Danut Cuclea lupta pentru binele tinerilor din Turnu Magurele.

29 Noiembrie 2019 | 3417 vizualizări | 9 comentarii
Danut Cuclea vrea binele tinerilor.
Danut Cuclea vrea binele tinerilor.

Primarul din Turnu Magurele face tot posibilul ca tinerii sa plece din aceasta zona. Aici o sa se traiasca din ce in ce mai greu. Danut vrea binele tinerilor si de aceea lupta ca ei sa plece de aici. Cum lupta?! Le face viata grea. Aceasta este tactica lui Danut pentru a-i face sa aleaga ce e mai bine pentru ei. Tinerii trebuie sa-i multumeasca lui Danut. 

Comentarii (9) Adaugă comentariu
Cel ce { VEDE_AUDE_nu-TACE } ¿ OMERTA ¿ pe 01 Decembrie 2019, 16:10
#9
Pt. #2, #3, #4, #5 ± Alții... RĂSPUNS.!
BOLȘEVICII+URMAȘII vă SOMEAZĂ: muzica : Internaționala newPCR 1 Plecați români din Țara voastră, Căci NOI vom fi stăpâni aici ; Bolșevicii aduși pe Tanc*ri ROȘII, Uniți cu ai voștri nemernici. 2 PAȘLI (rusă) în Occident cu toții, Urmași de Daci și de Traian; Să piară A.D.N - ul vostru, NU aveți sânge de VIDELEAN. . _nu am găsit altă RÂMĂ _merge Latino-ROMAN? . refren : .Hai la lupta cea mare, . Partidul vrea să ne unim ; . Și jefuirea ȚĂRII, . Acum s-o isprăvim. . Doar NOI s-o făurim.
Cel ce { VEDE_AUDE_nu-TACE } ¿ OMERTA ¿ pe 01 Decembrie 2019, 15:43
#8
Pt. #2, #3, #4, #5 ± Alții... RĂSPUNS.!
BOLȘEVICII+urmașii vă SOMEAZĂ.: . Muzica: Internaționala new PCR. . 1 Plecați români din Țara voastră
Cel ce { VEDE_AUDE_nu-TACE } OMERTA ¿¿¿ pe 01 Decembrie 2019, 03:43
#7
Răspuns pt. #2#3#4#5 ± alții
Răspund Bolșevicii_În 08mai1921 venetici+ticăloși de aici ( dej-iști, brucani, jidovi, ilici-ești,newlander + Eu) ați crezut că.... gata 1989 1 PLECAȚI români din țară voastră,

Căci noi vom fi stăpâni aici ; Bolșevicii aduși pe Tanc*ri ROȘII, Uniți cu ai voștri nemernici. 2 "PAȘLI" (rusă) în Occident, cu toții, Urmași de DACI și de Traian ; Să piară ADN-ul vostru, NU aveți sânge de VIDELEAN. (nu găsesc altă RÂMĂ, merge Latino-ROMAN? Refren Hai la lupta cea mare, Partidul vrea să ne unim ; Și jefuirea ȚĂRII, Acum s-o isprăvim. Doar noi s-o făurim. (alegeți voi) Muzica și Patrupezii o știu.
F.J . pe 30 Noiembrie 2019, 08:09
#6
Referitor la angajarea tinerilor cu studii superioare
Este adevărat faptul că examenele se dau numai de ochii lumii,deși eu am votat de fiecare dată pentru un trai mai bun pentru copiilor noștrii.Vorbesc in cunoștință de cauză,deoarece copilul meu,deși are facultatea terminată din 2008,stă acasă ore.ca la primărie nu are loc,deși am fost la primărie în nenumărate rânduri,unde am primit numai promisiuni deșarte.
Vb pe 29 Noiembrie 2019, 21:35
#5
Co
Ștefan Valentin Dragnea a amentiat angajații hotelului turis ca nu Lae va da salariile deoarece a plătit cu 35ooo euro un artist care a contat la hotel.
Melisa pe 29 Noiembrie 2019, 19:34
#4
Infracțiunea primarului Cuclea
În toate instituțiile de stat din Turnu Măgurele sunt angajați membri cu carnet PSD.Conc*rsurile sunt de ochi lumii .deoarece acolo este loc pentru analfabeți și escroci acest lucru s-a întâmplat la spitalul municipal pt. Posturile de infirmiera s-a intrat cu carnet PSD.Tinerii din Turnu Măgurele cu studii superioare nu au loc de jigodiile corupte din PSD.
SUNT SI SUNTEM DE RASUL ROMANIEI pe 29 Noiembrie 2019, 11:14
#3
IMAGINI DE FELUL CUM SE PROSTESTE ELECTORATUL
NU STIU DECAT SA NE PROMITA,SA NE MINTA SI SA NE FURE,SI LUMEA INCA II MAI ASCULTA.DE CE OARE?SI PRIVITI CU ATENTIE CE PROSTI SUNT IN JURUL LUI.ATUNCI CAND MERGETI LA VOT UITATI-VA SI IN JURUL VOSTRU,LA FELUL CUM ARATA ORASUL,PRIN BUZUNARELE VOASTRE,SI DEABIA ATUNCI VETI VEDEA REZULTATELE PROSTIEI SI HOTIEI CELOR PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.