Alegerile se castiga cu metode ascunse. Danut Cuclea, primarul in functie, nu e dorit de turneni.

29 Septembrie 2020, 17:57 | 3447 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Total alegatori inscrisi in liste - 23503

Total alegatori prezenti la urne - 9336

Prezenta - 39,72 %

Total voturi exprimate - 8835

Total voturi nule - 501 (Alexandria la 15.165 alegatori prezenti au fost 344 voturi nule)

CUCLEA DĂNUŢ PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - 4180

CRĂCEA CLAUDIU-DANIEL PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL - 3889

MANEA TUDOR PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ - 512

PĂUNESCU GEORGICĂ PARTIDUL ALIANŢA LIBERALILOR ŞI DEMOCRAŢILOR – ALDE - 254

Danut Cuclea a castigat cu 18 % din total alegatori inscrisi in liste si cu 44% din numarul celor prezenti. Cuclea nu a castigat alegerile prin lupta politica. Actualul primar a infipt cutitul pe la spate: ajutorul social, vize flotant, voturile nule, pensionari speriati, etc. Diferenta a fost prea mica, de aceea au contat foarte mult practicile ascunse si nelegale. Bineinteles, PNL a facut cateva greseli (mai mici sau mai mari), una dintre ele a subestimat adversarul, nu a luat in calcul ca PSD face tot posibilul sa ramana la Primarie. 

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Lambe pe 02 Octombrie 2020, 13:31
#20
Lui Dan
Băi cocalarule, eu sunt ăla care l-a filmat pe Peria. Apropo, du-te și întreabă-l pe Peria cât și-a oprit din banii dați lui de către Crăcea pentru cumpărare de voturi. Vezi, spune-i lui Peria că o să-i țină companie lui Dragnea la ocnă. Hai flit!
Madalin Scarlat. pe 01 Octombrie 2020, 18:20
#19
O rugaminte.
Stimata Redactie. Chiar daca nu au fost omologate rezultatele alegerilor, cred ca este util sa publicati si numele consilierilor potentiali alesi (locali si judeteni)-pe partide. Eu va spun sincer ca, pana a vota, am vrut sa stiu cine candideaza la C.L. si C.J. si n-am reusit sa aflu. Pentru functia de Primar local am aflat pe acest site numele candidatilor. In aceasta situatie, la consilieri, pentru a nu vota "ca primarul" cum se spune, am aplicat stampila si la PNL si la PSD si am anulat votul, asa sa fie toti multumiti!
Macavei pe 01 Octombrie 2020, 18:20
#18
.
Mare dreptate are Lambe, oameni buni !
Madalin Scarlat. pe 01 Octombrie 2020, 17:09
#17
Perfect adevarat.
Alegerile se castiga cu metode ascunse: DUPA CE INTRI IN SALA DE VOTARE SI PRIMESTI BULETINELE SI STAMPILA, INTRI INTR-O CABINA, TE ASCUNZI DUPA O PERDEA SI APLICI STAMPILA UNDE VREI, FARA SA TE VADA CINEVA (ASTA S-O CREDETI VOI!. UNEORI, PANA SA FIE VAZUT BULETINUL DE COMISIE, AMPRENTA STAMPILEI SE POATE "MUTA" IN ALTA PARTE, SAU,DACA CUIVA I SE PARE BULETINUL "SIFONAT", ACESTA VA FI INLOCUIT CU ALTUL..CORESPUNZATOR. VIVAT STAT DE DREPT, DEMOCRATIC SI EUROPEAN!
BARBULESCU pe 01 Octombrie 2020, 08:24
#16
Lui # 2
Hai să fac și eu o recapitulare:

1. Bani a dat și Crăcea, sunt filmări cu Peria (Neațu), care da bani țiganilor în cartierul Măgurele. S-au făcut plângeri în acest sens. N-a fost singurul.

2. Și Crăcea a avut tabonezii lui.

3. Crăcea a făcut grătare la greu în locația lui de la Banciu pentru locuitorii orașului, dar unii ca tine tac precum hândelu-n iarbă despre acest subiect.

