Victor Dragusin, primarul Alexandriei, municipiul resedinta de judet - edilul meteorolog

30 Mai 2021, 21:11 | 1679 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Victor Dragusin

In timp ce adevaratii primari sunt preocupati cu dezvoltarea economica a localitatilor pe care le conduc, Victor Dragusin este cu capul in nori. Florile, verdeata, taiatul ierbii, amenajarea unor parculete, sunt lucrurile care il intereseaza cel mai des. Daca el are loc de munca si traieste pe picior mare, de restul il doare in cot.

Pagina Facebook Victor Dragusin - "Zi de vară. Vine sau nu vine ploaia?" Tot el raspunde - "A plouat. Acum avem și puțin curcubeu". Totul e rezumat la vorba populara a unui cetatean de etnie roma: daca nu ploua iese soarele sau ori ploua, ori iese soarele.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Rudi pe 31 Mai 2021, 16:03
#1
Aveti primarii pe care-i meritati
Asemenea majoritatii primarilor din tara,puterea le-a luat mintile,si le-a umplut buzunarele.Va spune ceva si numele de Mohanu ori Cuclea?Cine erau acesti cetateni daca nu intrau in politica si nu erau *numiti* primari?De marele infractor Dragnea ce sa mai spunem?Cu totii au mirosit prostia electoratului tinut captiv in saracie si minciuna,si au facut ce au vrut cu bugetul fiecarei localitati,iar impreuna au capusat bugetului de stat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.