Categoria: Un cioban a pus lupul paznic la oi - Adrian Simionescu a fost numit in consiliul de administratie al Eurobac Turnu Magurele

06 Iulie 2021, 04:21 | 5501 vizualizări | 33 comentarii
Car Universal
Simionescu

Coruptia, la Turnu Magurele, este ceva de poveste. Simionescu a fost condamnat pentru ca a furat cu ajutorul Eurobac. Tinand cont de aceasta calificare, PNL Teleorman l-a numit in consiliul de administratie al Eurobac. Ce mai e de spus?! Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba!

Citeşte şi
Comentarii (33) Adaugă comentariu
Matache pe 14 Iulie 2021, 11:41
#33
Observatorul lui pește fiert
Mă, dacă proștii ca tine ar zbura s-ar face noapte. Pe bune. Auzi la idiot, clonă. Habar n-am cine e Mitică ăla, dar nu mi-ar displace să ne dai la amândoi câte o frunte în buric. Cât despre expresia mațu-gaia sau gaia-mațu ... du-te și fă și tu pipi ca Răducu. Ești palid rău. Dar vezi ce l-am sfătuit pe Radu: fă pipi cu spatele la vânt! Altfel riști să te speli pe picioare cu pipilică! Mă, de unde tot apăreți precum ciupercile după ploaie?
Matache pe 14 Iulie 2021, 11:36
#32
Lui Radu
Nu poți să faci pipi pe mine, și știi de ce nu poți? Pentru că tu faci pipi contra vântului. De aia ești permanent ud pe picioare prostul satului ce ești! Și acum hai să-ți explic unde bați câmpii. Crăcea a candidat de trei ori la alegerile locale și o dată la cele generale, cu același rezultat. A luat-o în freză. Deci iei bătaie continuu, dar însiști să candidezi mereu doar-doar îți iese. Asta în timp ce alt candidat potențial putea să aibă șanse mai mari sau chiar să câștige. Acu, vii și tu să dai cu mucii-n geam, că lumea e vinovată că votează PSD. Dar unde este alternativa? Crăcea? Iordan? Băi ești nebun? PSD are electoratul lui stabil, și scoate maximul ve voturi din numărul celor estimate de ei. PNL și USR în loc să meargă alături, invitând și PMP în echipă au fragmentat dreapta. Uite de aia tot câștigă PSD, dar doar cei cu creierul la ei știu asta. Retardații ca tine stau ca prostu-n rapă lamentându-se perpetuu că nen-tu Claudiu e impotent politic.
Radu pe 14 Iulie 2021, 10:56
#31
Lui Matache
Bine,am înțeles,pot să fac pipi și pe tine?!Băi slugoilor,mai știți altceva decât să puneți zilnic placa cu Crăcea?Aveți și voi ceva concret și real de spus la adresa acestei Administrații PSD Turnu Măgurele,falimentară încă de la începuturi,de peste 30 de ani?Ați rămas atât de îndoctrinați de către hoții ăștia de la PSD,șefii voștri,că nu vă mai recunoașteți nici măcar între voi,cine sunteți și ce ați fost.
Observator necalificat pe 14 Iulie 2021, 03:52
#30
Maria, (cu virgulă?) scumpete, lasă-l...
... lasă-l pe Matache cel obscen (ca și tine) ... MASTURBATORILOR în public!

