Spitalul Municipal Turnu Magurele: Peripetiile unui pacient. Asistente proaste si lipsa vaccinului antitetanos.

03 Septembrie 2019, 13:30 | 5753 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Pentru ca din seria sistem medical in Romania si pentru ca #muiePSD.
Aseara m-am taiat la o mana, aproape grav.
Stiu ca am trusa de prim ajutor in masina, ma curat cum pot, apa oxigenata, rivanol, betadina, ma pansez asa cum ma pricep sa opresc sangerarea. Azi dimineata merg sa imi fac un antitetanos la spital la Turnu Magurele.
- Buna ziua, am o taietura la mana am nevoie de un antitetanos.
- Buna ziua, nu avem.
- Si ce pot face in cazul acesta? O pot cumpara de undeva?
- Nu, nu se poate cumpara.
- exista ceva inlocuitor?
- nu, nu exista.
- si ce fac in cazul asta? Ma lasati sa mor?
Doamnele ridica din umeri, se uita una la cealalta...
- nu puteti face nimic.
Hmmm...
Dar vreti sa desfaceti sa vedeti? poate trebuie sa dezinfectam, sa imi dati o parere... suntem totusi la un spital... 
- nu, nu avem de ce sa ne uitam, nu avem antitetanos, nu stim ce sa va facem. Mergeti la Alexandria (aprox 60km), POATE au ei, desi nu suntem sigure. 
- si daca nu au?
- nu aveti ce face!
- da, multumim frumos pentru amabilitate si profesionalism.
Merg la o clinica privata, aceeasi problema:
- nu avem, nu se mai fac, nu se mai gasesc...
- si ce e de facut?
- NIMIC!
- cum adica nimic? Daca prin absurd gasim sa cumparam, de la o farmacie, de pe OLX, de pe Ebay... il puteti face?
- aaaa... nuuu.. noi nu facem vaccinuri aici, ne depaseste.
- Haaa? Cum adica "ne depaseste"? E o clinica privata, ce se face aici daca vaccinul va depaseste?
- luam o tensiune... de-astea facem, noi nu avem asistenti medicali sa faca vaccin.
- da... multumim pt amabilitate si profesionalism.
Ma incapatanez totusi sa intru intr-o farmacie sa intreb daca se poate cumpara. Doamna/ doamnele de acolo imi spun ca nu se comercializeaza, dar sa merg la spital ca acolo trebuie sa aiba.
Le explic ca am fost si nici macar nu au vrut sa vada ce am acolo ca nu stiu ce sa imi faca.
O cheama pe o alta doamna, M.P cum s-a prezentat, probabil avea vreo functie acolo, ii explica celelalte doua si doamna respectiva a fost foarte revoltata... nu e posibil, la un spital sa nu se uite macar despre ce e vorba si imi spune sa astept sa dea niste telefoane la spitalele din imprejurimi sa vada care au vaccin ca nu poate concepe asa ceva.
Da cateva telefoane, cunostinte, interventii... dupa 10 min imi spune ca a gasit un spital, la Rosiori de Vede, (la Alexandria unde ma trimiteau celelalte doamne nu exista asa ceva) sa merg acolo, sa intreb de dl X, sa ii spun ca vin din partea unui domn Y de la DSP si doar asa ajung in posesia acelui vaccin. 
Ajung acolo, toata lumea agitata ca vin din partea acelui domn, foarte amabili... m-au curatat, m-au dezinfectat, mi-au facut vaccinul, m-au bandajat... la un moment dat ma intreaba unde lucrez. Ii spun ca sunt un nimeni, doar un pacient oarecare, nu ma cred, "sigur aveti o functie ca ne-au sunat de la DSP pt dumneavoastra, nu ne suna pentru un pacient oarecare"
Nu stiu cine a fost/este aceasta doamna M.P. care a dat telefoane pt mine revoltata, nu stiu cine a fost/este acest domn din partea caruia "am venit", dar daca la un spital iti spun ca nu au de ce sa se uite la o taietura, pentru ca nu stiu ce sa ii faca, fara macar sa ii intereseze cat e de grav, iar la o clinica privata iti spun ca ei nu fac un vaccin pt ca "ne depaseste"... 
