule!
pitiku atomic pe 01 August 2021, 14:13
#1
ce nati inteles?
echipa asta e facuta pentru ionela gaurele,viata mea !!! sa fie baiatu ei smeker ca are unde sa joace
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.