Primaria Turnu Magurele si Apa Serv: Oferta generoasa - Consumi trei si platesti sapte.

08 Iunie 2020 | 4491 vizualizări | 23 comentarii
Primaria Turnu Magurele si Apa Serv: Oferta generoasa - Consumi trei si platesti sapte.
Primaria Turnu Magurele si Apa Serv: Oferta generoasa - Consumi trei si platesti sapte.

S-a intors Turnu cu fundul in sus.  De la comanzi doua si platesti unul la consumi trei si platesti sapte. 

Comentarii (23) Adaugă comentariu
Gogu #19. pe 12 Iunie 2020, 17:59
#23
Pentru #22
Alo, vezi ca inc*rcasi borcanele! Te-mbatasi cu apa chioara?
Apometrele la control pe 11 Iunie 2020, 11:05
#22
#19,tu cine dracu ești,însuși setilă Voinilă?!
Tu ți-ai recitit postarea?Și încă mai vorbești românește,că de gândit,sigur gândești românește,și te comporți tot românește,ca un slugoi prost și roșu.Adică nițel hoțește,cu minciunile și diversiunile de rigoare,presărate și cu ceva alcool,așa ca să dea mai bine la fraieri,nu?Băăă,aveți c*rajul și spuneți,ApaServ FURĂ POPULAȚIA ȘI ESTE UN DISTRIBUITOR DE SERVICII ȘI ÎNTREȚINERE A ECHIPAMENTELOR DE DISTRIBUȚIE A APEI DE DE TOT RAHATUL.E foarte posibil ca pe cei din justiție să-i puteți păcăli mai greu,sau deloc.Oricum,la viitoarele controale,tot putregaiul și rugina din societatea ApaServ va ieși la suprafață,că cel din țevi e ieșit demult.Să vedem atunci ce se va întâmpla cu dovedirea banilor furați și falsurile din actele pe care încercați să le vânturați pe sub nasurile noastre.Singura noastră dorință e să fiți judecați corect,și gata cu minciunile și tot felul de inepții,că nu toți suntem ”social democrați”,în comportament.Iar IDIOȚI sunt cei ce te-au făcut,”cultule” la cap!
Un INS fara "relatii" si "prieteni" pe 10 Iunie 2020, 15:38
#21
L-alde #12+#15.
Idioti analfabeti,inculti si fara minte: in putina limba romana pe care am invatat-o si-o mai vorbesc am prezentat un caz(al meu) si al mai multor locatari DE LA BLOCUL MEU! Voi bateti campii cu Dragnea si cu generalitati din toata localitatea. Eu nu va contrazic,stiu mai multe cazuri de furturi din reteaua de apa potabila, PE CARE LE-AM ADUS LA CUNOSTINTA CELOR IN DREPT. UNII AU FOST DEBRANSATI, UNII AU FOST TRIMISI IN JUDECATA, IAR UNORA_CU RELATII POLITICO-MAFIOTE LA PRINCIPALELE DOUA PARTIDE-NU LI S-A FACUT NIMIC. SI VA MAI SPUN CA IN ROMANIA CIUMA ARE PRINCIPALELE CULORI ALE CURCUBEULUI. DACA SUNTETI PROSTI, STATI DRACULUI IN BANCA VOASTRA SI PURTATI MASCA!
Gogu pe 09 Iunie 2020, 20:48
#20
Nesimtire si incompenteta
PAI DOMNILOR SE MARESTE PRETUL LA APA SI SE BAGA MAI MULT LA FACTURA PENTRU CA SA PLATEASCA VOINILA PE ANGAJATII DE LA APA SERV PE CARE II DUCE LA VIE LE DA CATE O TUICA SI le mai pune ceva la salariu ca nu pune de la el Rușine sa ne fie
Gogu pe 09 Iunie 2020, 13:53
#19
pentru Cuclea
De hotiile de la hotel stii Cucleo? Cit plateste Dragnea gunoiul, apa lumina? Ca impozitul pe cladire nu l- a platit niciodata Cucleo, pe el nu il somezi? Mai lingaule, mita blinda care zgiraie rau, ce ai facut tu pentru oras?
Ilie de la scularie pe 09 Iunie 2020, 11:33
#18
Hoții psd-iști de la apaserv
Se înregistrează furturi și de energie electrică dar Electrica nu redistribuie furtul la toți consumatorii așa cum fac hoții psd-iști de la apaserv. Ei sunt obligați să-i depisteze pe cei care fură apă.
Mitica pe 09 Iunie 2020, 10:17
#17
Unui ins fara reletii,prieteni si fara MINTE
Sa incepem cu strazile Poa Sapca,Grivitei,Traianu,Kogalniceanu,Fratii Golesti,Taberei,si continuam cu Luncii,Argesului,Stefan cel Mare,Victoriei,Mihai Viteazul,Libertatii,Anton Pann,etc.Numerele de la case nu vi le spun,in mare parte le deduceti singuri.Voi reveni cu o lista ceva mai amanuntita.Poate se sesizeaza si vreun organ de control,din oficiu,pana nu vor primi ordin sa o faca.
Consumator cinstit pe 09 Iunie 2020, 08:53
#16
Pentru nenea de la comentariul #8
Daca știi asemenea persoane, cu by-pass-uri la apometre de ce nu le denunți? Sau d-ta plătești doar cît consumi sa taci din gură?
Cristescu Margareta pe 09 Iunie 2020, 07:44
#15
Sat fără câini sau cum distruge directorul Apa Serv. Un nou mandat de primar.
Este furt din buzunarele noastre. Sub incidența unei legi Care lasă loc de interpretare aroganță unui director care se mira ce l_ ă găsit și care mizează pe delăsarea cetățenilor, luna de luna se încarcă facturile la apă. Pierderile sunt mai mari decât consumul. Astfel se ajunge la inutilitatea apometrelor din moment ce apa Serv. Ne obligă să plătim ce vrea ea. Oriunde intr_ o țară civilizată furtul ar fi pedepsit, la noi e legiferat. Ne indignat, lăsăm mesaje iar nesimțirea lor continuă.

