Administrator al unei asociatii de locatari racoleaza fete pentru retele de prostitutie - ne scriu cititorii.

08 August 2019, 21:48 | 5570 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Prostitutie.

Cetățean român domiciliat in orasul groazei. Subiect care scoate la lumina escorte din asociația de locatari

Oameni de bine din Turnu Măgurele, țara a tuturor posibilităților mărturisesc cu sinceritate că-mi este frica sa mai locuiesc in Turnu Măgurele. Nu doar clanurile interlope, țigănești, poliția și procurorii, primăria se ocupa cu odioasele orori din Turnu Măgurele, sunt implicați și administratori și președinți ai asociaților de locatari împreună cu fii lor. Aceste jigodii comuniste, batrine care în loc să urmeze calea bisericii se ocupa cu comercializarea fetelor, ei fac cunoscut clanurilor interlope, ce fete frumoase atrăgătoare fara părinți care nu au cine sa le apere care provin din familii dezorganizate, aceste ființe nu au nicio șansă de scăpare. Asociația de locatari condusă de administrator E. M. se ocupa cu aceste lucruri mizerabile iar fiul acestuia conduce o rețea de prostituție din Italia, cu fete racolate de pe raza municipiului Turnu Măgurele. Asta este explicația pt. care acesti bosorogi au funcții la asociația de locatari NR....

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Dorința de a vedea pedeapsa cu moartea pe 27 Iulie 2020, 20:00
#20
Ocupația femeilor de serviciu
La asociația de locatari NR. 3 din Turnu Măgurele prostituția e in floare .Femeia de serviciu Manta Vali alcoolica trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu țiganul Lăcătuș dar acesta o face posta și la alți indivizi de etnie romă .Zilnic aceasta analfabeta merge in apartamentul acestuia,iar țiganul divulga secretul lor .
Carol pe 12 August 2019, 19:36
#19
Pentru Andrei
Ce ai ma de esti supărat gunoiule,a băgat o si pe mata la treaba?
Andrei pe 11 August 2019, 18:24
#18
Moartea la traficantii de persoane
Un alt mare proxenet e sever dupa magurele
Un INS. pe 11 August 2019, 17:18
#17
Intrebari fara raspuns.
Constat ca pe acest site vse posteaza tot felul de comentarii ale unor c*rajosi anonimi din care reiese ca sunt multi proxeneti in oras care racoleaza fete pentru tari occidentale supereducate si arhicivilizate. Aici se citeaza Germania, dar situatia este aceeasi si pentru Italia, Spania, Franta, Marea Britanie si altele. Pai la ei statul de drept ce pazeste, cum de admite asemenea abateri grave de la moralitate, de ce admite "consumul" de carne vie de la amarate de tari ca Romania? In tara "lic*riciului" yankeu se ucid oameni cu zecile si nimeni nu face adunari de protest pentru a da jos guvernele. In sora noastra Franta a devenit o moda politica pentru amatorii de presedentie ca elevii sa se insoare cu profesoarele.La noi niste javre tembele ca cel care se autointituleaza "anti psd ciuma rosie" au pretentia sa preia puterea, dar nu sunt in stare sa lege doua fraze coerente! 'TU-VA MUMA-N CUR DE HAHALERE!
Cetatean platitor de taxe si impozite. pe 11 August 2019, 09:58
#16
DE CE NU SE RESPECTA LEGEA?!
POLITIA STIE DESPRE PROXENETII DIN TURNU MAGURELE,DAR TACE SI E CHIAR COMPLICE.ALTFEL NU-MI IMAGINEZ CUM ACESTE SCURSURI ALE SOCIETATII,ANALFABETE SI FARA EDUCATIE,AU AJUNS SA AIBA ATATIA BANI.IN VIZIUNEA LOR,SMECHERIA SI MODUL IN CARE FAC ”AFACERI”STA IN OPULENTA,TATUAJELE DE PE CORP,URLETELE PE CARE LE EMIT ATUNCI CAND PRETIND CA VORBESC SI PROBABIL ARMELE PE CARE SPUN UNII CA LE DETIN.SI NU IN ULTIMUL RAND DE RELATIILE PE CARE AFIRMA CA LE AU CU AUTORITATILE,SI ASTA SE VEDE.DE CE TOATE ASTEA,STIMABILE DIICOT,POLITIE,PARCHET,JANDARMERIE SI JUDECATORIE???DE PARTEA CUI SUNTETI,PE CINE APARATI SI CINE VA PLATESTE???DACA VA ESTE TEAMA SAU AVETI ALTE INTERESE,ATUNCI DE FACETI ACESTE MESERII,RESPECTABILE IN ALTE TARI???
Ali pe 11 August 2019, 00:25
#15
Pentru turnu cu stiri
Oni dumitrana are fete minore la produs în germania de acolo face milioane de euro
Ord pe 11 August 2019, 00:24
#14
Pentru turnu cu stiri
De unde a facut asa peste noapte milioane de euro oni dumitrana din traficul de fete minore
Ori pe 11 August 2019, 00:22
#13
Pentru turnu cu stiri
Alo diicot ce faceti dormiti ne mai umiliesc mult timp traficantii de fete minore din zona orasul turnu magurele
Adrian Pestritu. pe 10 August 2019, 17:55
#12
Remarci de om echilibrat.
1-Voi sunteti intregi la minte cand acuzati oameni fara nici o dovada? Pentru aceste fapte meritati streangul.( A nu se inerpreta ca ii iau apararea lui E.M. dar nici nu pot face pe proc*rorul comunist sau fascist)

