Primaria Turnu Magurele a facut doua WC-uri

30 Mai 2021, 21:45 | 4786 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
WC

Singurele WC-uri construite de Primaria Turnu Magurele. In ce loc sunt? Click pe imagine pentru marire

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
#7 pe 03 Iunie 2021, 10:55
#9
”Amice”,idiot e tac-tu!
Măi,legumă depreciată de la aprozar,cu stilul ăsta zeflemist și arătător de cultură grea,ce ai înțeles tu din postarea mea?Din”fișa postului orcărei primării” înțelegem că trebuie administrat cat mai bine orașul și banul public.După care se deduce că pot fi atrase și multe alte investiții cu investitori serioși,nu cu firme care dau parandărătul celor ce le sevesc pe tavă lucrări pe bani mulți și care nu sunt nici trebuincioase și nici finalizate la timp sau așa cum scrie în contract și caietul de sarcini.Iar după aproape 38 de ani de muncă e inutil să mai cauți ceva de lucru prin zona asta,zonă unde prostia și hoția și-au luat diplomele cele mai de soi.
Gogu de la APROZAR pe 02 Iunie 2021, 22:37
#8
# 7
Vorba lui Nenea Iancu: amice, ești idiot? Primăria are în fișa postului crearea de loc*ri de muncă? Modul cum gândești este tipic psd-ist, boule! Să-mi dea statul. Dar tu ai căutat de muncă? Pentru că numai un trântor gândește așa. Pe urmă, boule, când ai avut un Dragnea care nu voia dezvoltarea orașului, tu cum crezi că se putea ceva? Ai avut c*rajul să-i spui în față asta? sau măcar să o spui public, așa cum au făcut-o alții? Vine Kaufland la Turnu. De ce? Nu cumva ei știu că va veni un investitor mare? Și dacă vine, atunci toată retorica ta de tot căcatul seamănă cu flatulență produsă de mintea ta puțină și plecată cu sorcova?
Primaria garaj de tabla,impotenta la problemele importante pe 01 Iunie 2021, 12:08
#7
Primaria Tr.Magurele nu a facut nimic bun si trainic
Iar aceste WC-uri sunt costructiile si investitia suprema din aceasta zona.Pacat ca nu aduc si loc*ri de munca.Asta e tot ce poate o Conducere a unei Primarii PSD.Deh,totul e si in functie de calificare si pregatire.Dar la altele cum este furtul din banul public si minciuna aruncata catre cetateni,aptitudinile ramase functioneaza conform dorintelor lor meschine si ticaloase.Nu inteleg de ca atata nedumerire a unora cu privire la procesul de dezvoltare,nu v-ati obisnuit pana acum?Priviti cum arata orasul,iar daca ati mai fost si prin alet orase si tari,singuri va veti putea da un raspuns.
Oarecare pe 01 Iunie 2021, 06:52
#6
Un comentariu obiectiv
Un loc potrivit pentru secretarele din școli, să vândă bilete celor aflați în nevoie...
Vasile pe 31 Mai 2021, 16:19
#5
Anonimului
Vezi de treabă, că babalâcii din parc tot la boscheți or se urineze, ca să nu dea un leu taxă. Pun pariu că așa va fi!
Marian Giuclea. pe 31 Mai 2021, 14:44
#4
Ce rost au?
Citind ceea ce scriu redactorii acestui site si unii comentatori, precum ca in aceasta localitate oamenii mor de foame, fiind o saracie lucie, ma intreb la ce ar folosi niste W.C.-uri? Pentru a scrie pe peretii lor aceleasi comentarii cu care zilnic intoxicati fraierii care va mai citesc?!Eu in ultimii 6 ani am venit o singura data in localitate si mi-a fost destul de greu sa gasesc un loc pe Praporgesu unde sa-mi parchez masina. De la str Mihai Bravu pana la str Mihai Eminescu, pe ambele sensuri stationeaza masina dupa masina. Printre bloc*ri numai masini si garaje improvizate.
Anonim pe 31 Mai 2021, 09:29
#3
La bilci
Sa fc în oras k lumea face în parc*ri prin boscheți în parculet la dorobanțu ca ala din parcu mare numai wc nu-l poți numi
Gogu pe 31 Mai 2021, 07:31
#2
Nu avem nevoie
Ce trebuie wc in Turnu?
Gelu visan pe 30 Mai 2021, 22:49
#1
Dragnea atrăgătoare PSD-ul
La postul de televiziune patronat de Ghiță,prietenul lui ponta,gelu visan a spus Dragnea a fost protejat de Coldea și infinal Dragnea l-a trădat pe Coldea care i-a pus PSD-ul pe tava ..Dragnea a încercat sa vindea bomboane lui Coldea și apoi lui trump,la fel cum vindea zarzavat de la bombonică lui Petrăchioaia Profana de la giuvarasti .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.