Video Scandalul Aurel Cuclea - Abuzuri ale Politiei si ale cadrelor medicale de la Spitalul Turnu Magurele

15 Mai 2021, 22:36 | 8330 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Aurel Cuclea

Cuclea Florentina - "Salutare

Astazi a fost audiat martorul nostru iar ceea ce spune socheaza. Am postat live-ul pe facebook, v-am si etichetat ca sa distribuiti filmuletul cu ceea ce spune baiatul. Pe scurt omul a fost luat de politie, incatusat, amenintat si fortat sa stea cuminte pana vine salvarea ca sa fie internat in abator. Asta fara nici un test ci numai in urma diagnosticului pus de catre politist.

Admitem ca e un copil necajit si s-a mers pe premiza ca nu se intereseaza nimeni de soarta lui, ghinion, cum zice tovarasul Werner Iohanis, a avut ghinionul sa fie in salon cu tatal unor fete care l-au iubit si il vor iubi dincolo de timp si moarte. Noi din faptele petrecute intelegem ca acel politist nu a actionat de capul sau ori din vreun exces de zel, e clar ca spitalul nu avea pacienti suficienti pentru a functiona ca si covid, asadar nu se puteau justifica acele sporuri de risc si alte comisioane considerabile fara pacienti, prin urmare au trebuit sa fabrice.

Raman intrebarile, cine a dorit fabricarea cazurilor covid? De cand un politist pune diagnostice? De cand e permis sa te interneze de covid, fara test covid? De l-au tinut 5 zile in spital fara rezultat? Vizionati live-ul domnului avocat Dan Chitic de pe profilurile noastre, sunt mult mai multe monstruozitati dezvaluite in filmulet decat as putea eu insira aici."