2-Daca liberalii sau usr-istii au "specialisti" ca dementul #1, vai de ea de tara!
Orf pe 10 August 2019, 13:23
#11
Pentru turnu cu stiri
Oni dumitrana cel mai mare traficant de fete minore
Vxg pe 10 August 2019, 08:01
#10
Ydd
Moarte tuturor criminalilor de suflete!!!!! Nu mai votati PSD, orice ar fi!
BRATU I... pe 09 August 2019, 15:32
#9
Pentru gogu #3.
Interesant ce spui, dar daca stii mai multe este bine sa le scrii si sa fii mai concret. Cine este oancea soferul?
Ioan pe 09 August 2019, 12:36
#8
Pentru Orfanu - Dumitrana
In c*rind Dumitrana o sa le ducă și pe mă-sa și sorusa la produs că sunt cele mai mari lepre din turnu
Cetatean platitor de taxe si impozite. pe 09 August 2019, 09:13
#7
Un oras plin de coruptie si saracie
Sunt tare c*rios sa aflu care este pozitia Politiei,a Proc*raturii,a Jandarmeriei si,nu in ultimul rand a Primariei din Orasul Turnu Magurele,in legatura cu tot ceea ce semnaleaza cetatenii pe acest site.Si credeti-ma ca sunt multi care stiu lafel de multe,daca nu chiar mai multe decat cei din conducerile autoritatilor de care va spuneam mai sus.Mai merita aceste autoritati sa fie platite si respectate asa cum ar trebui,asa cum cum sunt in Uniunea Europeana?
gogu pe 09 August 2019, 08:49
#6
cracanatu
De tavocu nu ziceti nimik? ca lau luat pana la urma? parchetul din turnu nu a avut c*raj, trebuia sa vina oltul sal faca. oancea soferul cred ca avea acte la elsmile)))))))))
Andrei pe 09 August 2019, 00:03
#5
Oni dumitrana
Cel mai mare peste la puscarie cand te duci oni dumitrana de unde ai făcut averea care o ai pe spinarea la femei in germania
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 08 August 2019, 22:23
#4
10 AUGUST PIAȚA VICTORIEI
Haideți să ne unim împotriva Ciumei Rosii PSD, acest Cancer al României care ne-a distrus țara.....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.