Traiască România dodoloață!

sursa: pagina Facebook Marian Baciu.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Tetea pe 25 August 2020, 01:09
#19
Tetea
Invatati sa scrieti,fiti coerenti,fiti corecti si nu afirmati ca sunt c*rve femeile pe care nu le-ati fitut voi,baieti,ori pe care le invidiati voi,muistelor !
Roxana pe 08 Ianuarie 2020, 20:03
#18
Vasilica de la garda
O pana***a de femeie..cred ca nu a scapat nici unu de pe acolo
turneanu pe 22 Septembrie 2019, 05:07
#17
panarame de asistente
fratilor,orasul nu mai e al nostru demult...e al ciorilor,al incultilor,al proxenetilor,al celor care au multi bani facuti pe spatele la prostime...asistentele? la cafele,la futere cu medicii etc au ales meseria din comoditate...
Cris pe 13 Septembrie 2019, 13:41
#16
Asistente proaste
Cum se poate ca pentru sa iti puna o perfuzii sa iti spargă 6 vene o dată? Si sa dea vina pe tine ca nu ai venele bune
C pe 07 Septembrie 2019, 10:35
#15
Oare doare prostia...?
Atâta INCOMPETENȚĂ, NEPĂSARE și NESIMȚIRE nu am văzut în viața mea, mai ales din partea unui cadru medical.... Sa le fie rușine acelor asistente de la camera de garda care nu sunt în stare sa își facă treaba, care te iau peste picior și te înjosesc. De ce mai sunt plătite, de ce ocupa niște loc*ri de munca degeaba....!!!!? Am fost cu bunicul meu acum 2 luni la spital, deoarece făcuse insolație și la vârsta lui este cam periculos(are 83 de ani, are probleme cu inima și tensiunea) . Au început să-l ia la mișto, sa ii spună ca nu au ce să-i facă, mi-au spus să-l duc acasă și să-i dau un algocalmin.... Un spital de tot rahatul, și la propriu, și la figurat... DEZINTERES TOTAL..... NESIMȚIRE CURATĂ.... PROSTIE EXCESIVA.... PIȚIPONCEALĂ....
Ghita pe 04 Septembrie 2019, 14:25
#14
Asta e
Nebunie, domle!
DR. Alexandria pe 04 Septembrie 2019, 13:40
#13
DEZINFORMARE
Sunt medic la Alexandria. Dezinformati, stimabile!!! La Alexandria exista vaccin antitetanic. Nu trebuie discutat cu nimeni din DSP, MS sau OMS pentru initiere vaccinare antitetanica. Si de ce m...e PSD? Liberalii sau USR-ul va vaccinau?!
.... pe 04 Septembrie 2019, 10:15
#12
.....
ca sunt proaste asistentele nu i noutate dar sint c*rve cum e aia Geabou Ancuta de o pica Atheneu
A pe 04 Septembrie 2019, 01:51
#11
Un spital de mai mare rasul
Matusa mea a fost muscata acum 3 zile de un câine, iar "asistentele" din acest "minunat" spital din Turnu Magurele, nici nu s-au uitat la ea. I s-a zis sa se duca la Alexandria si cand a ajuns acolo, de asemenea aceasti situatie. Teleormanul p****! Daca si astea mai sunt spitale, in care pacientii nu sunt tratati...mai bine sa le inchida ca oricum sunt degeaba.
mihai pe 03 Septembrie 2019, 21:48
#10
////
am fost si eu zilele astea la spitalul municipal,muscat de un caiine,intr-adevar nu au avut vaccinul anti-rabic...in schimb personalul medical de acolo s-a purtat exemplar cu mine ...mi-au c*ratat ranile,cusut, unde a fost nevoie....mai mult deatat au dat telefoane peste tot sa vada unde pot gasi vaccinul anti-rabic ....eu unul le multumesc, d-lui doctor PALICA si asistentelor din tura de pe data de 26-08 ....
