Adrian Gadea, cel mai tare somer din judetul Teleorman, viseaza sa lucreze pe uriasul salariu minim marit si sa ajunga la facultatea Rahova.

08 Noiembrie 2019, 05:52 | 2876 vizualizări | 11 comentarii
Adrian Gadea.

Adrian Gadea a fost dat afara din functia de secretat de stat. Domnul Gadea va primi indemnizatie de somer si, pentru viitor, viseaza sa se angajeze la unul dintre locurile de munca facute, in Teleorman, de partidul dumnealui.  Cel mai frumos vis este sa lucreze pe salariul minim marit. Cat ar fi de marit, tot minim ramane( sa supravietuiesti de pe o zi pe alta). Bineinteles, Adrian vrea sa urmeze si cursurile facultatii Rahova. In timpul facultatii, tinerelul poate sa si munceasca la garajul auto. Acolo este angajat un teleormanean. Livinio este numele celui din TR. Suntem siguri ca Livinio o sa-l ajute sa se cazeze. 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Gu pe 10 Noiembrie 2019, 21:32
#11
Bo
Am înfrunt cu Viorica la pămînt

Vorbe mari spuse. De un mare om,mare domn simionescu Adrian care a ajutat-o pe Dănăilă sa ajungă eurodeputata

Tr pe 10 Noiembrie 2019, 20:11
#10
Lk
PSD -ul a fost distrus de Liviu Dragnea,deorece a trădat pentru al proteja pe fiul sau .pacat de PSD. Un partid frumos
Neluțu pe 09 Noiembrie 2019, 19:49
#9
PROSTIA CONDUCE ROMANIA
Bine,bine,și Putineanu ăsta,a rămas tot la butoane?Doamneee,în ce țară trăim?!Nu cumva,și afacerile acestor trântori hoți,sunt cam dubioase și bine ascunse?Întreg personalul Consiliului Județean Teleorman trebuie schimbat.De ce?Pentru că este plin de slugi obediente,prost pregătite,toxice,cu gândul numai al furat,și încă la cheremul unui pușcăriaș.
By pe 09 Noiembrie 2019, 19:21
#8
Lp
Putineanu Mihai. Primea ordine de la Dragnea Și le transmitea lui gidea iar. El le executa
Sandu Gheorghe pe 09 Noiembrie 2019, 17:52
#7
Pentru pesedist de pesedist
Bai Ionescule tu chiar de toată lumea te iei mah kkt cu ochi

Nu ti e și tie un pic de rusine, linge m ai pe koaye de aurolac cocoșat
Pesedist de pesedist pe 08 Noiembrie 2019, 21:40
#6
Prostul Sef, Savu-Piper
Mai este unul, cu nevasta footuta de tot PSD+Vaile Ionita, omul-tzigan, si-a looat numele dupa fomeie, puradelul lui Marineki-puscariasul, este Florin Savu-Piper, sa ne kkam pe el.
Gt pe 08 Noiembrie 2019, 21:03
#5
Dm
Gidea,lingău,nu știe nimic decât ce ordine primea de la putineanu omul. Care coordona totul la ordinul lui dragnea
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 08 Noiembrie 2019, 17:15
#4
IEȘIȚI DUMINICĂ LA VOT OAMENI BUNI PENTRU A DISTRUGE CANCERUL PSD


DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !Votați USR-PLUS !
Bratianu pe 08 Noiembrie 2019, 10:30
#3
Doru Ciofica, PRIMAR!
Doru Ciofalca, PRIMAR

Toti rosioreni, stransi uniti in jurul conducerii PNL-Rosiori de Vede, in frunte cu domnul presedinte Alexandru Iliescu, cel mai iubit fiu al municipiului, il sustinem de domnul inginer Doru Ciofalca, pentru postul de primar din Rosiori de Vede. Votati calea prosperitati europene, DORU CIOFALCA PRIMAR!UNICA SOLUTIE!
Titi pe 08 Noiembrie 2019, 10:16
#2
Papagalii se intorc acasa
Ce putea invata un prost de la un hot?Oameni care fara politica nu puteau ajunge nici macar paznici.Sa speram ca va sosi si clipa in care vor da socoteala la toate nenorocirile pe care le-au facut prin actele oficiale,respectiv,falsuri,declaratii micinoase,deposedari ilegale,toate numai prin abuz de putere.Fara discriminare,acum,toti papagalii si papagalitele,sa dea piept dosarelor penale care-i asteapta.Vorba PSD dintr-o campanie electorala trecuta,”Dreptate pana la capat”.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.