Ultima ora: Primaria Turnu Magurele va monta tarabe in fata mall-ului "Unitatea Militara"

29 Mai 2021, 00:52 | 5350 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Tarabe

Pentru a veni in sprijinul producatorilor locali, Primaria Turnu Magurele a hotarat amplasarea de tarabe in parcarea din fata centrului comercial "Unitatea Militara". Cone a comandat deja tabla pentru constructia unor tarabe-garaj.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Un muncitor...tonetist pe 02 Iunie 2021, 20:47
#16
Minciunu
Foto este de acum....15 ani....copertina acum este albastra
Fake news pe 31 Mai 2021, 05:56
#15
Fake news
Tarabele vor fi KFC si McDonald 's ambele cu Drive-thru. Omu' face o ştire în glumă şi lumea începe să comenteze pe subiect.
Dumitru pe 30 Mai 2021, 20:01
#14
Ce fac conducatorii orasului???
Ce rahat de comert e asta?Nu tu apa,nu tu norme de igena,nici toalete in apropiere,iar expunerea pe jos a marfurilor intrece orice norma de bun simt si calitate a produsului.Mai au putin si intra in terasa barului si vor ocupa tot spatiul pietonal din jurul tarabelor.Numai prin simpla acceptare,inc*rajare si avizare a unui astfel de comert ne arata priceperea si calificarea acestot oameni.
Magureanu pe 30 Mai 2021, 17:27
#13
Oprti hoția găștii PSD
Să-și pună nevestele sau amantele vânzătoare la acele tarabe. Jos toate garajele din tabla din întreg orașul. Unde în UE ați văzut astfel de construcții? Asta e o găselniță pentru a mai susține financiar o parte a trantorilor angajații Primăriei Tr. MĂGURELE.
Gogu de la APROZAR pe 30 Mai 2021, 15:30
#12
.
Mneah, zbârcă! Mai ai două încercări. Doar am nuanțat niște aspecte pe care majoritatea le ignoră. Dacă tarabagii ăia dau în judecată Primăria pentru nerespectarea clauzele contractelor de închiriere și câștigă, eu unul nu vreau să mi se umble la buzunar ca să plătesc despăgubirea, căci ele vor greva bugetul Primăriei, deci banii noștri. Că-i duc pe tarabagii de acolo, poate să-i ducă și pe Lună, nu-mi pasă.
. pe 30 Mai 2021, 13:13
#11
.
Gogule tu ești de la aprozar, ești chiar tarabagiu, ai și tu taraba în zona, ai interes...
Ilie de la scularie pe 30 Mai 2021, 12:01
#10
TABLAGII ORAȘULUI
CUCLEA și CONE nu se lasă mai prejos decât Costel Alexe de la Neamț aranjand achiziția de câteva sute de tone de tablă pentru a continua ce au început și anume dughenizarea orașului cu garaje de tablă și tarabe. Acești doi nemernici nu știu decât să-și bată joc de acest oraș. Tot orașul este plin de garaje și tarabe. Au plătit 600 de milioane lei pentru achiziționarea a 3 cutii de tablă pentru depozitare de acte.La recondiționarea primăriei nu a prins în contract și refacerea cablajului din interior plătind suplimentar peste 3 miliarde de lei .Angajații primăriei fac referate ilegale pentru suplimentarea cheltuielilor. Pentru asta vor da socoteala în frunte cu acești incompetenți CUCLEA și CONE.
Vasile pe 30 Mai 2021, 09:50
#9
tarabe
la cit creier are piticu si sleahta lui de analfabeți funcționali o sa distrugă si zona magazin elor care se vor construi. Atita pot.
Gogu de la APROZAR pe 30 Mai 2021, 07:57
#8
Părerea mea
Se poate amenaja o mini hală semiînchisă, cu tarabe standard ca-n piață, și închiriate producătorilor locali pe baza certificatului de producător. Ei bine, și astea trebuie verificate, mulți așa ziși producător nici măcar nu sunt proprietari funciari. PNL și USR sunt la putere nu? Atunci să ia la mână aceste certificate de producător, iar cine a călcat pe bec să răspundă conform legii.
Gogu de la APROZAR pe 30 Mai 2021, 07:52
#7
Părerea mea
Văzui aici tot felul de postări, care mai de care mai mult sau mai puțin pertinente, însă trebuie ținut cont de:

1. Tarabagii au contracte de închiriere a spațiului încheiat cu Primăria. O modificare unilaterală a contractului ar putea duce la procese civile, și vom plăti noi oalele sparte de alții.

2. Primăria nu are nici o atribuție asupra Poliției. Ar putea înființa Poliția Locală, direct subordonată primarului, dar asta ar însemna măriri de impozite locale, ceea ce nu e de dorit nici de Primărie nici de cetățeni. Un cerc vicios care trebuie rupt cumva.

3. Totul a fost gândit prost. Magazinele mari sunt la marginea orașului peste tot în lume. Numai la noi sunt fix în centru. Dacă vine aprovizionarea la Profi sau Penny din Piața Veche s-a blocat circulația.

4. Peste tot în lume oamenii își fac micile cumpărături de la buticul din colț. Dacă vor să cumpere mult, atunci se duc la marketuri.

5. Spațiul din fața fostului central ar putea fi amenajat ca mini piață. Nu este greu.
Mimi pe 29 Mai 2021, 20:02
#6
,
Comerțul stradal neautorizat este și în atribuțiile miliției iar împreună cu primăria ar putea sa facă ordine. Însă nu se vrea !
Cone Cornel și prietenul primarul culea pe 29 Mai 2021, 19:14
#5
I-am tras-o
Alături de stefanel Dragnea cum spune Cristina i-am tras-o luilivache și totodata l-am prostit dezinformind-ul cu privire la fiul sau care este o hahalera și făcut din laba de livache . Toți din zona îl-au dezinformat pe putineanu,cu privire la fiul sau spunându-i ca este normalitate dar fiul sau i-a dat bomboane și l-a distrus .singurele persoane care l-au avertizat ca stefanel nu are nic in cap au fost fostul director de la ferma salcia și consilierul de taina al lui Dragnea Emil lungu de la prefectura Teleorman (simionescu știre mai multe)Fostul director de la ferma salcia este vinovat deoarece a promovat o directoare economică Ilie Elena,mare vagneasa,care-l-a trădat pe acesta și l-a prostit pe stefanel î greșind calculele economice,care a u dust la distrugerea societăți la fel ca la cicalex.
Bogdan Patriciu. pe 29 Mai 2021, 14:59
#4
Vrem clarificari.
Pe ce distanta si intre care puncte? Eu propun sa se intinda de la Ciuperca pana la soseaua de centura.
Trecator prin zona pe 29 Mai 2021, 14:37
#3
Desfintati toate aceste tarabe mizerabile!
Ba,dar ce s-au intins pe trotuar tarabagii astia.Dar ceilalti cetateni pe unde mai trec?Este igenic sa expui marfa pe trotuar,prin praf si alte surse de mizerie?Primaria doarme sau este complice cu acestia.Cate sa mai inghitim pentru niste amarate de voturi?Nu se doreste civilizatie,c*ratenie si respect,totul este o bataie de joc.
Marius pe 29 Mai 2021, 14:31
#2
Mutarea tarabelor
Normal cai muta sau întins prea mult cu lăzile în drumul public nu mai e loc sa mergi în acea zona vedeți poza
Ioan pe 29 Mai 2021, 13:36
#1
Seriozitate
Doar atât cer. Seriozitate din partea celui care redactează știrile. Intru pe site ca să văd noutăți din Turnu, nu bășcălie ieftină.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.