Dimineata, sa mancati un colt de paine ieftina si sa spuneti ca e corn - celor care au distrus Teleormanul.

01 Mai 2021, 09:33 | 2802 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Colt

Asa mananca multe fete din tricotaje. Foarte multi turneni cumpara si painea pe caiet. Jupanilor le place cozonacul cu mult rahat. Aleg rahatul si-l savureaza.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Nora pe 05 Mai 2021, 09:27
#9
Deschideți ochii,viermilor !!
Băi,Fanache,prost ești tu,dar și cei ce te-au făcut și au uitat să te trimită pe la școală.Că tare ești needucat și excesiv de obraznic.Voi,aștia,limbiștii Ciumei Roșii,nu vă puteți exprima decât prin jigniri.Toate argumentele voastre încep prin a linge și a apăra gașca de hoți și de incapabili a PSD,și sfârșesc prin a injura pe oricine nu este de acord cu voi și vă spune unele dintre adevăruri,și nu în ultimul rând,vă arată realitatea cruntă și crudă a lucrurilor,faptelor și rezultatelor voastre.Mici ați fost,mărunți veți rămâne.
Lute pe 04 Mai 2021, 17:27
#8
Doamne, câtă prostie și tupeu
Nu auulică, mai bine mâncați în continuare căcat de la PSD. Că tare vă mai place. să stați în genunchi.
Auuu pe 03 Mai 2021, 19:54
#7
???
De ce sa mancam paine,mancam cozonac de la PNL-USR.
Titi din balcon va vede pe 03 Mai 2021, 12:02
#6
Se poate si fara injurii,latraule?
Fanache,infrastructura aia pe care o vedem azi,dupa atatea mandate ale uni infractor dovedit,Dragnea,si ale unui habarnist distrugator,slugoi si incapabil,Mohanu,este facuta cu sacul de asfalt si aranjata cu arzatorul cu care se parleau porcii.Tehnologie inalta marca TelDrum,nu?Astia ne-au condus si ne-au belit aproape 3 decenii,cu conducere PSD de la varful tarii si pana la ultimul primar de sat.Acum cred ca sunteti cu adevarat mandri de realizarile mai marilor conducatori socialisti.Cand creierul functioneaza la doar cateva procente din capacitate,trebuie sa ne asteptam si la astfel de postari cu asemenea concluzii.
Nora pe 03 Mai 2021, 09:30
#5
Prostului de serviciu
Remarc același mod bădărănesc de abordare și exprimare.Nu înțeleg încăpățânarea cu care nu știu pe cine dorești să convingi cu tâmpeniile spuse,dar se vede clar de către oricine,nu numai lipsa educației,a pregătirii și a exprimării,ci și enormitățile cu care ți-au spălat idolii tăi creierii.Cred că toți cetățenii sunt îndreptățiți să știe din cauza cui a ajuns acestă zonă o paragină depop**ată,cine sunt actorii,și ce partid a condus timp de 30 de ani?Și ca să înțelegi mai bine,care sunt numele care au stat la butoanele politicii aproape 25 de ani?Și care încă mai sunt prin destule funcții cheie ale orașului și județului.Sunt mult prea multe de spus,dar mi-e tare teamă că efortul tău pentru a înțelege totul,încă de la începuturi,șă nu-ți cauzeze vreun AVC ori vreun infarct.Dacă insiști,voi reveni și cu multe nume care au ajutat la pârjolirea întregii zone,plus partidele din care s-au prezentat la furat și distrus.Până atunci,revizuiește limba și gramtica română din clasele primare.
Fanache pe 02 Mai 2021, 08:12
#4
Lui Nora
Fă, tu ori ești proastă congenital, ori faci eforturi mari să fii proastă. Păi Crăcea a pierdut pe mâna lui, tu nu i-ai văzut lista? Pe n-a mai încăput pe lista lui Culea, s-a dus pe lista lui! Păi tu pe ăla care-i încărca pușca lui Dragnea la vânătoare îl pui pe loc eligibil? Sau pe unul ca Mușat? Știi cât l-au tras ăia în jos? Băi, ești proastă? Sigur că da! Plus că și-a făcut dușmani grei, care l-au costat victoria. Dar dacă nu ești și fudul degeaba ești prost. Și apoi băi proasta p..lii, tu, cu cei doi neuroni care-i posezi, și ăia distanțați social n-ai cum să pricepi că PNL e la putere de aproape doi ani. Ce proiect de infrastructură mare s-a demarat? Nu petice de șosele, proiecte mari! Vrei investitori? Dă-le șosele și căi ferate! Calea ferată Turnu - Roșiori n-a mai fost reparată de pe timpul lui Ceașcă. Până la Alexandria rupi mașina-n două. Făi femeie, când vorbești de retard de fapt vorbești de funie în casa spânzuratului! Hai sictir și tu și idiotul de Crăcea!
Nora pe 01 Mai 2021, 15:37
#3
Nu vă mai erijați în judecători națiunii
Măi,Fanache,voi ăștia cu semne evidente de retard și carte puțină spre deloc,susținători iresponsabili ai PSD,în afară de buc*ria minimă și trecătoare a faptului că ”l-ați învins” pe Crăcea,și-i pomeniți zilnic numele,ce alte argumente aveți pentru situația ”excepțională” în care se află orașul și județul în care vă duceți traiu modest sau amarul?Uite,tocmai pentru aceste nemernicii făcute de către o mână de hoți și incapabili,trebuie să se aducă spre informare și atenția publică tot răul făcut de către astfel de conducători.Cam astea ar trebui să fie subiecte,nu limbile și complicitățile aduse de oameni ca tine.Și nu știu cărora dintre cei ce au postat trebuie să le fie teamă de Dumnezeu????Și da,chiar în zile de sărbătoare e bine să apară astfel de subiecte,să vadă și proștii de ce nu are majoritatea atâtea buc*rii și un trai decent,și doar câțiva prosperă și le este bine.
Fanache pe 01 Mai 2021, 13:17
#2
Postacul P...lii
Crăceo, le-ai căutat tu în pachete să vezi ce mănâncă chiloțăresele? Dacă și ăsta e subiect de postare în Săptămâna Patimilor, atunci dă-mi voie să constat că ești un caracter de toată jena! Sictir!
Relu Giurgiuveanu pe 01 Mai 2021, 12:10
#1
La fel ca la ferma salcia
Așa se consuma și la ferma salcia acum,PINA in anul 2015 la ferma salcia se da muncitorilor 7 kg de alimente(carne) .din acest an mai precis din luna mai 2015 nu s-a mai dat cota de carne deoarece banii au fost folosiți de fiul lui Dragnea pentru achiziția de mașini Bwe,și apoi l-a ajutat pe livache sa meargă la Rahova împreuna cu varul sau de la gratia I.D)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.