Foto Sefilor din Primaria Turnu Magurele li s-a urcat puterea la cap. Turnenii sunt rai si prosti

22 Aprilie 2021 | 4263 vizualizări | 11 comentarii
Primaria Turnu Magurele.
Primaria Turnu Magurele.

Discutia e in jurul reabilitarii cinema Flacara. Turnenii isi spun parerea, dar sunt trasi de urechi chiar de catre primarie. Primaria Turnu Magurele - "Oamenii rai si nestiutori, sunt fonduri europene fratilor se verifica la gramaj." Minciuna: banii sunt de la bugetul statului. Oameni(i),  nestiutorilor (papagalilor)!

Comentarii (11) Adaugă comentariu
Z pe 29 Aprilie 2021, 08:52
#11
Cristinei și altor nostalgici
Cristinico, șeful tău nu mai vine. Vin alte dosare peste el, și din alea grele: Teldrum, Belina, OLAF. N-o săl mai vezi liber vreo 15 ani. Acum, că te-am dezumflat îți mai înseninez ziua: Dragnea este iubit de români. În gură. Cetățene, taci și tu că ești obosit! Voiai să ajungem slugile lui Crăcea? Vezi că și el e iubit la fel ca Dragnea.
Un cetățean pe 25 Aprilie 2021, 14:42
#10
Slugi,proști,cu toții niște incapabili
Oricum,Cristinico,slugi ați fost și tot slugi ați rămas,atât timp cât aveți aceeași abordare despre un asemenea infractor.Și dacă se-ntoarce ”șefu” Dragnea,ce se-ntâmplă?Și șeful cui?Poate al proștilor și slugilor ce i-au stat prin preajmă.Băăă,voi ăștia îngrămădiți de-atâta prostie și necunoaștere,o să-l pomeniți ca pe Lenin,și atunci când va fi mort.Nu aveți nici un strop de demnitate și verticalitate.Și nici vreun pic de conștientizare a faptului că din punct de vedere politic este ca și mort.Bine,și din punc de vedere moral,civic și uman,este o tristă amintire.
Necea nelu pe 24 Aprilie 2021, 22:19
#9
Trebuie sa știți aceste adevăruriri
Am fost un slujbaș al lui Dragnea,ulterior am plecat din grup deoarece a venit de la Buc*rești fiul sau și un dobitoc ile dragne,iar la ferma salcia a venit o directoare economică,care l-aeliminat pe omul lui Dragnea care i -a pus județul pe tava .directoarea vagaboanta se numește Ilie Elena iar vinovatul principal care a pus-O directoare economică este fostul director Misu dumitru,pe care ulterior l-a trădat la fel ca și pe Emil lungu (vagaboanta mare) Dragnea a făcut pușcărie și datorită fiului sau care l-a prostit și cretinizat alături de Irina kaghe bista consiliata de vilcov de la primăria Slatina prietenul de taina de la ALRO Slatina.
Cristina Mândrica pe 23 Aprilie 2021, 21:40
#8
Dreptatate
Se va întoarce sefu (Liviu Dragnea ) sa vedem ce vor face trădători și distrugători de serviciu (Ilie dragne,Valentin Dragnea copilul făcut din laba și fără minte)și Elena Ilie femeia fatală care l-a idepartAt pe emil lungu,consilierul de taina al,lui Dragnea de la ferma salcia cel care îl informa pe livache de prostiile și timpeniile celor trei,care au dus la băgarea lui Dragnea la Rahova .
cc pe 23 Aprilie 2021, 19:08
#7
Doi hoti,deci!
Cuclea fura mai putin decit Cracea!Hai ca am votat bine si acum !
Pt Adminostrator pe 23 Aprilie 2021, 14:23
#6
Sau
O poate aduce direct la Cracea in banciu?

Ce o mai dai Craceo cotita? Esti pe aceeasi scara cu Cuclea si de inaltime si de jigodism. Macar Cuclea are mai mult caracter cata de tine.
Administrator pe 23 Aprilie 2021, 13:32
#5
Pentru "Aia e"
Te rugam sa trimiti poza pe pagina Facebook sau pe adresa de email admin@turnucustiri.ro. Nu se vede sau nu se deschide. Am incercat de cand ai trimis fotografia.
Aia e pe 23 Aprilie 2021, 09:21
#4
Oricum o lua
Si ca iesea Cracea,tot asa se ajungea,platise bani grei in campania lui cu promisiunea cand iese primar sa ii dea piata.A jucat ti**nul la 2 capete.Acum o luna i-a facut majoratul baiatului Ioneleicu 50 de persoane la interior cu stirea militiei Turnu...despre ce vorbim?poza o aveti la redactie trimisa,dar na,nu vreti sa postati
Nae pe 22 Aprilie 2021, 14:42
#3
Micropiata țiganului
Chiștocul vinde micropiata lui Victor Țiganu și face rost de bani.A vândut și Sago
Gigi pe 22 Aprilie 2021, 09:25
#2
Sa respectam cetateanul platitor de impozite si taxe
Asa discuta,,doamna'' Ionela cu cetatenii,cind isi face timp, iar sefii din p.se gudura pe linga ea si o imita,sa nu supere pe pitic.
@1234 pe 22 Aprilie 2021, 09:08
#1
O TRANSPARENȚĂ TOTALĂ
Oameni buni,numai cu un audit corect și împreună cu inspectorii Curții de Conturi se poate vedea adevărata dimensiune a furtului Conducerii Primăriei Turnu Măgurele,din bugetul local și de stat.Pe lângă salariile nesimțite și total nemeritate,banul public este căpușat la greu și se cheltuie pe tot felul de lucrări,majoritatea inutile.Nu credeți că e normal și legal să se știe de către toți cetățenii cum se cheltuie banul public?Adică,să fie publicat pe site-ul primăriei orice contract,numele firmei care este obligată să ducă la bun sfârșit lucrarea,cu termene și condiții,și cu toate celelalte documente din caietele de sarcini primite la participarea la licitații.Și nu în ultimul rând,legalitatea și cheltuielile Serviciului Local Urban,abonat constant la tot felil de lucrări ciudate,plus la căpușatul banului public.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.