Rugaciunea turnenilor: Apa noastra cea de toate zilele

10 Iunie 2021, 17:52 | 1958 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Rugaciune

Danutul nostru care esti in Primarie,  sfin­țească-Se numele Tău, vie împărăția Ta, fie voia Ta, precum în Primarie așa și in oras. Apa noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă greselile noastre, precum și noi iertăm greșiților noș­tri. Și nu ne lasa pe noi nespalati, ci ne izbaveste de cei mai rau. Amin.

Rugaciunea se spune inainte de culcare. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Lambe pe 12 Iunie 2021, 09:23
#8
Rugăciune
Înger, îngerașul meu/Ce mi te-a dat Dumnezeu/În tot locul mă păzește/De prostie mă ferește/De-aia-ți spun, să nu te miri/Că pe la turnucuștiri/După cum am constatat/Se cam mănâncă ...rahat/Fac risipă de cuvinte/Înjurând de cele sfinte/Ei se cred plini de prestanță/Pune-le rahat pe clanță/Că sunt răi și pricinoși/Și mai sunt și mincinoși/De aia te rog, Doamne sfinte/Dă-le, să te țină minte/După fapte, meritat/O felie de rahat/Și la toți, să nu se spuie/C-au scăpat fără să ia ...mumu!
Lambe pe 12 Iunie 2021, 08:49
#7
Sfinte, m-a uns la suflet comentariul tău! Numai că dispedratul de Crăcea nu distinge umorul de ridicol.
ReligiOsu` pe 11 Iunie 2021, 21:59
#6
Autorului
Na c-o făcuși! Treziși la viata strigoii din combinat (pensionarii) și cu ei odată au inebunit pupatorii de moaște! vampire
Sfantul ILIE. pe 11 Iunie 2021, 16:34
#5
Redactiei si lui Marinescu.
-Daca ar exista inca un fir(traseu) pentru apa situatia ar fi aceeasi CAND SE INTRERUPE ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA: POMPELE SUNT ANTRENATE DE NISTE MOTOARE ELECTRICE, CARE AU PROSTUL NARAV DE A SE INVARTI CU AJUTORUL ENERGIEI ELECTRICE, CARE SI ASTA ARE OBICEIUL SA CIRCULE PRIN NISTE SARME SI STITI VORBA: RUPI O SARMA IEI CE-ATARNA! - SIGUR CA EXISTA REZRVE DE APA-IN SOL, LA SUBSOLUL BLOCURILOR SI-MAI ALES- IN DUNARE, DE UNDE SE POATE CARA CU AUTOTURISMELE CARE IMPANZESC STRAZILE, MAI ABITIR CA LA NEW YORK.

NOTA(FARA IRONII): ORICE OM PREVAZATOR ARE IN CASA CATEVA BIDOANE DE 5-6 LITRI PLINE CU APA.
Titi-tiiiii pe 11 Iunie 2021, 08:41
#4
Pentru Redactie
Blasfemie mare, nu te juca cu vorba de Dumnezeu ca te paste necazul si blestemul divin!
Geo. pe 11 Iunie 2021, 08:40
#3
Manip**ari ordinare marca usl.
Ati mințit în mai toate articolele pe care le oferiți cetățenilor.Ati denigrat persoane politice și familiile lor fără pic de logica și moralitate.Vine un timp când toate cad ca un tren peste voi ăștia care manip**ați.
Marinescu pe 11 Iunie 2021, 08:06
#2
Cine plătește
Cine plătește pentru ca am stat atata fără apa si apa murdara care ac*rs la robinet. De ce nu funcționează al doilea fir de alimentare cu apă a orașului?
COSMIN NEACSU. pe 11 Iunie 2021, 07:00
#1
Autorului.
-Te trezisi si tu la 48 de 0re dupa remedierea defectiunii. Esti un prosat!;- DEFECTIUNEA A FOST DE NATURA ELECTRICA, DE CARE S-A OCUPAT ELECTRICA-SA. TAMPITULE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.