Distantare sociala la Turnu Magurele. Alde koita se cred mai tari ca virusul. Oamenii legii sunt facuti cu dosul.

23 Mai 2020 | 6454 vizualizări | 15 comentarii
Alde koita nu respecta starea de alerta.
Alde koita nu respecta starea de alerta.

Koaie, ce faci koaie? Aceasta este distanta( dintre koite) sociala la Turnu Magurele. Sursa foto: pagina Facebook a unui cititor turnucustiri.ro.

Comentarii (15) Adaugă comentariu
Eu pe 25 Mai 2020, 15:07
#15
Sunt aici pentru comentarii
Haideee
IC Sulescu. pe 25 Mai 2020, 11:54
#14
Intrebari pentru autor si unii comentaci.
DE CE ESTE NEAPARATA NEVOIE SA VINA POLITIA? VOI NU PUTEATI SA VA DUCETI LA ACEI CETATENI(COPII SAU OAMENI MATURI, NU-MI DAU SEAMA)SI SA LE ATRAGETI ATENTIA CA INCALCA NISTE PREVEDERI LEGALE, PUNAND IN PERICOL SANATATEA SI VIATA ATAT A LOR, CAT SI A ALTORA? ESTE NEVOIE SA VINA CINEVA CARE ARE DREPTUL SA APLICE SANCTIUNI? ATI CONSTATAT VOI CA PRIN VORBA BUNA NU SE POATE REZOLVA?
Anonim pe 24 Mai 2020, 11:24
#13
Jeguri
Niște idioți!!!
Victor pe 24 Mai 2020, 10:05
#12
Dacă...
Ați pus botul!

Dacă nu mai faceți vizualizari, o să moară! Până și eu am greșit. Dar este pentru ultima oară...
Sabin pe 23 Mai 2020, 23:48
#11
Analfabetismul în momentul de față!
Si uite așa, poate îți dai și tu seama cât ești de prost, măi KOITA , cum spui tu.
. pe 23 Mai 2020, 17:47
#10
Articol de rahat
Dragul nostru scriitor, sau mai bine sa-ți spun publicist. Nu, hai să-ți zic frustrat. In fond, ești doar un frustrat ce nu are ce să facă cu viața lui și alege să facă unele comentarii bazate pe prostia din capul lui. Mi se pare ireal că alegi să te iei de niște tineri care nu fac altceva decât să stea și mai mult că pui poza neblurată, astfel alegând să arăți și cine sunt. Nasol dacă nu mai ai alte informații de care să te legi. Mai bine analizează ceea ce se întâmpla in oras și după poți afirma dacă acesta este un lucru grav sau nu. Până atunci ar trebui să-ți ții gură că altfel îți va rămâne eticheta de jeg cu tot cu vocabularul tău “elevat”. Te-am țucat KOIȚĂ
Alex pe 23 Mai 2020, 17:03
#9
Amc: cand nu lasi spaja mare
Se pare ca poza este facuta cu un anumit scop. Pentru a vedea ca nu este spalata bine. Data viitoare cand ii mai faci poze sa o speli foarte bine. Hai sa o stergi !
Florică din piață pe 23 Mai 2020, 16:59
#8
Bmw M sport spălat de fraieri
Alta data o sa ți dau 6 lei ȘPAGĂ, ca vad ca la 2-3 lei arunci poze pe net, cu tine bețivan lângă fântână nu postezi poza? Ai 30+ ani și minte de 12! Stai sa postezi poze cu oameni dar moșii de pe centru nu ii postezi? Moșii aia de seama cu tine! Sau esti invidios ca tu nu ai prieteni și aia erau acolo uniți? Apropo, am trecut și eu pe lângă ei și se distrau.. stiu .. esti invidios.. batranule! Hai șterge o bine #Bmwlife535
Koita pe 23 Mai 2020, 15:49
#7
Distantare
Vorbim cu "k" ka smekerii.
sefu pe 23 Mai 2020, 14:35
#6
Bmw
Cu ce te am deranjat noi Muistule ca stam noi de vorba acolo
urat ba pe 23 Mai 2020, 12:30
#5
urat rau
In fiecare seara e full pe centru de oameni de nu mai au loc sa treaca unii pe langa altii. Te-ai gasit tu sa comentezi, muistule.
Vasilev pe 23 Mai 2020, 10:58
#4
Vai ce articole postează Turnu cu știri?
Domnule comentac sef, acum câțiva ani îți facea cât de cât plăcere să citești un articol, acum au apărut câțiva papagali cu o lipsa de inspirație și un vocabular de cartier, care nu știu nici măcar pe ce planeta trăiesc, sunteți expirați, dacă citești mai jos unde scrie dreptul la publicarea de articole, cred ca trebuie să-ți stergi singur articolul și sa te declari un umeraș.
Virdol pe 23 Mai 2020, 10:10
#3
Un articol de tot rasul
Ba prostule, ai gasit ce sa postezi, tu constientizezi cat esti de prost, babele si moșii, care merg in fiecare seara la Casa de cultură pt socializare, pt ei nu exista distanțare? Du-te dracu de ca cat, tocmai tu faci articole, rasule
Ionescu pe 23 Mai 2020, 09:53
#2
Turnu cu stiri ?
Esti un mare prost, după cum se vede din expresiile pe care le folosesti (KOITA), la cate se fac in orasul asta, nu ai gasit altceva mai bun sa postezi? Sunt niste copii care stau liniștiți de vorbă prostule, de tine nu ai nimic de spus?
Cel mai tare pe 23 Mai 2020, 09:19
#1
Un aritol de rahat
De ce p**a mea postati ma cacatul asta? Nu are niciun sens. Le ati facut lor poza, dar mosilor care stau acum cate 10 la table in parc nu le faceti poze. Jegosilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.