Islaz: Trei tineri au sarit cu masina intr-o rapa de 8 metri.

05 Octombrie 2019, 12:24 | 4470 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Accident rutier.

Azi-noapte, în jurul orei 02:00, Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la marginea localității Islaz, către fluviul Dunărea, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Islaz conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, din direcția DJ 642 către fluviul Dunărea, a pierdut controlul asupra direcției de mers, alunecând într-o râpă de aproximativ 7-8 m adâncime.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei pasageri din autoturism, tineri în vârstă de 25, respectiv 26 de ani, domiciliați în comuna Islaz, județul Teleorman, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Cineva pe 09 Octombrie 2019, 10:25
#5
Cineva
Vai de capul lor de prosti! Altii la varsta lor muncesc sau lucreaza la diplome de masterat. Niste lepre beţive fara viitor. Si daca mureau nu era o pierdere.
Uuu pe 06 Octombrie 2019, 18:16
#4
Hai ca se poate
Cu puțin antrenament si ambiție săreau pe calnovat.multa bafta.perseverenta
Nae Bumbu. pe 06 Octombrie 2019, 16:50
#3
Incercare ratata.
Acesti tineri intentionau sa stabileasca un record demna de Cartea Recordurilor: SA SARA CU MASINA PESTE DUNARE PENTRU A AJUNGE IN BULGARIA! DAR NU VOR RENUNTA!
nj pe 05 Octombrie 2019, 19:31
#2
adevar
Americanul Stefan Valentin Dragnea si germanul Dragne ilie Liviu i-au dus la puscarie pe romanul patriot liviu dragnea
Joro Nerca pe 05 Octombrie 2019, 12:32
#1
.,,,
Simpla asociere Islaz-alcool-belea este suficienta. Unde zici Islaz, zici nenorocire,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.