Discută cu clona : "Sfântul Mitică Blajinul" de la #15 ( postează sub multe denumiri, el, stimabilul mercenar). Acolo a scris "mațu-gaia", aici "gaia-mațu". Oare știe definiția acestei sintagme/expresii ???
Maria pe 13 Iulie 2021, 17:09
#29
,
Asa este Matache, o mare cucuvea se masturbează pe sediul PNL
Matache pe 13 Iulie 2021, 11:58
#28
Lui Radu
Radule, du-te și fă pipi! Ești palid! Ce să înțeleg mă? Că Simionescu, nu demult pupător în c*r la Dragnea s-a făcut liberal? Și dacă da, atunci cine l-a primit? Nu Crăcea? Trage unul o bășină în sediul PNL fără voia lui? Și ce-i ții tu parte lui Iordan? Mai bine ți-ai pune întrebarea de unde a avut el banii necesari să demareze afacerile din oraș, și mai ales, de la cine a cerut voie? Nu tot de la Dragnea? Tu pe cine plm vrei să prostești fraiere? Pe urmă, looserul de Crăcea a încercat de 3 ori să ajungă primar. Tu ai mai vota în continuare pe acest etern și fascinant looser de serviciu care este Claudiu Crăcea? Ce alternative ați adus la PSD? Pe eternul Crăcea? Atunci chiar sunteți idioți! Nu mai înjura oamenii din oraș pentru ce votează, atât timp cât voi o țineți mațu-gaia cu Crăcea! Apropo, nu cumva Pârvulescu a afirmat cu subiect și predicat după alegerea sa ca președinte al PNL Teleorman: Crăcea nu va face parte din echipa mea? Băi proștilor, cântă cucuveaua la voi în sediu!
Mirel' pe 13 Iulie 2021, 07:21
#27
Scuze domnule Simion Iordan.
Din viteza, in loc sa scriu Sergiu am scris Simion.
Mirel. pe 12 Iulie 2021, 18:15
#26
Lui Radu=hodoronc-tronc!
De unde ai dedus tu ca multi comentatori s-au chitit pe sarmanul Iordan Simion??? El este un om sarac cu duhul, care s-a aciuiat intr-un post caldut, bine platit si nu face nimic. Pentru mine este de mirare cum de tatal sau, IORDAN SIMION, care a fost un bun inginer, n-a reusit sa-i dea o educatie serioasa. I-a asigurat o pregatire profesionala serioasa si foarte cautata, dar el a preferat potlogariile si ocupatii posibile si pentru un om cu liceu fara bacalaureat.
Radu pe 12 Iulie 2021, 10:05
#25
CITIȚI CU ATENȚIE ARTICOLUL !!!
Din păcate,sunt încă mulți cetățeni care postează fără să înțeleagă ce rol are acest site,ce este o informație,cui se adresează și despre cine este vorba în articol.Când unor semianalfabeți care nu știu pe ce lume trăiesc,nu le convine informația și persoana despre care se scrie,aruncă tot felul de elucubrații tipice unor needucați și iubitori de hoți.Parcă era un obicei în a-l pomeni mereu pe Crăcea,indiferent despre ce se face vorbire în articol.Azi văd că se încearcă să se întindă mucii și pe ”Sergiulică”.În schimb,nimic,nimic despre cei ce au distrus sistematic orașul,județul și țara.Bravo băieți,mergeți înainte cu ochii-nchiși și vreți să vedeți adevărul?!Adevărul este numai ceea ce se vede,în rest,sunt doar păreri,răstălmăciri și încercări de sustragerea atenției de la realele fapte relatate și pedepsite chiar de către niște instituții ale statului.Și-atunci în cine să avem încredere,în ce au făcut Simionescu,Dragnea,Mohanu și ce ce conduc azi orașul sau alți argați ai lor?
Fanica și Pandele pe 12 Iulie 2021, 07:53
#24
Olteni la putere
Dragnea alături de Emil lungu l-a salvat de la pușcărie pe simionescu in urma accidentului mortal,dar și simionescu i-a transmis și avertizat. Pe deagnea ca in anul 2014 a adus in Teleorman pe fiul sau făcut din laba și pe Ilie dragne prostul fără minte din Buc*rești și ca. Cei doi îl vor. Duce la pușcărie
Sfântul Mitică Blajinul pe 10 Iulie 2021, 21:32
#23
;Lui # 21, alias Sergiu Iordan, dacă nu v-ați prins cine e.
Ustură, nu-i așa Sergiulică? Te-ai dat singur de gol ca prostu-n ziua de bâlci.
Nuta. pe 10 Iulie 2021, 16:09
#22
Un criminal.
A omorât un cetățean noaptea fiind beat crita. La vremea aceea Dragnea l a salvat.Acum îl injura ...Ca sa vezi și sa nu crezi!Fără Dragnea era vai mama lui.
neSfântul Mitică neBlajinul pe 10 Iulie 2021, 13:50
#21
în realitate Uomu lu' Dracu', porcos,agresiv,necivilizat,needucat, ne...
Corect ?... corect !!!

Părerea tuturor cititorilor !
Sfântul Mitică Blajinul pe 10 Iulie 2021, 11:24
#20
Lui Costea
Costea, tu te-ai demascat instantaneu. De fapt toată astă polologhie pute a Sergiu Iordan și USR. Dar, hai să-ți demontez punctual aiurelile postate de tine:

1. Dragnea își va continua vacanța la Rahova. Prietenii din SUA știu de ce.

2. FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE este o himeră cu care USR-ișii au prostit niște proști în 2020. Nu mai ține. Și ei au penalii lor.

3. Că Simionescu este unde este nu e vina lui, ci a tuturor votacilor care dorm pe ei.

P.S. Lviu nu iese c*rând de la Rahova, ci unii o să-i țină de urât la beci. Din toate partidele.

P.P.S. Matale poți să-ți faci părerea lui matale sul și să ți-o introduci acolo unde nu te vede soarele niciodată. Pentru cei săraci cu duhul asta înseamnă să ți-o bagi fix în c*r. Părerea mea!