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Pt Duduie pe 28 August 2021, 00:19
#10
Mananci cacat
Te oftici ma muncitor zilier ca au alea bani si tu muncesti cu ziua? Femeile sunt smechere, tu un lache flausat. Alea fac ceva pentru taso, tu pt tacto ce ai facut? Nu le intreci ca smecherie pe nici una, astea doua o sa va termine pe toti, treptat. Dracu va ia, nu v-ati saturat de atata lins de c*ruri? Cu aia mare o mai scaldati da aia mai mica e divolul pe pamant, o sa va ia dracu ca aia va stie si doar va paste, habar nu aveti ce e dupa voi, aia mica la batut pe unu pana la luat salvarea, ea 28 de ani ala 43. Stiu ce spun o sa va ia dracu de lingai de c*ruri puturoase
Anonim pe 22 Mai 2021, 18:08
#9
Anonim
Poi voi nu stiti, cracea e spion, din anul 1991 și e cu mafia politai .. Si cu doctori, încă o dată va spun Cracea Claudiu daniel e spion cu doctori .. va spun încă o dată luatil pe cracea la intrebari .. cum procedea in ani 1991 1997, când fura copii Și cu doctori le scotea organele .. Si sunt criminali multi in turnu magurele teleorman ..
Fanache pe 19 Mai 2021, 21:53
#8
Lui #7
Nene, aici mi-ai plăcut!
Mare,mare manip**are! pe 17 Mai 2021, 11:30
#7
Avocatul asta nu este unul de la Aur?
Hopa Aur în cirdasie cu pnlistii lui Cracea.Totul pentru imagine și ciolan.Craceo de la zi la zi arăți cit esti de prost....
Lambe pe 16 Mai 2021, 23:12
#6
Lui # 4
Măi vraciule, tu cui vinzi scaieți? Tu știi de ce a fost săltat individul de pe stradă? Tu știi cine este tipul și de ce afecțiuni suferă? dacă nu, taci și nu mai abera. Dacă ai fi avut ceva legătură cu mediul spitalicesc ai fi știut că medicul c*rant de tura 1 face vizita medicală la fiecare salon, iar medicul de gardă face contravizita seara. În saloane asistentele vin la tratament, conform fișei fiecărui pacient. Faptul că oamenii mor de diferite boli, asta e. Bine că nu se moare de prostie. Atunci chiar ar fi extincție în specia umană. Dar, dacă nu ești și fudul chiar ești prost degeaba. Sau o fi deranjat ceea ce am spus despre liberalii din Turnu?
Sunt 1 pe 16 Mai 2021, 18:59
#5
Pta minciunica de la 4
Va enerveaza cand Lambe va spune adevarul? Ca prin diverse sicane se vrea sa se externalizeze tot. Pai voi ce credeati ma ca vrea Cracea si Simionescu & co? Ce a facut si PSD pana acum ceva vreme asta vor. Doar ca acum nu mai sunt lovele. Dar Cracea si ai lui stiu ca daca ajung ei la butoane taica baronel local Bitanu va pilsa ceva lovele de la Buc*resti catre acest spital si atunci vor acea cu ce sa achite acele servicii externalizate. DECI CRACEA = CUCLEA.
Pt Lambe pe 16 Mai 2021, 11:36
#4
Nu extrapola ca nu stii
Miza acestei povesti e fix ce citesti. Astia de la turnucustiri doar publica ce vad la fetele astea. Ca se folosesc si ei pt un pic de trafic este normal. In spital si mie mi-au murit vecini in aceleasi conditii. Faptu ca voua va e lene sa ascultati si sa urmariti tot asta e alta poveste. Dar ar fi ideal daca nu am mai comenta fara sa stim tot ce se publica. Repet cateva cunostinte din jurul meu au pierit pt dureri de coloana, dureri in gat etc Inca odata ascultati cum declara ca doctorul vine odata pe zi. Ai auzit Lambe? Odata pe zi si asistentele de doua ori! Lasa tu teoria conspiratiei si nu mai incercati sa va dati cu parerea fara sa cititi bine. Nu credeti pana nu vi se intampla. Doamne fereste.
Fost bolnav de gripă pe 16 Mai 2021, 08:49
#3
O minciună mare cât ”PANDEMIA”
Dacă tot ceea ce vedem în această postare este real,și nu am motive și dovezi să nu credem,toți cei care au participat la această mascaradă criminală trebuie urgent să-și lase uniformele și halatele și să meargă la închisoare.Oricum,mai devreme sau mai târziu,toate aceste acțiuni criminale vor ieși la lumină.
Lambe pe 16 Mai 2021, 08:05
#2
Postare de căcat
Hai să vă zic eu care este de fapt miza acestei povești. Problema ăstora de la c*rucuștiri (de fapt a liberlocilor din Turnu) este managerul spitalului, care le stă ca osul de pește-n gât. Motivul? E simplu. Vă mai amintiți cum mânca fecale cu ambele fălci Nuță despre niște achiziții de aparatură? S-a dovedit că nu este nimic ilegal. Motivul acestor atac*ri este simplu: Delcea se opune externalizării serviciilor din spital. Adică: de ce să se mai facă analizele din secția de boli infecțioase în spital când pot fi făcute la clinica lui Nuță&Măgaru? De ce spitalul să mai aibe bucătărie, spălătorie, c*rățenie proprie, când poate lua mâncare de la Luci (că doar și-a deschis firmă de profil), spălătorie și personal de c*rățenie, când aceste servicii pot fi atribuite unor firme de casă PNL? De ce să ia direct spitalul consumabile, când i se pot băga pe gât spitalului aceleași articole dar la preț dublu?
Duduie pe 16 Mai 2021, 00:34
#1
Lasa vrajeala
Eu daca eram in locul celor de la spital, dupa terminarea anchetei va dadeam in judecata si va lu tot ce a castigat la loto nea cum il cheama. Urlati in gura mare si platiti pe la televiziuni sa apareti dar in final veti pierde pentru ca NU AVETI DREPTATE.

Nu este el cel mai cel spital dar lumea isi face treaba goarte bine, c*rat este, au vemit si cativa doctori. In rest nu ma intereseaza mugetele voastre ca a mierlit o tactu ala cate bea ca porcul si era si recalcitrant.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.