Familia Cocosila: capuse pesediste in cel mai pur sens al cuvantului. Averea e uriasa pe cat lasa sa se vada. Cracea la puscarie!

09 Septembrie 2020 | 3662 vizualizări | 9 comentarii
Casa Cocosila.
Casa Cocosila.

Familia Cocosila si-a extins proprietatea in cativa ani cum altii nu reusesc intr-o viata. Bineinteles, zic ei, totul e facut cu cap. Daca ii ia cine trebuie la strans spun si de unde sunt lemnele din remorca.

Din anul 2013, doamna Cocosila nu si-a publicat declaratia de avere. Din acel an au inceput sa cumpere casele si terenurile invecinate (1 casa, 4 terenuri). "Coltul lui Cocosila", asa se numeste zona unde locuieste familia. In urma achizitiilor, locuinta familiei este pe o proprietate de 5.000 de metri patrati. Familia are si o asociatie agricola pentru a arata ca totul e facut prin munca. Zilele acestea se toarna beton (asa e in campanie) in cartierul Odaia (au scos tevi din fier si baga din plastic). O wola a plecat de la lucrare si a dus o cupa cu nisip la locul unde familia Cocosila are utilajele agricole. O cupa costa 150 de lei. Cine primeste asa pe gratis?! Aceste nimicuri sunt la ordinea zilei. Tunurile adevarate sunt altele.

Familia Cocosila este recunoscuta pentru implicarea politica in campaniile electorale (Petruta in sectie, Pascu cara lumea cu masina personala). Fiind oameni de baza in cartierul Odaia si in Primaria Turnu Magurele, alde Cocosila au jonglat cum au vrut cu tot ce le-a stat in mana. Doamna semneaza acte (contabil sef), deci are putere destul de mare. Pascu e gainar pe langa ce face sotia. Averea familiei, facuta prin cinste, poate sa depaseasca 1 milion de euro.

Cat s-au zbatut, baiatul le-a pus capac. Il facusera politist, dar a parasit institutia pe usa din dos, beizadeaua are dosar: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP). La cate relatii au, nu au avut cum sa-l scape de dosar. S-au musamalizat alte golanii, aceasta s-ar putea sa fie infaptuita in anumite conditii. De ce baiatul a ajuns in halul asta?! A vazut ca au bani multi si ca se poate.  Daca era pus la munca, sa vada cum se face banul cinstit, baiatul nu ajungea cu dosare. Face si el ce vede in familie. 

Comentarii (9) Adaugă comentariu
D pe 21 Septembrie 2020, 19:14
#9
Mrrr
Le-ati pus microfoane in casa si in telefoane de stiti asa multe despre familia asta si "beizadeaua" lor. Voi chiar nu observati ca lor tot la fel de bine le merge chiar daca sunt un subiect important pe acest site de cel putin 4 ani, dar asa e cand muncesti, dusmanii vorbesc in anonimat ca fata in fata nu pot sa poarte o discutie si ei muncesc zile intregi ca sa va lase in ceata.

Dj pe 17 Septembrie 2020, 22:02
#8
Dj Islaz
Il cunosc pe Emi, un nenorocit, un arogant, se comporta urat cu toata lumea. Cand consuma alcool e violent. Eu m am mirat cand am auzit ca ala e politist. Are un caracter sub orice critica de abject.
Gogu pe 12 Septembrie 2020, 15:58
#7
Pentru pupinc*riștii din oraș
Votați Cuclea sa mănâncă și familia lui Cocosila ca prea a fost oropsita de soartă.
radu pe 10 Septembrie 2020, 15:16
#6
cone e hotul
Cone e mafia care l-a distrus pe Cuclea!
Nelu pe 10 Septembrie 2020, 09:13
#5
CULEGEȚI CE AȚI SEMĂNAT
Toate căpușele astea,fie ele șefi,șefuți sau muncitori,au apărut,s-au dezvoltat și au prosperat la umbra lui Cuclea și a practicilor din PSD.Rădăcinile și învățămintele sunt din era Dragnea,Mohanu,oamenii care nu au lăsat nimic bun în urma lor,ci doar sărăcie,mizerie morală și metode de furt și mințit.
Xxl pe 09 Septembrie 2020, 17:15
#4
Hotie
Beizadeaua (o fi fiul lui Cone?)nu merita masina de lux ca o face praf la bautura.
ION pe 09 Septembrie 2020, 14:11
#3
Parveniții
În cârdășie cu subinginerul CONE, COCOȘILA face și desface la Local Urban cu complicitatea lui CUCLEA le alimentează bugetul cu sume imense din banii cetățenilor. Este principala societate prin care primarul drenează banii în propriile buzunare. Atât CONE cât și COCOȘILA ocupă ilegal funcțiile nefiind respectate prevederile ordonanței 109/2011.De asemenea sunt obligați să-și publice declarațiile de avere. După cum se vede legea este opțională pentru PSD-IȘTI. Trebuie măturați cu totul la aceste alegeri.
cocosila pe 09 Septembrie 2020, 14:01
#2
pentru prosti
votati danut cuclea, casa traiesc si eu bine.
Mi pe 09 Septembrie 2020, 13:46
#1
:)))
1 milion de euro si taso are Logan si beizadeaua un Audi din 1900 toamna, nu prea se pupa lucrurile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.