Atentie! Miros puternic de amoniac cand treci pe langa combinatul chimic din Turnu Magurele. Autoritatile sunt inconstiente.

17 Mai 2021, 22:07 | 3315 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Depozit amoniac

Mii de tone (aprox. 10 mii) de amoniac sunt depozitate in tancul de amoniac. De ce se mai depoziteaza amoniacul daca nu se mai fabrica ingrasaminte? Il tine pentru prajituri? Combinatul are probleme dintre cele mai mari, dar depoziteaza substante periculoase. Autoritatile judetene si locale se joaca cu viata locuitorilor din aceasta zona. Ce trebuie sa se intample pentru ca autoritatile sa intervina? Foto: depozitul de amoniac

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
eu zburator pe 18 Mai 2021, 16:44
#3
gasca la ciorba
locuiesc in bloc*rile foste ale c.i.c de cate ori plec dimineata la tricotaje mereu il intalnesc pe seful amoniacului din tancul acela ,,acest parazit are peste 67 ani moartea il cauta si nu ..l gaseste,noi tinerii de pana la 29ani nu avem de munca in acest oras si asta vrea sa moara acolo, un parazit de om, un nemernic
Nebunu din coceni pe 18 Mai 2021, 12:39
#2
A tras Nicolae o bășină.
S-o fi râlit Nicolae, cine știe!
Amoniac pe 18 Mai 2021, 00:26
#1
comercial
Pai 10.000 de tone de amoniac fac pe putin 20 mil. lei. Cu banii astia s-ar plati toate salariile si ar mai si ramane de-o ciorba.

Dar nu se vrea ca ar iesi combinatul din insolventa si nu ar mai trage teapa la stat excrocii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.