Pericol maxim!! Foc la combinatul chimic din Turnu Magurele.

22 Iunie 2020, 17:07 | 4461 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Donau Chem - Kellogg

Sambata, 20 iunie, a fost un incendiu la Donau Chem Turnu Magurele. Conducta care alimenteaza cu gaz fabrica Kellogg, la un ventil, a avut scapari de gaz. S-a sunat la 112 si s-au alertat toate autoritatile judetene. Au fost sase masini de pompieri, Prefectul, conducerile Politiei, Jandarmeriei, etc. Ventilul a fost strans de catre pompierii din combinat. Acum am scapat, data viitoare nu se stie! Nicio autoritate nu a transmis un comunicat de presa. Riscam o catastrofa, numai Niculae sa scape de puscarie. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Bula pe 25 Iunie 2020, 00:38
#15
Pt. Chimist
Au produs astia uree cum a asfaltat Psd Dunarea si a pus in functiune hidrocentrala de la Seaca
Tot chimist pe 24 Iunie 2020, 18:24
#14
Combinat
Prostul daca nu e si fudul parca nu e prost destul. Ar trebui sa fiți mîndri că acest combinat da semne de viață. Pentru acest oraș ar putea fi un motor. Parca văd și PNL și PSD venind sa taie pamblica, precum s-a făcut la asfaltarea șoselei portului.
Bugetar pe 24 Iunie 2020, 17:47
#13
Cu pensie speciala nesimtita si fara contributie la CAS
I auzi ia, cica s a trezit bolnavul din coma profunda in care a stat 5 ani pe respiratie artificiala ca i a supt Nicolae tot sangele si l a dus in paradisuri fiscale. Acuma vrea sa il spele sa il albeasca dar timpul s a sc*rs, se apropie ora decesului. Sa ne anuntati si pe noi, sa sunati sirena de final ca sa dam la stiri
Chimist pe 24 Iunie 2020, 17:21
#12
Nepensionar
Că oricare dintre noi, nu ne-am născut atotștiutori, o știm cu toții. Însă dacă ai ambiția să înveți, sa evoluezi din punct de vedere profesional, sa ai c*rajul sa o iei de la început, chiar cu anumite risc*ri, asta înseamnă să ai puterea sa iei greutățile vieții în piept. Acești oameni care au reușit pornirea combinatului, au demonstrat că acesta încă nu e mort, ci doar a apucat pe mîna unui patron care nu-l merită. Nici combinatul, nici puținele persoane care au contribuit cu toate greutățile intimpinate, la pornirea și începerea producției de uree, pentru inceput. Vad aici tot felul de comentarii răutăcioase despre oamenii care au ales să meargă să pornească acest combinat oprit de peste 5ani. Acești oameni, care stau pe margine și comentează, nu au realizat nimic în viața lor, au avut noroc de loc*ri de munca călduțe la buget, obținute cu pile, nu au știut să lupte pentru a-și păstra locul de muncă, să facă ceva pentru îmbunătățirea calității vieții orașului.





