Primaria Turnu Magurele - Spitalul nu are nevoie de aparatura. Dialoguri halucinante pe tema spitalului din localitate

12 Aprilie 2021, 08:31 | 4875 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Dialog

Cuclea Florentina Priviti si dvs hal de raspuns ce imi dau istetii din primarie! Astia chiar isi bat joc de noi!

raspcov

Cuclea Florentina Va rog publicati si dvs un articol legat de asta, se cred dumnezei imbecilii! ·

Răspunde · · 2z Marian Ursu Cuclea Florentina Daca spitalul e Covid, iar aparatura nu, pentru ce sa fie instalata ? Sa faca analize la ce ?

· Răspunde · · 1z Cuclea Florentina Marian Ursu sa iti faca dumitale cateva electrosocuri la creier, asa poate se resusciteaza cei doi neuroni pe care ii ai! Inainte sa se declare spital covid era nevoie de aparatura la reanimare de exemplu? Acum cand oamenii intra in stop cardio respirator, e nevoie de aparatura? Nu stiu ce stii dumneata dar eu stiu ca tatal meu a murit cu plamanul afectat 20% deci nu 60 nu 80, tocmai din lipsa acelei aparaturi care ii putea salva viata! Asa ca va rog, inainte de a face logica pe internet, conectati-va degetele la creier, pentru ca scrieti imbecilitati! ·

Răspunde · · 1z Marian Ursu Cuclea Florentina ești afumată rău. Marș

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
ce va mai lamentati pe 21 Aprilie 2021, 13:18
#16
da ati votat aceiasi cacati de la psd
de 30 de ani. ce atata suparare frate pe voi? in jumate din localitatile din teleorman a castigat pnl-u. jaf mai mare ca psd-u nu face niciun partid. si voi in turnu magurele nu sunteti in stare sa schimbati un rahat de primar sunteti niste prosti si inapti si incapabili mintal...
Ionela Jianu pe 16 Aprilie 2021, 07:25
#15
Bătaie de joc
Domnule primar, daca te poți numi asa, cum permiți domnule sa te înjosesti în ultimul hal? Cum permiți domnule sa se folosească apa de la primarie pt a i se spala masina " doamnei " Ionela? A băgat frica și în șoferi ca ea este sefa și ea dictează, te-a făcut din om neom. Nu ti-e rușine când miroase a mancare in primarie de la tine de la bucatarie? Cât de nesimțit poți fi? Cât te poate duce de nas ? Toată familia ( Ionela, fiul si primarul)mănâncă la primarie, se gătește la primarie, se spala mașinile la primarie. Rușine! Abia aștept sa scap de voi! Domnule primar, păcat ca te lași dus de nas de una care nu este nimeni și nimic în viata asta, dacă nu ii dădeai aripi. Rușine!
Jan pe 14 Aprilie 2021, 09:32
#14
Spital de Rahat
Dacă vreți sa rezolvați ceva,vorbiți cu Ionela .