Dacă sunt pierderi să fie remediate,nu trebuie să plătim noi neputință lor. Rușine hoți de buzunare!

Dom ul e primar mai doriți un nou mandat?
Doru pe 08 Iunie 2020, 23:31
#14
pt lingaul 8
Spune de cit consuma Dragnea, ca nu consuma nimic, adica nu plateste nimic!Cerem control la hotel si o sa descooeriti multe nereguli atit la apa cit si la energie!
Ghitulescu Nicolae pe 08 Iunie 2020, 18:37
#13
Pentru ca pot !.
Atât cât lumea sau majoritate se lasa furată si ii votează sa le fie de bine !.Eu unul sper intr o trezire la alegerile locale care vin.Si bineinteles si cele parlamentare.Asa nu se mai poate,ajunge !.
Grigorie Fila pe 08 Iunie 2020, 18:36
#12
Mare nemultumire.
Nu sunt de acord sa platim ce nu consumam.
Nicu pe 08 Iunie 2020, 16:00
#11
Imposibilul e posibil în orașul în care Pușcăriașul Dragnea e "Cetățean de Onoare"
Ciuma Roșie PSD este răul suprem în Turnu, Teleorman și în țară !
Un INS fara "relatii" si "prieteni" pe 08 Iunie 2020, 14:54
#10
Eu de ce PLATESC cat CONSUM?(apometru)
PENTRU CA TRANSMIT LUNAR CONSUMUL INREGISTRAT DE APOMETRE SI AM PERMIS ACCESUL IN APARTAMENT SALARIATILOR APASERV CAND AU FACUT VERIFICARI. SUNT MULTI CETATENI CARE NU COMUNICA LA TIMP CONSUMURILE SI NU ACCEPTA CONTROALE. ACESTIA SI-AU FACUT BY-PASS-URI LA APOMETRE SAU PUR SI SIMPLU LE-AU DESFINTAT . ESTE ADEVARAT CA SI LA APASERV SUNT MULTE NEREGULI, DAR NICIODATA EI NU-SI PERMIT SA FACTUREZE MAI MULT DECAT INDICA APOMETRUL DE SCARA!!!DIN PARTEA CONSUMATORILOR SE INREGISTREAZA SI ALTE HOTII, DAR NU-I CAZUL SA VI LE SPUN EU PE TOATE. LA STITI SI VOI FOARTE BINE, MAI ALES CEI CARE VA JELITI PE ACEST SITE SI SUNTETI TOTI NISTE PUNGASI!
Consumator pe 08 Iunie 2020, 13:40
#9
Inadmisibil
Soluția- să-i acționăm in judecată. Nu este legal ceea ce fac dar în Turnu Măgurele, "ilegalul " s-a transformat în "legal ".
Nicu. . . pe 08 Iunie 2020, 13:31
#8
Oare cine poarta vina acestor nereguli
Pentru tot ce se intampla aici pe raza orașului...tot ce se face se face cu știrea si aprobarea primarului ...sa scumpit apa oare primarul stie??? Sa scumpit gunoiul si sa mers si sa verificat în registrele primăriei pentru identificarea persoanelor pe locuinta asta din ordinul primarului asa au zis fetele de la POLARIS ca primarul vrea ca sa plateasca gunoiul pe cap de locuitor nu sa va plateasca primăria gunoiul...mohanu nu a îndrăznit să facă treaba asta ...sa plateasca pe persoane ca nul mai vota lumea...deci primăria nu tine cu oameni orașului....adevarul este la polaris nu ei sunt de vina..
Anonim pe 08 Iunie 2020, 12:43
#7
???
Pai si canalul nu trebuie platit???sau voi nu va spalati si nu va cacati?
Mă înscriu în gașca celor ce doresc o grevă fiscală pe 08 Iunie 2020, 11:35
#6
PROSTIA CONDUCE ROMANIA
Dacă nici în condițiile date,arătate din facturile emise chiar de ei,nu vreți să înțelegeți despre modul în care suntem furați,atunci nu există decât două variante spuse printr-o vorbă veche:”Prostia și domnia se plătesc”.Vi se pare că aici,în cazul nostru,este vorba de domnie?!?Și cu siguranță în aceeași situație se află și Instituțiile de Control ale Statului Român,dar toate instituțiile.Acum nu ne rămân decât două variante,plătim ca niște spălați pe creieri sau refuzăm plata și mergem în instanțele de judecată,cu cât mai multe plângeri și documente doveditoare la jaful din buzunarele noastre.Ar mai fi o variantă,dar să nu se ințeleagă că instig la neplata serviciilor livrate de către niște lichele mafiote,unele chiar penale,dovedite în instanțe,ex.Polaris.SC ApaServ încearcă și ea,dar îi va frige rău,ascultați-mă ce vă spun.
Anonim pe 08 Iunie 2020, 11:32
#5
Ne fură pe fata....
Am problema ăsta de 3 luni, dacă și luna asta mai am probleme ,am sa merg mai departe (OPC și TV )
Dinca pe 08 Iunie 2020, 10:50
#4
Apa serv
Noi platim ce consuma altii si nu platesc,suntem prostii ca nu mergem peste ei.
Anonim pe 08 Iunie 2020, 05:45
#3
???
Eu nu consum nimic si platesc,rusine celor de la apa serv pierderile lor nu trebuìe sa le suportam noi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.