Primaria Turnu Magurele: CEZ-ul a luat apa.

11 Iunie 2021, 08:29 | 2870 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
ApaServ

Primaria Turnu Magurele, 9 iunie - "SC Apa Serv SA vă informează că în urma unei defecțiuni apărută la sistemul de alimentare cu energie electrică a uzinei de apă potabilă, sistem aparținând SC CEZ Oltenia, a fost întreruptă furnizarea apei potabile. Se lucrează la remedierea defecțiunii, urmând a se relua alimentarea cu apă potabilă în cel mai scurt timp."

Surse: S-a ars cablul prin care se alimenteaza si combinatul. In cazul aparitiei unor defectiuni de acest gen, Apa Serv trebuie sa aiba rezerva de apa pentru alimentarea orasului pana la remediere. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Catalin Manzatu. pe 16 Iunie 2021, 12:31
#4
Lui Hi,hi,hiiiiiiiii
Bai, cacat neterminat, sa faci hi,hi,hiii in p***da ma-tii, nu pe acest site, care se vrea sa fie un organ massmedia serios!Boul dracului!
Hi hi,hiiii pe 14 Iunie 2021, 09:25
#3
Retarzi sunt cei ce v-au dat viață
Lambe,tu ai scris asta sau o râmă?Băi,lichelelor,potoliți-vă și nu mai apărați gașca de hoți a PSD.Au distrus și au furat o țară,iar voi,deabea azi ați găsit vinovatul?Bravo,marș la școală!Și nu mai merge cu pachet la Dragnea,și nu-i mai trimite limbi inutil,el mestecă și înghite din ce în ce mai greu,iar la treaba cu fundulețul,nu știu care din ei are probleme mai mari.
Lambe pe 12 Iunie 2021, 08:45
#2
TurnucuCrăcea
Claudiule, așa-i că-ți morcovul din kur s-a făcut cât sfecla furajeră? Urlă disperarea în tine precum sirena lui Roaită în 1933! De aia și aberațiile pe care le postezi. Măi nea ... sursele alea ale tale nu știu că APASERV SA este acum în c*rtea Consiliului Județean, unde majoritar este PNL? Ba știu, dar tu și sursele tale (adică tot tu) mințiți la fel de natural precum respiri tu.
Titi-tiiiii pe 11 Iunie 2021, 08:43
#1
Pentru Redactie
Bai retarzilor, cata apa poti sa stochezi si unde pentru alimentarea orasului, poate nu sti ce vorbesti, nu exista nicaieri in lume asa ceva!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.