Micul pnl-list pe 10 Iulie 2021, 08:18
#19
Pt Catinca
N-ai sa vezi !
Costea pe 10 Iulie 2021, 03:43
#18
Cosmin #14 nu ești vizionar, regret!
Fac prinsoare pe un fir/rizom de papură (prazul lasă-l oltenilor) că va fi ca mine :

1) Dragnea nu se va înscrie în PNL, sau alt partid ci... va fi cerut, LA LOC, președinte al PSD la un congres ad-hoc (doar printr-o simplă întrebare : "vreți să fiu din nou președintele vostru?!) .

2) Nu Iohannis va promulga legea ta. El va fi un bătrânel pensionar, hrănind porumbeii prin parc*rile Sibiului... la vremea/data,,scăpării,, din pârnaie a lu' El Jupanu.

3) Legea ta --Doar cu penali în funcții publice-- ... e f. f. f. bună !

Căci un hoț trecut prin pușcărie, e mai indicat ca gestionar, oriunde îl pui, față de unul nou "c*rat fără cazier", pus pe făcut avere. Părerea mea! ( și pariul rămâne).

PS. : când Liviu va "divorța" de Rahova, Turnu nu va mai avea bac, ci feriboturi... două bucăți.
Catinca Belu. pe 09 Iulie 2021, 16:33
#17
Rugaminte.
Va rog sa publicati listele cu membrii birourilor municipal Turnu Magurele si judetean PNL.
Gigi pe 09 Iulie 2021, 14:50
#16
Politica
Pdl-istii au luat cu japca Pnl,un partid c*rat si frumos.Prm-istii au luat Psd-ul cel puternic cu multa hotie si parsivenie.Din bufon al lui Dragnea si nea Nae,piticul primar a transformat Psd-ul intr-o gasca de profitori.Nasul cu finul si toate panaramele de amante.Politica la pitic,zero.Il intereseaza doar inainte de alegerile locale.Mai nou,vorbeste lumea ca face joc*ri si in Pnl.Mai uitate mai piticule in oglinda,ca poate iti revii! Vezi ca 3 ani trec repede si esti pa.De ar fi doar atit !
Sfântul Mitică Blajinul pe 09 Iulie 2021, 14:30
#15
Lui Mircea
Crăcea al tău s-a dovedit atât de incapabil încât n-a putut câștiga niciuna dintre cele 4 alegeri la care a candidat. Cuclea n-a avut contracandidat deloc. Tu l-ai alege pe unul care ia leapșă de trei ori la rând în alegerile locale? Eu unul nu, și aici se vede calitatea îndoielnică a echipei lui, dar și a votanților lui. N-o ține nimeni gaia-mațu cu Crăcea, stai liniștit. Este prea slab ca să-l ia cineva în calcul. Mai mult, ieri la alegerile de la județ, Pârvulescu a spus clar că, Crăcea n-are ce căuta în echipa lui. Elocvent nu, despre calitatea lui? Pe de altă parte, liberalii tăi sunt la putere de un an. Se vede vreo investiție în infrastructura esențială atragerii investitorilor? Și mă refer la șoselele și la calea ferată, care sunt praf. Astea aduc investitorii! Astea aduc prosperitatea la nivel local! Înainte de a pune tu etichete altora, mai bine ai pune creierul la treabă, și ai observa unde-i buba. Mândrule! Că ești prost, nu vei recunoaște niciodată! Tot de mândru.
COSMIN NEACSU. pe 09 Iulie 2021, 11:56
#14
Alegeri PNL Teleorman.
Cracea si toata slehta lui de neispraviti proveniti din PDLul mafiot al lui Basescu ar trebui EXCUSI din partid, Surprinzatoare este si prezenta lui Simionescu in PNL, tot din PDL provine. As fi in stare sa fac prinsoare pe un fir de praz ca si Dragnea cand va iesi din inchisoare, tot in PNL se va inscrie, legea va fi schimbata de Iohannis si va avea ca prevedere principala: NUMAI PENALI IN FUNCTII PUBLICE!
Mircea pe 09 Iulie 2021, 09:34
#13
Totul e perfect la TR
Sunteți pe primul loc la...rele,și pe ultimul la fapte bune.Ce e,PSD-iștilor,doare adevărul și spusele oamenilor?De parcă Crăcea a condus sau a distrus ceva în orașul ăla.E cumva Crăcea cel condamnat și de care se vorbește în articol?Vă place să o țineți gaiamațu cu obsesia voastră numită Crăcea,în loc să gândiți și vă întrebați din cauza cui a ajuns orașul în această situație groaznică.Sărăcia v-a intrat demult în case,iar voi tot mândri și proști ați rămas.
Corin pe 08 Iulie 2021, 17:52
#12
Alegeri BPJ PNL Teleorman
Animalul de companie al lui Cristi Barbu nu a întrat în Biroul Politic Județean al PNL. cracea NU
Nicușor. pe 07 Iulie 2021, 13:50
#11
Sc*rsura asta politica se vrea urmas al Bratienilor?
