Criza coronavirus - Tunuri pentru oamenii PSD.

27 Martie 2020, 09:41 | 3260 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Comentariul zilei - Acum a venit rândul primarelului din Turnu Măgurele. Pe un site știri de Turnu apare o informație pentru persoanele peste 65 de ani. Anumite magazine din Turnu distribuie alimente la domiciliu. Sunt foarte puține în lista respectiva. Meșter dibaci cum îl știm noi pe Dănuț Cuclea, se gândi el asa dintr-o data sa facă o lista cu niște magazine. Deci în Odaia e un singur magazin, al prietenului Gaina, în cartier Măgurele e un singur magazin al prietenului Vali Grecu, soțul zburdalnicei Mădălina de la achiziții publice, offf danute ca ce îți mai fug ochișorii în cap, iar celelalte din oraș va las pe voi sa faceți legăturile. În orice caz, le spun persoanelor peste 65 de ani, ca din aceasta lista lipsesc multe magazine care livrează și ele alimente la domiciliu. Danute, sa-ti fie rușine pana moare coronavirusu ca ai făcut lista fără sa întrebi toți comerciantii! Tu te sfătuiești cu cineva când iei astfel de decizii? Sau ce-ti vine pe chelie aia faci?

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Stefanel pe 28 Martie 2020, 11:49
#11
Pt musat
Tu ești sudorul din Garcov și apoi licentiatul pe Bani la Marin Preda?
Aluna pe 27 Martie 2020, 20:31
#10
Pt nelutu caraveteanu
Te-ai prins ? Asteapta acasă sa primesti livrarea specială si esti pe drumul tau... Ca tot intrasi ca musca in cwrul calului.
mimi pe 27 Martie 2020, 17:37
#9
hotarare celula criza
Consilierii PNL vor depune un proiect pentru cumpărarea unor atomizoare pentru dezinfecție. Din cate știu de prin mass-media, trebuie sa ai niște c*rsuri de specialitate pentru treaba asta. E vorba de personalul care face activitatea asta, asta dacă nu cumva cei de la PNL au printre membrii de partid acel personal. Sigur mușat e unul dintre ei. E calificat în toate domeniile. Sau poate Cracea! Idei bune în situații de criza!!!! Dacă e nevoie de atomizoare ok, dacă trebuie sa se facă angajări ok, dar personalul trebuie calificat neapărat, însă esențial este sa știm și noi turnenii, chiar este nevoie de asa ceva! Sau totul este de imagine! Am văzut ca se face dezinsecție în oraș. Nu fac fata cei care stropesc cu pompele alea? Ei spun ca fac fata. Ce mai propuneți d-le Cracea pentru noi turnenii? Hai mai activați o data celula de criza! Ce va mai trece prin minte, dar sa fie asa ceva genul,, vedeți mie îmi pasa de oraș dar nu vrea primaru sa facă ce zic eu,,
corcodel pe 27 Martie 2020, 17:16
#8
Marea adunare a PNL
Mergem din prostie în prostie. Ați votat în celula aia de criza numai tâmpenii. Sa puneți covorașe la intrarea în bloc, ar fi ok, dar sa vina lumea sa ia clorul de la partid. De ce nu donați acel clor la salubritate ca am văzut angajați ai societății prin oraș care stropeau. Pot face ei dezinfecția ca au și aparate și știu și concentrația corecta. Asa ați cumpărat voi 5 litri de clor, diluati cu apa și gata sa vina lumea sa ia. Asa se face treaba? E stare de urgenta, nu e campanie electorala. Ca sa va creadă lumea ca vreți sa ajutați orașul asta, donați cantitatea aia de clor. Sau deja o aveți la sediul PNL gata pregătită? Cum vin oamenii sa o ridice, în grupuri de cate 3 sau la grămadă? Halal celula de criza. Mai degrabă sunteți voi în criza, dar nu știu cine va mai poate ajuta sa iesiti.
Nelu Caraveteanu. pe 27 Martie 2020, 15:23
#7
Ascultati-l pe Iohannis.
Lui #2: IDIOTULE! Lui #1: Te-nseli stimabile: Popa Cristi si Vitalia nu fac livrari la domiciliu, ci te "livreaza" pe tine intr-un loc unde-i liniste si verdeata!
Gogu pe 27 Martie 2020, 15:22
#6
pt Cuclea
Iar ai comis-o Cucleo! Esti pe dinafara total! Tu nu stii ce e cu tine acolo sau cind stii esti dupa avantaj! Iti bati joc de orasul asta!
Grigore pe 27 Martie 2020, 12:28
#5
OPRITI-VA DIN FURAT SI RESPECTAI LEGEA
Numai izolarea fata de ceilalti oameni ai comunitatii poate face ca nemernicii astia care ne conduc,sa se opreasca din somn si furat,si lucrurile sa se desfasoare normal si legal.Nu intelegem ca nu mai avem nevoie de astfel de conducatori,si tinerii din generatiile ce vor urma,sa aiba sansa sa aleaga dintre cei buni,si sa-si poata planifica o altfel de viata?E trist ca gasca asta de neisprviti nu au invatat nimic,si nu se gandesc nici macar la copii si nepotii lor.
Aluna pe 27 Martie 2020, 10:00
#4
.
Si popa Cristi face livrari la domiciliu, si Vitalia
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.