Pericol maxim pe 24 Iunie 2020, 10:27
#11
Cica a pornit
Abia acum pericolul devine maxim. Dupa ce a pornit cu 2 ture in loc de 4, cu pensionari in baston si cu necalificati pe post de specialisti. Sa vedem cat rezista. Succes
Nicolae Pestritu. pe 23 Iunie 2020, 18:19
#10
Fara legatura cu articolul.
AZI NOAPTE (22-23 VI) IN PARCAREA DE LA MAGAZINUL PENNY DE PE STRADA VLAD TEPES, UN GRUP DE CCA 40 DE TINERI, AFLATI SUB INFLUENTA ALCOOLULUI SI A DROGURILOR, VENITI CU CATEVA AUTOTURISME DE LUX, CU FARURILE APRINSE, CU CASETOFOANELE DATE LA MAXIM,AU FACUT UN SCANDAL MONSTRU, CU URLETE ANIMALICE, FARA CA POLITIA SA INTERVINA. PROBABIL AU SFIDAT CORONAVIRUSUL.
Pr biloiu pe 23 Iunie 2020, 11:52
#9
Analfabet
În 2007 analfabetu' ala mic biloiu a întrat cu 10 la pompieri. Este doua mașini în parcare.
hux pe 23 Iunie 2020, 11:37
#8
Trăiți așa cum gândiți și vă comportați
Pericolul cel mai mare din această zonă este perpetuarea prostiei,a slugărniciei,a lipsei unei informări corecte și,nu în ultimul rând,a educației și pregătirii de orice fel.După momentul decembrie 1989,mineriadele și campaniile electorale în care s-a promis orice și s-a ascuns adevărul despre revoluție,toate metodele comuniste prin care au fost bine conservate sărăcia și minciuna,au dus le ceea ce vedem azi.Și să nu uităm de furtul și jaful care au distrus România timp de 30 de ani,de legile prost și hoțește făcute de niște nemernici,de proștii și hoții care ne-au condus și ne-au umilit în țara noastră.Au știut bine ce fel de popor au găsit la acel moment,ne-au studiat bine băieții care au pus mâna pe țară,după care ne-au călcat în picioare constant și progresiv.Cine sunt azi cei ce ”au reușit în viață”?Dar cei ce mai cred și încă mai speră?Credeți că merită să mai continuăm în acest fel,să mai fim tăcuți și ignoranți la tot ce ni se-ntâmplă?Generațiile viitoare ce așteptări au?
Pielea pe 23 Iunie 2020, 11:27
#7
Dragii mosului, sa va explic eu cum vine traba cu contractu de cesiune. Voi care aveti de luat bani din 2015, semnati contractu si aveti oblibatia sa veniti la munca sa pornim combinatu ca sa-l scapam pe patron de puscarie. Noi va facem doar o promisiune de bani, dar fara nici o obligatie, si vom da banii cand vom avea, cand vom putea si dupa moartea mea. Ei, ce ziceti ? Facem targu?
LIVIU OLTEANU. pe 23 Iunie 2020, 08:14
#6
Stimate #3.
Ca in toate limbile, si in limba romana sunt mari deosebiri intre limbajul obisnuit, cotidian, hai sa-i zic si literar si cel juridic. Ca un om direct interesat sa-si primeasca salariile neplatite de 5 ani, te rog SA PREZINTI CE INSEAMNA CEEA CE AI SCRIS; EXISTA VREO SPERANTA CA NE VOR FI DATE ACESTE SALARII RESTANTE, IN CE MOD SI IN CAT TIMP? La sfarsitul articolului se vorbeste de niste transe' despre acstea este vorba?
Nicolae pe 23 Iunie 2020, 01:09
#5
Am fost un dobitoc
Aveti mila de un miliardar ratat. Munciti pentru mine gratis sa imi refac averea ca mi a luat banca toate avioanele iahturile si elicopterele. Veniti ca sclavi pe plantatia mea si veti avea recunostinta vesnica. Daca nu ma duc la pirnaie. Amin !
Angajat pe 22 Iunie 2020, 21:14
#4
Mâncați caca
focul a fost stins înainte sa ajungă pompierii. Sa apelat la 112 pt siguranța. Dacă era ceva de ascuns stați fără griji ca aveau posibilități de stingere mult mai bune decât ce au pompierii de la Turnu magurele
Ce i-a mai besit mintea sec*ristului. Sa vedem ce gugustiuci pun botu pe 22 Iunie 2020, 18:56
#3
Ca sa scape de puscarie a mai inventat o smecherie pesedisto-sec*ristica.
Contract de cesiune de creanță intre: 1. Subsemnatul în Lista cu salariile se introduce masa credală a DonauChem SRL-în insolvență- pentru salariați activează datele din 01.06.2020, în calitate de cedent, Și 2 NORTH CHEMICAL COMPLEX SRL, cu sediul în Buc, inreg la Reg J40/21.03.2019,reprezentant prin d-na Admin Lucia Cioaca, în calitate de cesionar, în temeiul art.1566-1586 Cod civil, care prezintă un contract prezentat de cesiune de creanță în condițiile de urmărire a lucrărilor: Subsemnatul, cedez cesionarului cu date de notificare, drepturile de îngrijire sunt în legătură cu creanța în cuantum de I. Partile sunt de acord și convingeți Cesionarul să accepte și cedentul pentru a transmite crearea reprezentanților și a drepturilor salariale de restituire a datelor semnarii contractului.2.Cesionarul se obligă ferm sa achite în 5 transe lunare intreaga suma, astfel: Transa nr.1-15.07.20 Transa nr.2-15.8.20 Transa nr.3-15.9.20 Transa nr.4-15.10.20 Transa nr.5-15.11.20
Ha, ha! pe 22 Iunie 2020, 18:11
#2
Hai cu stransul!
Ce sa stranga, ca saracii oameni n-au tinut in mana decat furtunul si outele lu' biloiu, nicidecum o cheie mecanica. De strans, au strans produse din solarii si de pe camp sa-i duca lu' sefu', ca e si el stramtorat, pensie mica, salariu idem...!
gheorghe pe 22 Iunie 2020, 17:38
#1
c
trebuia probat cu bricheta sa vedeti daca e scapari de gaze
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.