Armata isi face aparitia pe strazile din Alexandria, Turnu Magurele si Rosiori.

06 Aprilie 2020, 23:31 | 5186 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Armata.

12 soldati din judetul Olt vor fi vazuti pe strazile din Teleorman. Speram ca "armatistii" sa ajunga si in cartierul Magurele( furturile si talhariile sunt la ordinea zilei). 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
LIVIOL pe 09 Aprilie 2020, 08:12
#12
O IDIOTENIE FARA SEAMAN!
VORBESC DE TURNU MAGURELE SI ALTE LOCALITATI IN CARE DEZASTRUL NU S-A INSTALAT INCA. A SCOATE ARMATA PE STRAZI DIN PUNCT DE VEDERE PSIHOLOGIC REPREZINTA O MARE AMENINTARE PENTRU CETATENI. POPULATIA VA CREDE CA ACTIUNEA ESTE INDREPTATA IMPOTRIVA SA. CE SA FACA ARMATA CU TANCURILE SI AUTOMATELE IMPOTRIVA VIRUSULUI? POLITIA ESTE DEPASITA DE NUMARUL CAZURILOR DE INCALCAREA PREVEDERILOR LEGALE? IAR CEI POSIBILI PURTATORI DE VIRUS SE PLIMBA PRINTRE OAMENI RESPECTAND PREVEDERILE LEGII! ATATA TIMP CAT NU S-A CREAT O METODA RAPIDA DE DIAGNOSTICARE, ASEMENEA MASURI INSEAMNA FRECTIE LA UN PICIOR DE LEMN! PENTRU CAZURI GEN TANDAREI ESTE POATE JUSTIFICATA MASURA.
Anonimus pe 09 Aprilie 2020, 00:04
#11
...
Sper sa ajungă pe la ciorile de pe lângă pasarela
, pe 08 Aprilie 2020, 14:03
#10
,
Miliția turnu, vai de capul lor...

De ăștia se lipește coronavirusul ?
Tzak Pak pe 08 Aprilie 2020, 07:26
#9
Lui Ionuț
Nelule, hai să-ți arăt că idioții ăștia nu au cap. Dacă vine un cutremur după ora 22, și iese lumea afară, ce face milițianul? Îți dă amendă? Am întrebat unul ieri la Penny. Răspunsul a fost: e caz de forță majoră, deci nu se amendează. Booon, și dacă ies oamenii panicați din case, instinctul gregar face ca ei să se adune în mase mari, să comenteze, etc. Și dacă printre cei ieșiți din case sunt unii infectați? Facem dosar penal domnule milițian pentru zădărnicirea combaterea epidemiei? Cum facem d-le milițian? Ăia cu COVID 19 rămân în case? Nelule, merita să vezi fața imbecilului în uniformă. Penibili, de la vlădică până la opincă.
ionut pe 07 Aprilie 2020, 15:03
#8
ionut
Nu inteleg cum naiba de nu sunt inchise spalatoriile. Ce naiba trec in adeverinta daca ma prinde politia la spalatorie ca ieri tocmai faceau un control acolo si ziceau ca-i da unuia 2000 lei amenda. Cam scump spalatul..... cheese
Un consilier PNL (GHICI CARE?) pe 07 Aprilie 2020, 14:00
#7
Precizare.
Vor veni mai multi soldati si din Spania, Italia, Franta, Germania, Rusia, Hong-Kong, insulele Pago-Pago si de pe planeta Hodoronc-Tronc pentru parada se 1 MAI.
No name pe 07 Aprilie 2020, 13:55
#6
Armata e cu noi!
Un lucru bun si speram sa avem si rezultate în urma acestei implicaei al armatei...
Aa pe 06 Aprilie 2020, 23:44
#5
Bb
Haidaaa cu bătaie pe ti**ni
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.