Du te bai la Rahova lingă fratele tău Dragnea!Ai furat destul și ai nenorocit tot pe unde ai trecut.Hotomanule ce ești..
Observator la lucruri serioase pe 07 Iulie 2021, 09:22
#10
Fără Penali în Funcții Publice!
Chiar nu mai putem scăpa odată de astfel de oameni?!Chiar nu se mai putea găsi un om onest și în care să poți să ai încredere că nu ești furat sau mințit?Ce fel de oameni sunteți aceia care propuneți,acceptați și girați oameni cu condamnări de orice fel?La ce trebuie să ne așteptăm atunci când suntem conduși de astfel de personaje?Să nu vă mirați atunci când veți pierde și voi,PNL,așa cum au pierdut și alte partide înaintea voastră.Pe zi ce trece,oamenii se detașează din ce mai mult față de fenomenul politică,iar ura și dezbinarea cresc nefăcând bine niciunui om normal care se vrea chemat la urne pentru un vot de speranță.Câțiva ani vor trece foarte repede,și să nu credeți că astfel de derapaje vor fi uitate atât de ușor.Nu puteți minți și prosti cetățenii la nesfârșit atunci când interesele voastre meschine sunt prioritare.
Zori de la Clejani pe 07 Iulie 2021, 09:17
#9
Fapte petrecute
Datorită condamnări simionescu nu va mai putea sa aibă funcție publica,dar va ramine cu 300000 euro împrumutați de la ferma salcia cu ajutorul lui Iulica păun fosta directoare,delcea Cornelia -casiera și sub acoperirea marilenei panaitov de la teldrum.
Pentru Grig. pe 06 Iulie 2021, 22:50
#8
Cine dracului este Cracea?
Îl scoate el pe Pirvescu din partid?Se vede ca ești un coate goale de îl sustii pe Cracea.Iti da vreun banisor de scri zilnic pe fițuici asta?Cracea este pe linie moarta și el și bpl lui.A împărțit partidul în doua cu declarațiile și susținerea penalului de Cristi Barbu.La puscarie Cristi Barbu !Urmeaza dosarul instrumentat de DNA referitor la masti .Sper sa ajungă l Orban.Colegi de celula.
Vasile pe 06 Iulie 2021, 14:54
#7
Atentie !
Se vorbeste ca Simionescu vrea sa fie director la Eurobac.Bita si Proco,fuga repede la pitic,ca asta este si cu ciuma rosie si cu galbejitii.Dar ce nu stie nici piticul este ca si el urmeaza pe faras!
Pnt Grig. pe 06 Iulie 2021, 12:45
#6
Și Cracea se face ca nu știe?
Cristi Barbu un alt profitor al sistemului.Daca pica Orban se duce la puscarieeeeee.
Mirela. pe 06 Iulie 2021, 12:42
#5
Simionescu este in pnl.
Normal ca este penelist.Orban a dat ordinul pe unitate pentru atragerea de psdisti.Face parte din conducerea bac dar nu este remunerat.La Cracea nu sunt psdisti în echipa?Doctorul infectionist,Magarul și multi alții.Tudorel Musat tot un fel de pesedist este.Pina sa meargă laliberali a bătut la usa psd..
Lili și Florian pe 06 Iulie 2021, 11:38
#4
Mumu
După ce l-a fraierit pe Dragnea alături de fiul sau și Ilie dragne acum simionescu ajutat de Tatiana de la apa serv a ajuns împărat,a și împrumutat bani de la ferma salcia (300000. Euro)și a avut ce sa facă cu ei
Fane Chirpic pe 06 Iulie 2021, 07:37
#3
Nedumerire
Păi cum dragi tovarăși și naș Floreo, Simionescu n-a participat la alegerile interne din 24 iunie? Dacă da, atunci este membru PNL, dacă nu e membru, înseamnă că a fost invitat. Și uite, el susține pe Pârvulescu, deci, numirea lui în funcție s-a făcut pe criterii politice, din partea PNL. Atunci de ce îl înjurați? Că doar e în barca PNL acum! Mai pricepe cineva ceva?

Eu pe 06 Iulie 2021, 07:27
#2
Pentru el
Cine l-a numit? Pirvulescu - cea mai mare canalie din Teleorman. PNL a devenit o mizerie.
Grig pe 06 Iulie 2021, 05:33
#1
Orasean
O lepra ca și Parvulescu .

Într-o tara normala și ci oameni normali,acest personaj după condamnare trebuia scos din toate funcțiile deținute, încă mai ai timp Dl. Cracea sa ceri excluderea acestui personaj din partid dacă exista,se pare ca nu este membru de partid PNL dar are susținerea lui PARVULESCU,voi vreți sa mai câștigați 4 consilieri la următoarele alegeri ? Se pare ca nu !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.