Exploziv si inedit! Un turnean protesteaza in curtea unei asociatii agricole din Segarcea Vale - ne scriu cititorii

16 Noiembrie 2020, 14:31 | 3600 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Asociatie

Salut, în momentul ăsta sunt în curtea asociației agricole condusă de un anume Gică Dinu în Segarcea Vale și incerc să iau banii ce mi se cuvin pe un hectar de pământ ,,pe anu trecut și anu acesta". Menționez că anul trecut după ce am venit la data la care am fost programat, am fost informat că nu sunt bani așa că am plecat în ideea să-mi iau dreptul anul următor, anul acesta pe doi ani așa că iată-mă din nou. Menționez că pe data de 10 luna aceasta am fost programat să vin ,dată la care am venit dar surpriză iar am fost amânat pentru o dată viitoare așa că am apărut din nou ,,pe 10 am semnat un nou contract de arendă ,și mi se spune să vin peste o săptămână,...

Situația mi se pare neacceptabilă și urmărind activitatea siteuli on line am decis să iau legătura cu dumneavoastră pentru ca această stare de fapt să-nceteze, în ideea ca astfel de lucruri anormale în timpurile astea să fie oprite ,cumva. .... .

Numele meu e Despa Lucian, domiciliat în Turnu Măgurele, str. Anton Pann ,nr .48 am 52 de ani ,sunt singur lucrez la București ca agent de pază și sunt venit acasă să rezolv această situație de o săptămână. Am venit și sunt dus cu zăhărelul cum se spune, să vin iar peste o săptămână.....și tot așa ...am aflat că toate asociațiile din zonă au încheiat socotelile cu partenerii lor ....

In momentul ăsta am decis să nu plec până nu mi iau dreptul chiar dacă asta înseamnă să dorm p aicea. Vă rog să faceți publică această situație și dacă puteți să m ajutați în a intra în drepturi, cum e normal,....repet sunt decis în a rămâne pe loc pănă când î mi iau banii..

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
anonim! pe 20 Decembrie 2020, 10:13
#11
--
Stati linistit nu sunteti singurul sunt si alte persone de la sute de km care ii duc cu zaharelul. Nimic nou..pana acum

Pagubitu pe 17 Noiembrie 2020, 20:03
#10
Pentru Gheorghe
Am luat o p**a. Ii las pentru la anu, ca s-or strînge mai mulți. Mi -e rușine ma pentru nea Gica, am văzut din comentarii ce greutăți are si dînsul. Ce ziceți, am cazut de prost ?

Gheorghe pe 17 Noiembrie 2020, 17:10
#9
Ba tu asta in greva
Am gost eu astazi sa iau graul si nu erai acolo?

Ai rezolvat ?

Ai luat banii?
Iuliana pe 17 Noiembrie 2020, 17:08
#8
Gura ca nu vedeti nimic
Voi de ce credeti ca eu m-am cuplat cu fotbalistii?

Sa iau pamanturile de la Nutrelo!

Dar nu aveam loc de Gina ca si ea era bagata toata!
Gicătristu pe 16 Noiembrie 2020, 18:46
#7
Fuckin unbelievable
Ce poate să facă ....nu mai e dă trăit......

Da ăștia ....cum le zice???....organele ombilicate ..... Ce FAC????!....
Banditul pe 16 Noiembrie 2020, 18:20
#6
Pentru#3
NUTRelo finanțează fotbalul,mașinile bwe al lui Ștefan,Valentin,studiile lui Alexandra D,in America și bine-nțeles păsărica lui Dragnea adică IRina.,iar tu vrei arenda,așteaptă și îți va da bomboane.
Dinu gica pe 16 Noiembrie 2020, 17:53
#5
Răspuns
De unde p**a mea sa va mai dau si vouă arenda, nu vedeti cît cheltuie Ion si nevastă-sa ? Frumoasa de norumea este in fiecare săptămîna la saloanele de infrumusetare din Buc*rești, ( sic, o mai recunoașteți acum ? ) au mai fost cu copii pînă aci in Mexic, în vacanță... mașinile care le au fiecare, ca de...obrazul subțire cu cheltuiala se tine. Ba, ia faceti-vă că uitați de pămînturile alea. Saraciilor ! Sa vedeti cînd o rămîne Ion gijgiitu la conducere dgi...



TIPA pe 16 Noiembrie 2020, 15:30
#4
Executare coontract arendă
Conform art.1845 c.civ.,,Contractele de arendare încheiate în formă autentică, precum și cele înregistrate la consiliul local constituie, în condițiile legii, titluri executorii pentru plata arendei la termenele și în modalitățile stabilite în contract,,.Mergi la oricare executor judecătoresc din raza Curtii de apel Buc. cu contractul original inreg la primaria unde e terenul si cere executarea silita a societatii arendașe.
Turnean pe 16 Noiembrie 2020, 15:05
#3
Arenda
Și la Nutrelo este aceiași situatie, eu am de luat Arenda pe 2 ani și ma tot amână când ca pune banii pe cont când ca nu au bani... acum, zilele trecute mi au spus ca sunt în carantina.... Asa ca peste tot este la fel..
. pe 16 Noiembrie 2020, 14:59
#2
.
Bai fraților,în ce draq de țară trăim?Alooo...ANAF,cum se poate ca acest Dinu să aibe în fața c*rții asa masini scumpe,pe 6 Martie,și prapaditii de muritori de rand, să se roage de el, să le plătească ceea ce li se cuvine?
Dinu tractoristu pe 16 Noiembrie 2020, 14:45
#1
Fara
Ceea ce face este cauza de anulare a contractului. Te sfatuiesc sa te muti . Am inteles ca sunt asociatii care pot prelua pamantul si iti si ofera drepturile cuvenite. Te poti interesa la Nutrelo. Sau poti pur si simplu sa l actionezi in judecata.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.