Teatru ieftin: Stefanut(printul mostenitor) s-a certat cu Danut(primarul breloc) si vrea sa mute echipa la Slatina.

06 Septembrie 2019, 17:41 | 3048 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Turris Turnu Magurele.

Se pare ca in Romania armonia unei comunitati nu este importanta.
Chiar daca este Lider in Liga secunda, Turris-Oltul Tr. Magurele nu este ocolita de dispute pe plan local.

Surse apropiate gruparii teleormanene ne-au confirmat posibilitatea ca Turris-Oltul va juca in viitorul apropiat la… Slatina.
Motivul pentru care conducerea celei mai bune echipe a momentului din Teleorman doreste sa faca aceasta mutare ar fi lipsa de implicare a factorilor locali.
Ba mai mult, atat consilierii locali dar mai ales Primarul urbei, Danut Cuclea, pun piedici vadite in calea echipei clasate pe prima pozitie intr-un clasament cu Rapid Bucuresti, Universitatea Cluj, Gloria Buzau, FC Arges.

Emulatia pe care echipa condusa de pe banca tehnica de Erik Linkar a reusit s-o dezvolte in randul locuitorilor din Turnu Magurele se poate vedea meci de meci. Majoritatea meciurilor se disputa cu casa inchisa in conditiile in care biletele puse la dispozitie fanilor au valori cuprinse intre 10 si 20 lei.
Sa fie tocmai aceasta emulatie motivul pentru care se pun bete in roate echipei de fotbal?
Oare consilierii Primariei si Primarul Cuclea sunt invidiosi pe succesul pe care il are Turris-Oltul in debutul de campionat?
Sunt intrebari la care ne-am dori sa raspunda factorii de decizie ai orasului in cazul in care Turnu Magurele si Teleormanul vor ramane fara echipa in Liga a 2-a.

Pana la aceasta ora TereSport.ro nu a reusit sa intre in legatura cu conducerea clubului.
Vom reveni cu amanunte

sursa: teresport.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Mircea pe 08 Septembrie 2019, 22:38
#10
Un je**s
Apropo moderatorul soția ta este în regula
Mircea pe 08 Septembrie 2019, 22:36
#9
Mincinosi
Turnu cu știri un site unde ori ce pârlit scrie ce vrea ca și mine de altfel sunteți un site de 2 bani o informație proasta ca și cititorii voștri creduli sunteți niște jigodii care profita de prostime ce auziți în piață o transformați în știre un site politic de 2 bani ca și cititorii voștri semianalfabeti de altfel.sa ți moara familia de realizator mincinos. M u. E. Pnl

T
Ovidiu pe 07 Septembrie 2019, 21:52
#8
Turris-Oltul Turnu Măgurele
Și uite așa, spre satisfacția "prostimii",echipa noastră,a câștigat din nou.Avem punctaj maxim..6 victorii din 6 meciuri. Bravo! Suntem mândri de voi!
Dănuț cuclea zis koyu pe 07 Septembrie 2019, 12:22
#7
Sclavii lui dragnea
Într-un oraș de provincie,unde sclavagismul pesedist este predominant, asta este singura variantă de a ține pulimea liniștită . Circ. Fotbal, cică ! Când joci cu echipe susținute financiar de primari pesedisti, nu ai cum să nu fii primul, tu fiind prințișorul. Despre amărâtul ăla de la primărie, dacă nu va mai fi lingău șef, e groasă! Unde să lucreze el și mai ales ce? Când ai meseria de lingător șef în cwr și se duce cwrul la bulău, rămâi fomist. Lasă, că te angajează Mache la aparate!
Nr 12 pe 07 Septembrie 2019, 00:38
#6
Drept la replica
1 nu cred ca esti cuclea

2 suflet nu ai cum sa pui ca nu ai

3 parerea ta chiar nu conteaza

4 echipa functioneaza foarte bine fara ajutorul politic

5 Turris nu pleaca din oras,poate plecati voi consilierii de cacat
Iorgu pe 06 Septembrie 2019, 21:15
#5
Turris
Orice minune ține trei zile!!!
Spectator la prostie pe 06 Septembrie 2019, 20:36
#4
Nerecunoscatorilor,l-ati suparat pe Dragnea jr.
Cand din bani murdari,furati,se face o echipa de fotbal care sa buc*re prostimea,se ajunge invariabil si la probleme financiare.Cum?!Pai,din intrega poveste nu rezulta ceva legat de bani,ci doar de orgolii si ”neintelegeri”.Ca doar de-acolo a plecat totul.Cand niste incapabili hoti si mincinosi se ocupa de soarta unei intregi comunitati,nu e de mirare ca se ajunge in astfel de situatii.Seva alege praful in cunoscuta reteta de succes marca Dragnea senior.Hai,inapoi la table,sah si rumy,ca doar asta e de voi.
Cuclea Danut pe 06 Septembrie 2019, 19:15
#3
Drept la replică
Comfirm ca sunt neînțelegeri la clubul sportiv dar nu din cauza consilierilor ci din cauza conducerii clubului, deoarece vrea sa vândă echipa lui Darius Valcov. Eu cred ca am plus suflet la această echipă si nu cred ca e normal sa se întâmple așa ceva. Astept parerile voastre.
Iohanis pe 06 Septembrie 2019, 18:52
#2
Prosti pnl
Ba muistilor nu mai aveti ce sa scrieti pnl



Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.