Surorile Cuclea lupta cu Mafia din Spitalul Turnu Magurele. Asistentele medicale filmeaza pentru intimidare, nu trateaza pacienti

28 Aprilie 2021, 20:19 | 7672 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele.

Asistentele filmeaza, nu trateaza

Salutare,

Sunt aceeasi femeie care v-a relatat despre moartea tatalui in abatorul, pardon Spitalul Turnu-Măgurele.

Astazi am reusit sa il deshumam pe tata in vederea autopsiei insa nu e asta relevant acum neavand rezultatele( dureaza mai mult fiind solicitate mai multe tipuri de analize) Ceea ce vreau sa va spun este ca domnul Delcea nu are asistente angajate sa trateze bolnavii, nu! Domnul Delcea are personal hibrid, asistento-cameramani.

Astazi cand am ajuns in fata spitalului sinistrele ne filmau pe noi si masinile noastre, bine ca a fost pe fata cameramanul de Antena 3 si a pus obiectivul pe ele, pentru ca da, in Turnu-Măgurele anchetele pornesc cu presiuni uriase din partea televiziunilor si ziarelor. Paznicul cand m-a vazut incepuse sa zbiere la mine ca acolo e spital covid, eu intrebandu-l cu totul altceva.

Acesti derbedei se cred stapani pana si pe viata noastra, nu numai a buzunarelor noastre. Ceea ce au aflat coruptii acestia azi este ca noi nu suntem oamenii simpli cu care au de-a face prin spitalul ala imputit care nu ar mai trebui sa functioneze, noi suntem oameni cu facultatile terminate la zi pe bune, nu prin cursuri facute la ID sau cursuri de 3 ani nefrecventate.

Va rog sa publicati ceea ce va scriu, lupta noastra e totodata si pentru oamenii cu probleme de sanatate care vor sa se trateze acolo. Trebuie ca lumea sa stie ca acolo pur si simplu nu ti se acorda primul ajutor, acolo e o serparie care trebuie starpita, cum am relatat si pe profilul meu facebook, coruptia si nepasarea ucide. Nu va duceti acolo, va intoarceti in sac direct la groapa!

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Pt gramatica pe 09 Mai 2021, 13:27
#9
Putori nesimtite
Nu e bine ce va fac fetele astea? Va deranjeaza ca va spun in fata ce putori nesimtite sinteti si asta va face sa turbati. Auzi la ea nesimtita se ia de biata copila cu gramatica, pai ba nenorocitelor voi meritati tarate de par afara, dezbracate si batute in public . Voi sinteti din anturaju mafiei din spital puse de delcea sa va luati de ele. Cate dintre voi aveti c*raju sa iesiti public si sa le dati in cap la nenorocitii aia de omoara cu zile oamenii? Curvete ordinare intre o tura de supt sub masa mai dati si cate un comentariu total pe langa subiect. Taci in mortii matii de muista si fa ce ai invatat sub masa Lasa copila asta in pace ca nu ii ajungi nici la degetu mic de la picior. Hahalerelor ce mi ar place sa va desfiinteze cu totu ca sunteti numai amante si analfabete puse acolo pe spagi de 5000 de coco. Nu v ar mai inghiti pamantu de nenorociti ca omorati oameni si tot voi aveti tupeu de rebuturi ce sinteti
Autoarea pe 08 Mai 2021, 23:07
#8
Pt Grama
Felicitari! De data asta ai pus totul corect in fraza dar ai omis sa ne arati unde e greseala. Faptul ca esti dumneata imbecil/a si nu esti in stare sa citesti un text tinand cont de semnele de punctuatie, ei bine, e problema ta care se rezolva citind mai multe carti, nu cancanuri. Timp liber vad ca ai. Acum sa iti explic ce facultate am facut, iti voi da o explicatie cat mai simplista pt a nu iti afecta creierul tau neted, cu prea mult efort. Geodezie la Universitatea de Constructii, e ceva cu geoizi, stele, distante, calcule alambicate etc Ceva ce creierasul tau odihnit de loaza bugetara care capuseaza banul public, nu v-a intelege nici daca se mai naste de 9 ori. Asa ca mars! Dialoguri cu prostii nu obisnuiesc sa port!
Grama Tica pe 07 Mai 2021, 15:44
#7
Pt autoarea articolului
Vezi ca, chiar si in comentariul repros la adresa mea, ai facut alte greseli de punctuatie ( de data asta! ). Nu ma strofoc sa ti le explic, pt ca sigur nu le vei intelege! Iti inteleg durerea dar nu-ti pot scuza greselile gramaticale pe care le faci! Totul a plecat de la faptul ca, tu singura, te-ai laudat ca ai o facultate facuta la zi. Spiru Haret sau Titu Maiorescu?
Autoarea pe 01 Mai 2021, 19:34
#6
Pt Grama Tica
Te asigur cartita proasta ca a fost o greseala din graba nu din nestiinta! Inainte sa ma corectezi, nu te mai face de ras, invata sa pui virgula dupa cuvant si spatiu intre cuvinte. Tu esti asistenta cameraman? Sau jurista spitalului? Ori cea care scrie pe pagina primariei? Bai lichelelor, faceti treaba ordinarii dracului! Mor oamenii din cauza voastra iar voi bateti campii pe aici.
Grama Tica pe 30 Aprilie 2021, 14:50
#5
Subiect + predicat
Pt autoarea articolului, cu facultatea terminata la zi: coruptia si nepasarea nu,,ucide", UCID!
Gogu pe 29 Aprilie 2021, 08:41
#4
Hoții orasului
Delcea e ținut de Cuclea! Cum vă explicați că acest personaj contestat este ținut de Cuclea? Cit oare este șpaga care se împarte de nu se ia nici o măsură?
Personal pe 28 Aprilie 2021, 22:47
#3
Spital
Da paznicul e omul lui Delcea acolo în spital sunt angajații numai oameni lui care îl ajuta să fure să mintă să omoare
Viorela pe 28 Aprilie 2021, 22:23
#2
Spital
Nu Delcea, are altăștia



Nu Delcea , are altă treabă se preocupa pentru angajarea fratelui Alin pe salvare

....... pe 28 Aprilie 2021, 21:19
#1
.......
Mare adevar!!!Un spital de rahat!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.