DGASPC Teleorman - concurs cu dedicatie pentru postul de Director - ne scriu cititorii

16 Mai 2021, 02:12 | 4820 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
DGASPC Teleorman

Dupa cum scrie in ziarul Teleormanul, in cursa pentru postul de director general al DGASPC Teleorman sant 4 candidati. Fiecare are o poveste....., ceea ce nimeni nu spune, este ca in comisia de examinare potrivit Dispozitiei nr. 214/16.04.2021 a Consiliului Judetean aflata pe site-ul acestora, figureaza ca membru subalternul(Coman Marius Catalin) d-nei Putineanu Eliza Florentina - director economic al Consiliului Judetean Teleorman, al carei sot este candidat dar si exercita de 3 ani functia de director general!!!!

Intrebarea este, cum poate un subaltern sa fie impartial, obiectiv, echilibrat atunci cand este vorba de sotul sefei?????!!!!! Mare intrebare.... ce ziceti? Este o stire sau nu? Ce parere are d-ul Presedinte Gidea de faptul ca aripa PSD Rosiori de Vede isi impune propriul candidat in persoana lui Gheorghescu Daniela? Despre cum va decurge concursul vom vede luni pe 17 mai 2021 ...... si ulterior, oricum pe apa sambetei se afla aceasta institutie!!!!!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Gogu pe 19 Mai 2021, 21:51
#5
Lui Ficu de la Doanca
Mumu îi dau și mă-tii să nu se simtă discriminată. Și dacă mă îmbăt, îți dau și ție băi căcat vărgat.
Gicu de la Doanca pe 18 Mai 2021, 09:21
#4
Bravo Gogule!
Gogule,dar ai putere mare de scris,nu gluma.Si chiar asa,la toti?Si mamei tale?Rusinica!Acelasi prost instabil psihic e pomenit ca mare combinator si eminenta cenusie a politicii turnene,dar nimeni nu are c*rajul sa spuna cat de inteligent este si votantul turnean,ca doar papagalii pe care ii pomeniti zilnic,nu s-au ales singuri.Azi va decid destinele oamenii pe care ii meritati.
Gogu pe 17 Mai 2021, 00:41
#3
Parere
Multa m**e la toti SA nu SA supere nimeni

Gogu pe 16 Mai 2021, 16:28
#2
PSD conduce?
Are dreptate,Gogu de la Aprozar! Cum naiba,de rîsu -plinsu,tot PSD numește directorii???Mai blatiștilor de la PNL,voi sunteți pe mina cu Psd!
Gogu de la APROZAR pe 16 Mai 2021, 07:51
#1
Nedumerire
Stau și eu ca ardeleanul și cuget profund: cine plm este la putere? PSD sau PNL? Băi fraților, măscăriciul de Ponta a dat afară oamenii lui Băsescu din deconcentrate într-o săptămână. Voi liberalilor de ce nu puteți? Că sunteți la putere de un an și jumătate. Sau se confirmă zvonurile cum că PSD + PNL = love la Teleorman? Între cine și cine face legătura Simionescu? Nu cumva între șefimea PSD și vârfurile liberale județene?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.