4. În oraș a fost de fapt lupta între două facțiuni din PSD - cea a lui Cuclea și oamenii lui și facțiunea pro Dragnea, reprezentată de Simionescu, frații Codrea, precum și candidații Constantin - Măgarul (cel care a accesat un contract de dezinsecție în Buc*rești în valoare de 5 milioane de euro, plus c*ratorul fondului de vânătoare al lui Dragnea), Nuță (fost șef al tineretului PSD, pe care Cuclea l-a băgat în serviciu, iar ăsta l-a trădat, sau Daciu, alt dubios, cu legături oculte la vârful PSD. Voi ați fost aplaudacii. Un vechi proverb evreiesc spune așa: pe orbul cu ochi să vadă nu-i păcat să-l înșeli!
Vize pe 01 Octombrie 2020, 07:45
#15
Resedinta
Nr vizelor de reședință obținute în acest an electoral a făcut diferență,verificați cate au fost date ilegal.Sper ca cei ce le-au aprobat obținerea acestor vize să răspundă în fața legii.Nu este normal ca niște persoane străine de oraș să voteze și să stabilească primarul.
Lambe pe 01 Octombrie 2020, 07:34
#14
Lui Gică
Mămica ta a avut accese de zoofilie atunci când te-a conceput? Cred că da, având în vedere modul în care dai cu ranga-n parbriz. Ăia de la Zoo n-au remarcat lipsa ta?
Marin Culcica. pe 01 Octombrie 2020, 06:25
#13
Turnu cu stiri de ce tace?
Dl Claudiu Cracea s-a retras din viata politica! Nu se stie inca daca fortat, sau din demnitate. A avut dreptate cel care a intrebat daca vrea sa candideze si sa piarda pana se va retrage din....viata lumeasca!
ILIE DE LA PIELARIE pe 30 Septembrie 2020, 23:57
#12
pentru ilie de la p**arie
decat sa castig bani din fraude cu fonduri si firma pe pierdere si sa nu pot sa justific casoiu ala din buc*resti, prefer sa mor sarac si cu demnitate
Gica pe 30 Septembrie 2020, 22:48
#11
Lemne
Esti un labagiu,gura matii de prost ,Muie ție și La toti pesediștii tai .
Dan pe 30 Septembrie 2020, 22:30
#10
Hotu striga hotii..
petru ..lambe..ba tu esti ala de pe magurele care ai umblat cu grasul ala a lu gazea si ati inmpartit bani la toti aurolaci ca sa va voteze...ba va vazut toata lumea..o sa ajungengeti la tatucu vostru la Rahova...
Lambe pe 30 Septembrie 2020, 21:37
#9
Postacului și comentacii p...lii
Postacul p..lii, dacă Dănuț Cuclea a fost votat de 18 % dintre cei înscriși pe listele electorale, atunci Claudiu Crăcea de către ce procent a fost votat? Sunteți penibili dar și farisei. Pui rahat pe ventilator că PSD a făcut și a dres, dar tac precum hândelu-n iarbă despre faptul că Peria & co au împărțit bani la greu pe Măgurele. Există filmări care pot dovedi asta. Nu știu dacă nu s-a depus plângere penală în acest sens, dar nu e timpul pierdut. Pe urmă, dacă Cuclea afost ales de 44 %, Crăcea de către ce procent a fost ales? Băi imbecililor, adunați voturile lui Manea șoi cele ale lui Păunescu, și vedeți ce scor electoral ar fi avut Crăcea, dacă ar fi fost rezonabil și nu un rahat arogant, care pentru orgoliul lui a dat cu piciorul șansei unice de a scăpa de PSD. Și voi o țineți landra cu ce lider e Crăcea, ce mare o politic e. În realitate e un gherțoi arogant și dictator, care și-a primit în sfârșit ceea ce merita.
pe 30 Septembrie 2020, 21:25
#8
Votantilor si lingailor
PNL a facut cateva greseli? A facut una majora, prin candidatura lui Cracea
Pt. pe 30 Septembrie 2020, 21:00
#7
Cracea
Solicita și vizionarea filmărilor momentelor cand au fost numărate voturile,vei constata ca nu a fost respectată procedura.
ILIE DE LA PULERIE pe 30 Septembrie 2020, 20:17
#6
pentru ilie de la scularie
Daca numarul 2 din județ ca numar de voturi aduse de catre un candidat PNL este rezultat slab atunci scuza-ma dar esti prost. Dacă vrei sa plece Cracea din Turnu Magurele poate ar trebui sa muncesti 10 vieți sa realizezi și tu ce a realizat el dar chiar și asa nu sunt sigur vei putea => tot prost ești!
Gogu de ISLAZ pe 30 Septembrie 2020, 20:04
#5
Luati aminte.
Mergeți la un chioșc de ziare cumpărați cate unul pentru fiecare alegător de-al vostru si 4 anii aveti posibilitate să-l citiți .va salut al vostru gogu
ILIE DE LA SCULARIE. pe 30 Septembrie 2020, 19:32
#4
O constatare si o intrebare.
-Constatare: Mai multi sefi din PNL, care au obtinut rezultate slabe la alegeri, au demisionat din functii. Dl Cracea, daca ar avea putina demnitate, ar trebui sa procedeze la fel. Daca n-o face, si sunt convins ca n-o va face, trebuie ori demis de conducerea superioara a partidului, ori inlocuit de catre adunarea generala a organizatiei municipale: poate ar fi mai bine sa fie si exclus din partid si sa paraseasca si orasul, daca tot zice ca este parasit.

-Cand seva hotari intr-un fel?
Obs. pe 30 Septembrie 2020, 19:09
#3
Pentru cei confuzi
Cea mai mare greseala a pnl la Tr. Magurele a fost si este componenta listei de candidati(vai, vai, vaiii...!) la Consiliul Local.Punct si atat!
Fara Nume pe 30 Septembrie 2020, 18:27
#2
Recapitulare.
Pai sa începem cu începutul

1-S au dat bani etnicilor,de culoare cărbune.

2-Este susținut de "baietii de pe tabon"plus alții.

3-Daca dispărea el,si venea domnul Cracea,oare cine mai semna n acte si pastra linistea printre rromi?

Cred ca,domnul Cracea nu ar trebui sa renunțe acum ci sa tureze motoarele la maximum,având în vedere scorul afisat.
Gogu pe 30 Septembrie 2020, 18:26
#1
Cuclea nu e primarul nostru
Cuclea si gasca lui au folosit metodele stiute de ei pentru a cistiga alegerile! Furtul si minciuna fac parte din ele. Cuclea nu e dorit de multi pentru ca este primarul Nimic, plin de el si care are in jurul lui oameni de o probitate morala indoielnica!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.