Ionela rezolva rapid și elegant,Cuclea e un prost,nu aveți ce sa îl faceți, asa l-a făcut Dumnezeu punct
STOP hoției,corupției și incompetenței! pe 14 Aprilie 2021, 09:05
#13
Alooo,SRI,DNA,voi mai lucrați ?!
La Parchetul de pe lângă Tribunalul Turnu Măgurele mai lucrează cineva sau e în faliment?????????Nici pe vremea comunismului nu era atâta bătaie de joc la adresa oamenilor și o încălcare a drepturilor la sănătate mai flagrantă ca azi.Ați auzit de art.34 din CONSTITUȚIA ROMÂNIEI???ȘI URGENT UN AUDIT LA PRIMĂRIA TURNU MĂGURELE!!!Jaful,organigrama încărcată peste măsură,salarizarea exagerată și nemeritată,dar și viața de huzur din Primăria Turnu Măgurele vă va uimi pe toți cetățenii contribuabili și onești.
Cetatean Roman pe 13 Aprilie 2021, 21:10
#12
CRIMA
D nule primar Cuclea, dvs l ati”adus” pe d nul manager Delcea ...si delcea pe Dna director Vaduva ... acolo mor oameni ! N ati luat atitudine ...asistentele nu urmeaza protocolul noaptea !
Cucoana pe 13 Aprilie 2021, 21:01
#11
Pt @yahoo
Domnule nu am absolut nici o legatura cu primarul. Nu vedeti ca eu ii fac de ras public? E coincidenta de nume. Eu l-as scoate pe acest sobolan de primar in piata publica legat si batut pana spune ce tot face cu banii.
Tartacot pe 13 Aprilie 2021, 18:07
#10
Pt Piticot
Acest primar este o marioneta! In spital a angajat numai cu carnet roșu de partid PSD și pe anumite sume,spun gurile rele!Cuclea e legat de Delcea prin multe mișmașuri! Orașul zici că e comuna în așa fel l -a adus Piticu! Mafia se va sparge atunci cînd buboiul va plesni!
Gogu pe 13 Aprilie 2021, 16:06
#9
"Investițiile "făcute de Cuclea
În loc să renoveze spitalul acest primar incompetent renovează pentru a doua oara in ultimii zece ani cinematograful Flacăra și primăria. Numai dacă urmărești cum risipește banii acest incompetent te întrebi dacă nu cumva individul are o problema la mansarda?În ultimul timp cumpăra numai laptopuri și imprimante. Fiecare angajat are câte două laptopuri.
@yahoo.com pe 13 Aprilie 2021, 14:35
#8
O țară pe mâna unor hoți incapabili,timp de 30 de ani
Cucoana asta a cărei minte dă pe afară,e cumva rudă cu deșteptul din fruntea primăriei?S-a înmulțit orașul de minți luminate,iar nouă,”prostimii”,ne e din ce în ce mai rău.Ooooff,dacă ar durea prostia,specimenele astea s-ar auzi de pe lună!De ce credeți că am ajuns în situația în care ne aflăm astăzi,”datorită”pregătirii conducătorilor noștri și a proiectelor și măsurilor luate corec și legal?Cu ocazia acestui nefericit eveniment,plus alte cazuri petrecute în spital,este cazul să se ia o pauză și să se închidă acest focar de corupție și incompetență,numit spital municipal.Și poate ies la iveală și alte fapte premeditate ce au adus numai durere și disperare.Cu așa grijă pentru sănătate,mai bine lipsă.DUMNEZEU SĂ VĂ JUDECE DUPĂ FAPTE,NEMERNICILOR!
Viețile noastre la mâna unor nemernici și hoți pe 13 Aprilie 2021, 09:26
#7
Mai rău decât în anii 50
Ce s-a întâmplat de la ultimul control la Spitalul Turnu Măgurele???Control pe care l-am văzut cu toții și pe TV la Antena 3.Conducerea primăriei nu are nicio răspundere,nicio remușcare???Oare cum mai pot fi mișcați acești hoți criminali?!Cred că în c*rând se va merge peste ei,și nu e de mirare că vom vedea cum unii oameni disperați și năpăstuiți își vor face singuri”dreptate”.
Sanda pe 12 Aprilie 2021, 21:24
#6
Spital
Aparatura e bună pe Tudor Vladimirescu, unde carăștia Delcea tot spitalu puneți camere sa vadă lumea toată manevrele cu frigidere
Marius pe 12 Aprilie 2021, 20:32
#5
Alta víctima
Cu putin timp in urma acest sistem sanitar sa-l numim asa a facut inca o victimă foarte tânără.

Condoleante familie.

Din respect pentru familie nu pot da nume
Tiyure pe 12 Aprilie 2021, 19:43
#4
Halal oraș
Totul este ca i PSD-ul lui Dragnea pe care Dragnea l-adistrus ,așa se va întîmplă și cu orașul turnu Măgurele .LA fel a făcut și Dragnea junior cu ferma salcia pe care a distrus-o,a luat mâncarea de la gura muncitorilor de la ferma salcia (Cota de carne). Deoarece așa l-a învățat tatăl sau .HALAL social democrat.
Miu Augustin pe 12 Aprilie 2021, 09:06
#3
Spital Turnu Măgurele
Niste incompetenti nu are rost sa mai discutăm.
Felie G. pe 12 Aprilie 2021, 08:59
#2
Vremea lichelelor din grădina PSD
Boala grea de care România suferă este prostia.Când profesionalismul și pregătirea nu există,și cand totul se face în jurul politicului cu oameni de partid și slugoi,ce vreți să să fie bine?Și când hoția nu se mai oprește,iar bunul simț și educația sunt demult apuse,să nu așteptați vremuri mai bune și lucruri și fapte petrecute legal.
localnic pe 12 Aprilie 2021, 08:43
#1
NESIMTIRE
Pe langa faptul ca sunt depasiti de situatie, personalul se comporta FOARTE URAT cu bolnavii. Bunica mea a fost batjocorita si s-a urlat la ea doar petru ca nu stia in ce directie sa mearga spre sala de radiografie. A refuzat spitalizarea si bine a facut. Cine stie ce patea, murea cu zile ca si in celelalte cazuri. Doamna Dumitrascu, RUSINE!!! Si tuturor asistentelor care dormimti seara cand pacientii au nevoie de voi, DEMISIA, la fel si conducerii!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.