Inca cinci amenzi pentru incalcarea izolarii la domiciliu.

21 Martie 2020, 09:24 | 3422 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Două persoane din Turnu Măgurele, una din Smârdioasa, una din Didești și o alta de la Măldăeni, care au încălcat izolarea la domiciliu au fost amendate, vineri, de polițiști și jandarmi. Amenzile aplicate de oamenii legii se ridică la 17.000 de lei, transmit autoritățile, iar astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pentru că populația și cei aflați în izolare trebuie să constientizeze importanța respectării acestor reguli.

„Efectivele din cadrul Inspectoratului de Poliție au verificat, pe parcursul zilei de vineri, 350 de persoane pentru care s-a dispus măsura izolării la domiciliu, după ce au revenit în țară din state din zona galbenă de risc. Astăzi, 20 martie 2020, efective din cadrul IPJ Teleorman au verificat modul în care persoanele respectă regulile de izolare la domiciliu. La acțiune au participat 186 polițiști și au fost verificate 350 persoane. Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15 000 lei (5000 lei/sancțiune). Inspectoratul de Jandarmi Județean a aplicat astăzi 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2 000 lei (1 000 lei/sancțiune). La acțiune au participat 10 jandarmi și au fost verificate 50 de persoane”, transmit reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Cu numai o zi în urmă, alte trei persoane care și-au permis să încalce izolarea la domiciliu au fost amendate, de autorități, dintre acestea două din Turnu Măgurele, iar o a treia din Buzescu.

Potrivit celei mai recente informari a CJSU Teleorman, la nivelul județului 482 de persoane sunt, în prezent, izolate la domiciliu.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mike pe 21 Martie 2020, 15:15
#2
Faceți diferența
La acțiune au participat 186 polițiști și au fost verificate 350 persoane. La acțiune au participat 10 jandarmi și au fost verificate 50 de persoane”.
. pe 21 Martie 2020, 09:30
#1
.
Acești nemernici nu vor plăti amenzile și vor continua să nu respecte obligația impusă,vor părăsi iarăși domiciliul.Care este următorul pas?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.