X pe 03 Septembrie 2019, 21:04
#9
Murim cu zile
Vai de ce spital avem.Am avut nevoie de atenția unui cadru medical și am ales să merg la spitalul din Turnu.La camera de gardă m-a întâmpinat o asistentă somnoroasa, m-a întrebat ce am după care mi-a luat o tensiune si am asteptat să coboare doctorul să mă vadă. Surpriză nu aveau nici un calmant să îmi facă a trebuit sa meargă persoana care mă însoțea să cumpere și după să îmi facă. Pentru ce mai este spital doar cu numele. După părerea mea ar trebui să îl închidă că ia bani degeaba bani personalul angajat.



Red pe 03 Septembrie 2019, 20:03
#8
Ingrijorator
Exact am pățit eu cu, am fost trimis la Alexandria si de la Alexandria am ajuns la floreasca, la Turnu asistentele sunt incompetenta si arogante,
E pe 03 Septembrie 2019, 17:07
#7
Duceți-vă direct la Alexandria!
După patania povestita anterior, eu și familia mea mergem direct la Alexandria când mai avem probleme, pentru ca știm ca la Turnu nu primim niciun ajutor, ci dimpotrivă, ne mai umplem și de nervi. La Alexandria este alta lume, cu bun simt și profesioniști.
E pe 03 Septembrie 2019, 16:59
#6
Nu țin la loc*rile lor de muncă
Și eu am pățit la fel, nu s-au uitat la mine. M-am dus la Alexandria la urgente și doamnele de acolo au fost drăguțe, ca deși nu aveau vaccinul, au sunat la Roșiori sa se intereseze dacă au acolo. M-am dus la Roșiori și erau foarte mirați ca la Turnu nu exista vaccinul respectiv. Părerea mea este ca cei din Turnu nu își apreciază loc*rile de muncă. Este suficient să-și pună cineva ambiția cu ei să-i reclame pe la autoritățile competente, ca nesimțirea este prea mare.
Adi pe 03 Septembrie 2019, 16:34
#5
Cu prostiea murim.
E jale . In spitalu din turnu magurele. Am pe cineva internat acolo, si i pune sa cumpere tot si pastile si injecții. Dece mai e spital ? Sa doarmă acolo. Si sa mai ea si vo boală. Vai de capu nostru cu am ajuns. Am fost odata ca m-am tăiat la mână intru gem . Am stat 2 ore pana sa uitat cineva la mine. Inspunea intru ca e doctorul ocupat . Si eu sangeram intru . Nu se uita nimeni mine. Ifermierele dece mai sunt la intru spital ? Sa bea cafele si sa barfesca lumea . Eu zic să-l închidă. Pentru ca asa stie lumea unde sa se duca . Poate are mai multe șanse . Decat sa-l aduca la turnu la spital . Sa moară cu zile. Mai bine sti ca te duci la alexandria .. buc*resti.. ori unde dar la turnu magurele nu se numește spital.
Muianu Peneleanu. pe 03 Septembrie 2019, 14:24
#4
Sa mori tu ca sa este?
Povestea fiind copiata de la Radio Erevan, vom face urmatoarele precizari: acest pacient nu se taiase la mana ci la p**a cand incerca s-o foloseasca dept incaltator pentru papuci. El nu s-a dus la spital ci la WCul din parc, care fiind inchis, s-a pisat pe el si a adormit pe banca de alaturi ubde a visat toate cele povestite.
Bolnav de atata coruptie pe 03 Septembrie 2019, 14:05
#3
Falimentul spitalului e f. aproape
Ce mai trebuie medicamente,cand spitalul cade pe bolnavi?E nevoie sa mai spun de mizeria din saloane si de la grupurile sanitare si mirosul din spital?De atentia cadrelor medicale,ce sa mai spunem?Asteptam cu mare nerabdare ziua cand nu vor mai fi bani pentru salariile de mii de euro ale medicilor si ale asistentelor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.